Prihlasovacie meno a heslo na Wifi antenu
Prihlasovacie meno a heslo na Wifi antenu
Nazdar mam taky problem mam internet cez wifi antenu. Poskytovatel mi nastavil vsetky veci v antene ale nastavil ich podla mna tak aby mi obmedzoval vykon internetu lebo predtym som bol na optickom a isiel mi download 4MB/s a teraz ani nie 250kb/s a to som od anteny toho isteho internetu vzdialeni 500m a ziadna budova ani strom mi nekryje vyhlad na antenu. Takze podla mna musia byt nastavenia v anteny spravene na hovno. A moj problem je ze zmenil defaultne nastavenie na to aby som sa dostal do nastaveni. Moja antena je NanoStation5. Resetnut ho nemozem lebo sa k nemu nedostanem a nemam ani IP adresy ani nic. Tak ak by sa dalo dako obist tei prihlasovanie udaje a mate dake info bol by som rad. dopredu thx
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prihlasovacie meno a heslo na Wifi antenu
ked je to cez poskytovatela a nastavil ti to on tak by si sa do toho nemal brlat si myslim a skor mu povedat nech to preveri ci je vsetko v poriadku ze ti to ide pomaly
-
masterdead
SysAdmin
Porovnavat rychlost na optike a na wifi je troska silna kava (pokial to nieje N standard). Je sanca ze ti nastavil len 802.11b co je pokial viem 11mbit a na 500m moze byt aj utlm alebo sum. Nenapisal si typ wifi zariadenia.
V kazdom pripade ho kontaktuj nech ti situaciu vysvetli.
V kazdom pripade ho kontaktuj nech ti situaciu vysvetli.
-
hrban
Addict
nanostation5 nieje typ wifi zariadenia ?
každopádne station5 dokáže dať viac než trápnych 250mbit, asi nie plných 4MB ale určite viac, určite kontaktuj poskytovateľa, je dosť možné, že nie si sám na wifine preto musí byť nejaké obmedzenie down aj up
každopádne station5 dokáže dať viac než trápnych 250mbit, asi nie plných 4MB ale určite viac, určite kontaktuj poskytovateľa, je dosť možné, že nie si sám na wifine preto musí byť nejaké obmedzenie down aj up
-
masterdead
SysAdmin
Sorry, pri type som si neuvedomil ze je to vsetko v jednom. Pokial vidim dobre tak ta antena zvlada maximalne 54mbit takze neviem kde si 250mbit nasiel. Na alze maju este aj pisany realny tok okolo 28Mbps co niesu ani 4MB/s (cca 3,5).
-
hojko
Site Admin
hrban: N5 je 802.11a/b/g klient, ktory je za dobru prijatelnu cenu s vybornou stabilitou a dobrymi moznostami nastavenia v tej cene. Ale ako pise masterdead, realne cisla su take ako on pise.
Napisal som ze download je 224,86 kB/s nie Mbit a ten download 4MB som mal stali na stahovanie rapidsharuviem zo to je ine ale teraz mi stahuje ako som napisal 224,86 kB/s. Viem ze k optike sa to ani nepriblizi ale az taketo slabe?...A o poskitatelovi nejdem ani nic hovorit to pochybujem ze sa bude dat vyriesitmasterdead napísal:Sorry, pri type som si neuvedomil ze je to vsetko v jednom. Pokial vidim dobre tak ta antena zvlada maximalne 54mbit takze neviem kde si 250mbit nasiel. Na alze maju este aj pisany realny tok okolo 28Mbps co niesu ani 4MB/s (cca 3,5).
-
hojko
Site Admin
charonko: Masterdead reagoval na hrbana, mal by si pozorne citat. Pokial nastavenia spravit vies, tak si to zariadenie resetnes a nastavis si to.