Paypal 100€ odmena

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
deman
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Paypal 100€ odmena

Príspevok od používateľa deman »

Moj prvy prispevok ste mi lockli tak to tu pisem druhy krat.
Uz som pouzival hladanie aj tu aj na google ale nenasiel som nic
Dam 50-100€ tomu kdo mi to pomoze vyrsiesit (napise cez moje meno na paypal support co mam robyt alebo nejak poradi jak si mam previest peniaze
Dobry den.
Rad by som sa opital ci tu niekdo zvas nepouziva aktivne paypal aj z vetcimi ciastkami a prevodom na ucet.
Mam na paypal ucte vyse 1000€ podstivo zarobenych a rad by som ich poslal prevodom na bankovy ucet ale ty svine z paypalu maju furt daky problem dokonca vcera mi volali na mobil a pitali sa ci som to naozaj ja posielal. No dobre povedal som ze hej a mislel som si ze je vsetko vybavene a ze mi to do troch dni dojde ale omyl vecer na email mi doslo toto:
Citácia:
Hello xxxx xxxxx,

Recently, your account balance became negative. To cover your negative balance, we have reversed "Pending" electronic funds transactions that you had initiated from your PayPal account. This is to confirm that the following transaction(s) have been cancelled:

Withdrawal Type: Bank Transfer (Account ending in 3891)

Withdrawal Amount: -600,00 EUR
Initiated on: Oct 11, 2010
Cancelled on: Oct 11, 2010

Thanks,

PayPal Finance Department
Please do not reply to this email. This mailbox is not monitored and you will not receive a response. For assistance, log in to your PayPal account and click the Help link in the top right corner of any PayPal page.

----------------------------------------------------------------
Copyright © 1999-2010 PayPal. All rights reserved.

PayPal (Europe) S.à r.l. & Cie, S.C.A.
Société en Commandite par Actions
Registered Office: 5th Floor 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg
RCS Luxembourg B 118 349

xxxx xxxxx

No a rad by som chcel vedet ci sa tu niekdo stymto uz nestretol a jak to riesil.
Stedro sa odmenim za pomoc.
Dakujem
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Paypal 100€ odmena

Príspevok od používateľa uplink »

Zavrel Ti to nejaký mod preto, lebo téma o paypale tu už je. Nevedieme duplicitné témy.

Btw. máš overený účet nejakým občianskym a faktúrami, alebo niečím?
deman
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deman »

ano mam verified status asi 5dni dozadu som tam dal obciansky a adresu na overenie pise to tam accepted tak asi hej. Ak niekdo chce pomoct mozte ma kontaktovat tu
msn: [email protected]

Neviem ci poznaze teamviewer ak hej mozem vam ukazat ze vsetko mam overene a kludne cezto mozte napisat aj paypalu. (je to vlastne nieco ako zdielanie obrazovky)

Za pomoc dam 50-100€ na paypal alebo prevodom na ucet je mi to jedno ale najprv musia mi dojst peniaze z paypalu a slubujem ze vam to poslem nemam stim problem tich 1000€ som zarobil za mesiac z mojho projektu a teraz by toho mohlo byt viac len potrebujem peniaze na svojom ucte a nie na paypal.

eddit:
/*
* uz mi pomaha uplink tak teraz to tu mozte locknut
*/
Andrej08
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrej08 »

ja by som sa ta ete chcel opytat ci si dal poslat ako checking alebo saving a co si dal do routing number a ako si napisal account number....
diki za pomoc...
Napísať odpoveď