Malý princ
Re: Malý princ
To už hádam ani nie je možné toto tu...
qwerty mám pocit, že s teleskopom si dostal po hlave ty a ešte si sa z toho neprebral. Na akú riť komentuješ tému, ktorá sa ťa netýka a ktorej nerozumieš? Iba najväčší imbecil môže porovnávať dielo ako Malý Princ s nejakými hrami.
-
mihalswk
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
je ta kniha niekde na nete na precitanie?? pls:D
-
audiotrack
VIP
malý princ od Exupéryho, alebo Malý princ v nás od Junga (ktorú som dal v linku)? Malého princa určite nájdeš, to druhé je dostupné v kníhkupectvách.mihalswk napísal:je ta kniha niekde na nete na precitanie?? pls:D
Toto je pekne úbohý príspevok. Že máme čítať niečo zaujímavé, ale čo je podľa teba zaujímavé keď nečítaš? Ja som túto knihu kúpil podstatne lacnejšie, v levných knihách v brne. Ale aj tých 7 by som možno dal, lebo je v nej toľko postrehov, múdrych záverov a vysvetlení že to za tú cenu stojí. Keď budeš mať prečítané toľko čo ja, tak sa môžme baviť o knihách. Dovtedy iba seď na tom záchode a hraj sa s teleskopom.qwerty-xyz napísal: ty vole za 7 ecka mam kupovat knihu? si ju radsej sosnem na nete v PDF alebo dam 10 ecka a mam trilogiu painkillera v tescu,mozem osikat ....a ked si mam vybrat medzi citanim maleho princa a hranim MASS EFFECT1, 2, COD4, COD6MW2, CRYSIS WARHEAD, PAINKILLER OVERDOSE a dalsich par podobnych vychytavok (UT A SPOL...) tak si radsej ostanem za pc, nic pre mna citat co to cital raz na zachode, nic moc, pochopit som to pochopil, a moj zaver z celej knihy je " A??? " .....
--- kto chce citat si radsej precitajte nieco zaujimavejsieho a kto ma tolko casu ze rozmysla nad hovadinami,nech si najde poriadnu robotu alebo sa lepsie uci.... alebo nech hra hry, ked konecne nebudem mat "mega" rychlost od T-comu rozbijem vas v MP na sracky vsetkych ....
-
mihalswk
Medium Professional
maleho princa som nasiel ale to druhe som chcel ci to neni na nete
lebo sa mi to neoplati kupovat ja som si len chcel pozret len tu jednu planeetu
-
audiotrack
VIP
nascanujem ti to cez víkend keď budem doma
-
Grim
Darca
...qwerty, keď som ti ešte pred pol rokom alebo kedy písal, že sa stretneme, tak si sa vyhováral jak nemáš čas...teraz zisťujem, že si bol vlastne priposraný, lebo času máš dosť ale tráviš ho sedením za pc. Tak, ak sa ma nebojíš, tak sa môžme stretnúť, ja by som ťa rád videl osobne...zober si kľudne aj guľovnicu, keď sa bez nej bojíš vystrčiť nos z domu, ja si zbrane brať nebudem, ja sa ťa nebojím. Ak si sa teraz neposral, tak mi napíš do SS kedy a kde....arivederci...
-
mihalswk
Medium Professional
audiotrack napísal:nascanujem ti to cez víkend keď budem doma
heejj?? no diky mocc ale ja by som to uz tento tyzden potreboval:/ na štvrtok
-
qwerty-xyz
kludne sa mozme bavit o dvoch knihach ktore mam prave rozcitane. Jedna sa vola vlkodlak, a druha zaskodnik, obe od mareka chlibka, a garantujem ti ze v tychto dvoch su ovela uzitocnejsie a zaujimavejsie informacie ako v malom princovi......audiotrack napísal:nascanujem ti to cez víkend keď budem doma
A aké informácie sú tam? Ako záškodník zlikvidoval vlkodlaka?
Zaujimave ako si "elegantne" odignoroval grimov post.
-
qwerty-xyz
grimov??? ta cosi uz si piseme SSky, to vies, romantika, . . . .Gangy napísal:Zaujimave ako si "elegantne" odignoroval grimov post.
//autoeditácia príspevku (17 Okt 2010, 21:17)
begbeee napísal:A aké informácie sú tam? Ako záškodník zlikvidoval vlkodlaka?
-
Grim
Darca
...no vidíš, si pokakaný, lebo som ti navrhol že sa stretneme na pol ceste, tzn. Trenčín...zo Žiliny ti idú vlaky každú chvíľu, stačí sa dohodnúť, ja sadnem do auta a za 2 hodiny som tam...ale ak ma niekto vezme tak kľudne prídem aj do Žiliny...
boze ty si strasny idiot..nechces sa dat k armade?tam takych bez kusku inteligenciu radi zoberuqwerty-xyz napísal: kludne sa mozme bavit o dvoch knihach ktore mam prave rozcitane. Jedna sa vola vlkodlak, a druha zaskodnik, obe od mareka chlibka, a garantujem ti ze v tychto dvoch su ovela uzitocnejsie a zaujimavejsie informacie ako v malom princovi......
tie totiz nie su rozpravkou pre dospelych ale opis realnych situacii, a ked chcem fantasy precitam si nieco ineho, kluuuudne sa zlaty moj mozes so mnou o knihach bavit, mam aj elektronicke, naposledy som E precital drakulu, na PSP, by si neveril co vsetko to zariadenie zvladne, a citalo sa mi dobre aj z lcd cka, aj ked citacka by bola asi pohodovejsia ......
-
qwerty-xyz
no to vies slabo mysliaci ludia ako si ty tazko pochopia dej knihy..im to treba ako v slabikari pekne rozpisat aby z toho mali zazitok 
-
qwerty-xyz
sak co neides vlakom? lacnejsie, efektivnejsie, vacsia romantika na stanici, zeleznicna policia, miestny lokal sex klub bar, .... ci?Grim napísal:...no vidíš, si pokakaný, lebo som ti navrhol že sa stretneme na pol ceste, tzn. Trenčín...zo Žiliny ti idú vlaky každú chvíľu, stačí sa dohodnúť, ja sadnem do auta a za 2 hodiny som tam...ale ak ma niekto vezme tak kľudne prídem aj do Žiliny...
-
Grim
Darca
...autom jazdím preto, lebo je to pohodlnejšie a keď ho už mám tak ho využijem, nie?...a čoho sa akože ja bojím?...
-
qwerty-xyz
ze ci pijes? ....Grim napísal:...autom jazdím preto, lebo je to pohodlnejšie a keď ho už mám tak ho využijem, nie?...a čoho sa akože ja bojím?...
-
Grim
Darca
...keď som na aute tak nie...a už dosť OT...
Maly Princ je kktina, keby radsej Exupery hral MassEffect namiesto pisania kravin, svet by bol krajsi.
A vobec, kazdy kto nema PSPcko je uplny looser, co si zasluzi mojim teleskopom po hlave. Vam garantujem, jedna rana a lezite v kaluzi vlastnych zvratkov, krvi a mocu.
Hojkari, kde presne sa stala chyba ked si tu qwerty prisiel pytat radu ohladom samovrazdy?
A vobec, kazdy kto nema PSPcko je uplny looser, co si zasluzi mojim teleskopom po hlave. Vam garantujem, jedna rana a lezite v kaluzi vlastnych zvratkov, krvi a mocu.
Hojkari, kde presne sa stala chyba ked si tu qwerty prisiel pytat radu ohladom samovrazdy?