Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo
Re: Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo
Kvôli takémuto náhlemu brzdeniu sme nabúrali s kamarátom.Chlap pred nami chcel prejsť na oranžovú ale potom sa rozhodol, že nejde tak prudko zabrzdil a my sme už dobrzdiť nestihli
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Nastastie zamnou uz nikto nesiel, ale ber trochu ohlad, bola to moja prva jazda vobec v premavke za volantom.
btw: Co som sa stretol, tak vacsina vodicov toleruju autoskolu a aj keby bol zamnou niekto, tak si myslim, ze v dostatocnej vzdialenosti.
btw: Co som sa stretol, tak vacsina vodicov toleruju autoskolu a aj keby bol zamnou niekto, tak si myslim, ze v dostatocnej vzdialenosti.
martin25 napísal:Cavte, chcel by som sa opýtať ako je to so skupinou A, teda vodicak na motorku. Ja som si pred pár mesiacmi spravil B-čko a akurát sa spolužiak prihlásil do autoškoly a robí si aj A-čko do tých 25kw či kolko...No a povedal mi že ked bude mat 21 že automaticky po predložení nejakej žiadosti na polícii dostane opravnenie aj na velkú motorku. Je to tak ?? alebo sa musia robit skusky najprv. do 25kw a potom ked budem mat 21rokov tak zasa do autoškoly?
samozrejme ze sa musia robit skusky, je jedno co mas vo vodicaku stale ked chces o nieco doplnit, robis skusky, aspon neviem o nijakych vynimkach ale jedno viem stopercentne tvoj kamos trepe bludy aj jemu to niekto musel natrepat
//autoeditácia príspevku (17 Okt 2010, 14:44)
pekna story adrenalin aj romantikajohny541 napísal:No vcera som mal prvu jazdu. Rozbiehanie mi slo, uz som to mal par krat odskusane aj ked na dizli, ale benzin mi taktiez nerobi problem. Asi po desiatich minutach mi povedal, ze nie je co skusat, ze ideme do premavkyTak som vyhodil blinker z parkoviska a sli sme. Cela jazda bola super, az na to ze som nevedel nijak raz dodrzat 50 v meste, musel ma dvakrat pribrzdit a inak som spravil len jeden kix a to, ze som siel za autobusom ktory zastavoval pri krajnici, rozmyslal som, ze ho obehnem, on presiel na zelenu a mne skocila cervena. Takze som doslova slapol na brzdu a stali sme na ciare krizovatky
Vedla mna typek v audine sa pousmial a sli sme dalej potom na zelenu
Ta 50 je ale vazne strasna
, nwm jak inde ale v BA ked som jazdil 50 stale som mal pocita, ze brzdim celu dopravu
Tak som isiel tak 55 aspon. Proste tych 50 nejazdi nikto. Ako nehovorim v dedine, a tak okolo domy, ale 4 prudove cesty nic okolo.
-
johny541
King
Presne, stvor prudova cesta a ja v pravom pruhu, este ked odbocujem v lavo tak sa 50tkou musim presunut a zbytocne ostatnych brzdim. Ale nic to, nejako to prezijem v autoskole 
-
Peter_Retep
VIP
no zapisal som s a na kurz na B v trnave u kincela. nema niekto skusenosti? popripade coho sa vyvarovat alebo cho sa bat na autoskole?
-
Grim
Darca
...to meno počujem prvý krát...ja ti môžem zhodnotiť Rišku...v Trnave je máločoho sa báť...akurát jeden nnový kruhový objazd, včera som cez neho prešiel v protismere...je na hlinách, najhoršie je to, keď vychádzaš zo sídliska...zmenili tam dopravu, šípky zmazali tak blbo, že sa leskne asfalt a zdá sa ti, že tie šípky tam sú stále nakreslené, tak sa zaradíš do zlého pruhu a už si v protismere, lebo tam kde stojíš vchádzajú autá z kruháča na sídlisko Na hlinách...
http://maps.google.sk/maps?f=q&source=s ... 04128&z=19
http://maps.google.sk/maps?f=q&source=s ... 04128&z=19
-
Peter_Retep
VIP
na zaciatok hliny rulz, najviac cehelna odkedy maju ciernu horu
ale k veci. byvam na hospodarskej a ten kincel bol cez cestu tak som tam zasiel. je to v tej sukromnej odbornej skole ci co to je pri Maxe. inak nevies ci su fizli, co maju na starost vodicaky v pohode ked je zaverecna skuska, alebo s cim si sa stretol ty?
