Win 7 zabudnuté heslo
Win 7 zabudnuté heslo
Zdravím,
stala sa mi taká vec že sestra si stiahla jednu apps do môjho počítača ale tá aplikácia bol fake a zmenila mi heslo od administrátorského acc, spustením cmd a nejakým príkazom.
Otázka znie či niekto nepozná nejaký účinný spôsob ako zistiť/zmeniť/odstrániť heslo.
Prosím len normálne rady a nie drýsti. Ďakujem.
stala sa mi taká vec že sestra si stiahla jednu apps do môjho počítača ale tá aplikácia bol fake a zmenila mi heslo od administrátorského acc, spustením cmd a nejakým príkazom.
Otázka znie či niekto nepozná nejaký účinný spôsob ako zistiť/zmeniť/odstrániť heslo.
Prosím len normálne rady a nie drýsti. Ďakujem.
Re: Win 7 zabudnuté heslo
skus obnovit system windows s dna kedy este heslo bolo take ako si chcel ty. cez safe mod.
Dobrý napád, cenním si to. Som v safe mode. Ako to obnovím?
Otvor ovládacie panely a tam si nájdi Obnovenie (ak to mas po slovensky, po anglicky by to malo byť asi restore)
Potom si to iba otvor a vyber si datum s ktoreho dna chces obnovit, malo by tam byt obnovenie pred instalaciou posledneho programu pripadne si vyber sam s kedy to chceš.
Potom si to iba otvor a vyber si datum s ktoreho dna chces obnovit, malo by tam byt obnovenie pred instalaciou posledneho programu pripadne si vyber sam s kedy to chceš.
Nechce mi to otvoriť. Klikám na "otvoriť obnovovanie systému" a nič sa mi nespustí. Nechce to ísť, som už zúfalí.
Môže byť že windows nema ulozeny ziadny obnovovaci bod preto ti to neotvori. Ak mas este druhy PC s netom skus pohladat na google ci neexistuje nejaky program na obydenie hesla alebo take nieco, ak by si nenaisel tak uz len preinstalovat windows a mas po probleme.
Program som hľadal ale nepomôže mi to keďže musím byť prihlásený.
Inak otázka na zamyslenie:
Heslo sa zmenilo tak že ked som otvoril tú aplikáciu tak sa:
1.spustilo CMD
2.vypol sa PC
Neexistuje nejaký príkaz do cmd na zmenu hesla? Lebo ak tá aplikácia zmenila heslo musí to ísť aj mne nie?
1.spustilo CMD
2.vypol sa PC
Neexistuje nejaký príkaz do cmd na zmenu hesla? Lebo ak tá aplikácia zmenila heslo musí to ísť aj mne nie?
-
tm_a.s.
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Choď cez Safe mode a prihlás sa pod účet : ADMIN, ak ťa to tam pustí, tak si potom len cez ovládací panel zmeň heslo na dotyčného usera. Ak ti to nepôjde takto, tak si stiahni Hirens Boot DVD, nabootuj ho a tam je utilitka na reset hesiel na win.
-
weroro
Flash coder
No jasne, že to urobila cez CMD ale ty to už neurobíš lebo na to potrebuješ mať práva administrátoramajky8888 napísal:Program som hľadal ale nepomôže mi to keďže musím byť prihlásený.
1.spustilo CMD
2.vypol sa PC
start --> spustit --> cmd
ENTER
net user tvoje_meno *
ENTER
ENTER
ENTER
a heslo je zmenené ale ako som povedal je na to potrebný učet administrátora.
tm_a.s.: cez safe mod sa mi admin konto nezobrazí. To som už skúšal ale stiahol som si Hirens Boot DVD a mám to ako súbor obrázkov. V čom to mám otvoriť?
-
tm_a.s.
Light Professional
musíš to vypáliť ako BootDVD a nabootovať
Takže to len hodím na DVD a dám do PC?
-
audiotrack
VIP
vo win 7 to nie je admin, ale administrator (defaultne bez hesla)
audiotrack: ale ked to ja zapnem PC v safe mode tak účet administrátor nevidím. Nevieš ako sa tam dostať?
Už mám tie priečinky na PC. Čo mám robiť teraz?
Už mám tie priečinky na PC. Čo mám robiť teraz?
Ak by sem niekto raz zabludil, tak dobra pomoc nielen pri strate hesla v akomkolvek Win je ErdCommander 2010. pak je tam uz v nastrojoch utilita Lock Smith, ktora resetne pass..