Sound Max sound. driver ....

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
kelsoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Sound Max sound. driver ....

Príspevok od používateľa kelsoo »

Hojte , takže mam dosku Asus Maximus FOrmula 2 a po prerobeni systemu som si siel nahadzovat klasicke veci ako aj zvukovku ,,, Ked pouzijem CD od dosky nahodi mi dost zvlastny program na zvuk .... (Vid obrazok 1 ) + aj dole na ploche je kusok inak oznaceny co ja pametam mal som tam inu ikonku .. Tam sa neda menit absolutne nic moja 5+1 mi hra len na prednych dvoch reprakoch ...
Pametam ze som kedysi mal Sound Max ale uplne o inom (obrazok 2 ) tam sa dalo menit uplne vsetko co sa domaceho kina tyka ... Hladal som na googli a niektore instalacky mi ani nespustilo a niektore spravili len to co aj zakladne CD ... Poprosil by som ak by niekto mal ten druhy sound max a pouzival ho tak ci by sa mi neozval cez postu alebo pripadne instalacku preposlal .... Moc by som bol naviazany .... :cry:

//autoeditácia príspevku (17 Okt 2010, 12:56)
Takže jedna sa o SoundMax 5.2 ibaze ho na googli neviem splasit .. Nema niekto instalcku PROSIM ?
Prílohy
Sound max 1.JPG
soundmax.jpg
brm
Darca
Darca

Re: Sound Max sound. driver ....

Príspevok od používateľa brm »

Choď na www.asus.com, tam si nájdi svoju dosku, pri nej máš možnosť download, vyberieš si svoj operačný systém, a tam máš potom Audio, v rámci ktorého je aj SoundMax.

Inak moja skúsenosť je, že každá jedna verzia vyzerá úplne inak, aby si sa nezľakol. ;)
kelsoo
Star
Star

Re: Sound Max sound. driver ....

Príspevok od používateľa kelsoo »

Ď :) vyriešene
Napísať odpoveď