-
Grim
Darca
...sú viac menej v pohode, nás bolo tuším 10, 4 nespravili testy, čo policajt nevedel ovplyvniť a jazdu spravili všetci...ja som mal mať jazdu 20 minút a moja jazda netrvala ani 5...veď sa pozri kade som išiel ja...skončil som zaparkovaním cúvaním na tom parkovisku: http://maps.google.sk/maps?f=d&source=s ... 6&t=h&z=18
-
johny541
King
Zdravim, mozem sa spytat, na autoskole som uz mal styri jazdy, ktore mi nerobili ziadny problem, tak som sa spytal instruktora ci by sme nemohli vybehnut za mesto kde je aspon 90. Len ma zaujima, ci plati pre autoskolu iba pohyb v meste a ak nie, tak zhruba do akej vzdialenosti sa moze chodit?
-
Hellboy248
Guru wannabe
autoskola = normal auto ..mozes ist kam chces, akurat na dialnicu asi nikto s tebou nepojde
napr. ja som chodil z blavy do stupavy kde mas 90
-
drop
Medium Star
ja som bezne chodieval mimo mesta ale to bolo vecsinou rano ked sa instruktorovi chcelo este spat.johny541 napísal:Zdravim, mozem sa spytat, na autoskole som uz mal styri jazdy, ktore mi nerobili ziadny problem, tak som sa spytal instruktora ci by sme nemohli vybehnut za mesto kde je aspon 90. Len ma zaujima, ci plati pre autoskolu iba pohyb v meste a ak nie, tak zhruba do akej vzdialenosti sa moze chodit?
Preco by nemohol ja som chodil PB-NMnV PB-ZA a tak po dialnici asi 4x za celu autoskolu.Hellboy248 napísal:autoskola = normal auto ..mozes ist kam chces, akurat na dialnicu asi nikto s tebou nepojdenapr. ja som chodil z blavy do stupavy kde mas 90
Zavisi len od instruktora niektory sa boja ist mimo mesto so ziakom, na druhu stranu niektore autoskoly v BB maju hodinu typu "Ideme na sturec/donovaly predbiehat kamiony"
Pre zaciatocnika smrt v ociach 
-
johny541
King
Ja sa toho nebojim, ide mi cisto len o to si to vyskusat a zazit na vlastnej kozi. Instruktora som sa pytal a povedal, ze ma zoberie niekedy Kosice - Lemesany, kde ma rodinu ked mu bude treba niekam ist. Lebo za tie styri hodiny som si spravil 3x mesto a raz cvicisko a akosi sa uz iba rozpravame a pocuvame radio. Tak by som chcel skusit aj mimo. Islo mi len o to, ze ci nas nemozu napriklad policajti zastavit, ze preco sme az niekde za dolnou hornou, ked sme autoskola z KE. Neviem preco som si to myslel, ale dik chlapci 
-
drop
Medium Star
To isto nie ked sa mi bezne stava ze vidim na okraji Viedne blavacku autoskolu a ziak si to tam štrádlujejohny541 napísal:policajti zastavit, ze preco sme az niekde za dolnou hornou, ked sme autoskola z KE
Vsetko je len o dohode s instruktorom.
-
johny541
King
Ok, uz budem vediet
Dik este raz. Este mam 13 hodin, to by snad vyslo KE-BA, BA-KE na otocku
Ale nie, srandujem 
-
THRASH_666
Novice
Zdravim...no ja mam nastastie uz vsetko uspesne za sebou..dnes som mal skusky a nato ako som sa bal to prebehlo celkom v pohode az ta do debilne pocasie,pri ktorom som uplne zmokol na cvicisku. A jazda mala vraj trvat 20 minut,no my sme mali 5 minutove jazdy takze pohodicka 
Zajtra prvá jazda na ulici po troch na cvičisku... tam to síce bolo v pohode, aj keď dva išli dole
... ale to teda bude, samé autá čo zavadzajú, samí chodci čo zavadzajú a idiot za volantom
. A ešte keď som dnes videl ako prešlo okolo mňa to ich auto a tam študentka na prednom skle, smrť v očiach... tak mi to fakt pridalo radosti do života
.
-
Soviet
Darca
Nemal by si nahodou vsimat co sa deje pred tebou?
Ale ty radsej studentku vsimas ktora je ako vacsina zien totalne v prdeli so soferovania
Ale tie 3 jazdy na cvicisku su dako vela nie? Vsak p prvej by si mal ist uz do tvrdej prevadzky podla mna..
No fakt by to nebolo blbé, asi 5x som zobral zákrutu že ak by tam bolo auto tak ho zdemolujem.. ale inak v pohode až na smerovky, svetlá a stierače
..
P.S:.A inak ja som bol na prázdnom chodníku tak som nemusel dávať pozor na to čo sa deje predo mnou
...aby sme si rozumeli, to som išiel pešo domov
.
P.S:.A inak ja som bol na prázdnom chodníku tak som nemusel dávať pozor na to čo sa deje predo mnou