No, takze predbezne podzemna garaz avion, niekde okolie slavina, aby bol v pozadi vidno hrad, mozno este nakladny pristav
Fotografia - novinky, technika, diskusia
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Fotite?
No, takze predbezne podzemna garaz avion, niekde okolie slavina, aby bol v pozadi vidno hrad, mozno este nakladny pristav
pristav je otrepane klise, to by som nerobil
podzemna garaz narocna na svetelnu techniku ale keby bola prazdna moze to byt vcelku ok
ono je dolezite aky typ auta ides fotit podla toho treba vyberat aj lokalitu... napr off roady v prirode, sportove, roadster alebo ine rychle auta niekde napr pri letisku alebo nejakych drahach ci okruhoch, limuziny by mohly byt pri tom hrade alebo pri nejakej luxusnej budove... aj ked je jasne ze toto uz vyzaduje vyssi budget
podzemna garaz narocna na svetelnu techniku ale keby bola prazdna moze to byt vcelku ok
ono je dolezite aky typ auta ides fotit podla toho treba vyberat aj lokalitu... napr off roady v prirode, sportove, roadster alebo ine rychle auta niekde napr pri letisku alebo nejakych drahach ci okruhoch, limuziny by mohly byt pri tom hrade alebo pri nejakej luxusnej budove... aj ked je jasne ze toto uz vyzaduje vyssi budget
a tie nove ocelove garaze pri kauflande smerom na avion?
tam by malo byt denne svetlo
tam by malo byt denne svetlo
-
chlapec10
Addict
ono, ten pristav viem ze je otrepany, preto som ho napisal ako poslednu moznost....
takisto mi je jasne s tymi typmi aut, bude sa fotit nejaka luxusna Audina, preto ta garaz + hrad. Aj ked letisko.... to znie dobre, asi navrhnem
Svetelna technika problem neni, a takisto ani prazdna garaz, pojdeme tam prinajhorsiom vecer alebo tak
takisto mi je jasne s tymi typmi aut, bude sa fotit nejaka luxusna Audina, preto ta garaz + hrad. Aj ked letisko.... to znie dobre, asi navrhnem
Svetelna technika problem neni, a takisto ani prazdna garaz, pojdeme tam prinajhorsiom vecer alebo tak
ake? kde?a tie nove ocelove garaze pri kauflande smerom na avion?
-
jamesiq
Medium Star
A co niekde pri kolajniciach? Kamos tak fotil ale netusim uz kde to bolo a nevyzeralo to zle
Strk a kolajnice v pozadi noo neviem (:
-
jin
VIP
Obidve svoje autá, čo som predával, som nafotil na troch lokalitách:chlapec10 napísal:OK
Podzemné garáže avion (vždy sa nájde úplne voľná sekcia, maximálne tak pokecáš s SBSkárom, ako ja
Mierová ulica - Toyota AWF - krásne pozadie vytvoríš pod mostom obchvatu betónovou štruktúrou. Je tam úplne prázdna asfaltka, dá sa tam čarovať so svetelným pásom, ktorý ide zhora, atď... A autá tam vyzerajú fakt dobre!
Posprejované garáže za zváračským ústavom - keď tomu chceš dať "Bronx-feel"
To sú overené miesta.
A autá by mohli pekne vyzerať dobre aj pred nejakými starými industry objektami, prípadne pri železnici - vagóny v pozadí, strobist nasvetlenie... ale to už asi blúznim
ak je to luxusna limuzina tak ta sa este moze fotit napriklad v krajinke na serpentinovej ceste, je to sice klise ale co sa da viac vymyslat? poslat auto do vesmiru
ale to sa skor foti v zahranici kde kvalita ciest odraza urcitu noblesu...
popripade pred peknym horskym hotelom alebo drevenou chatou - myslim tie luxusne drevenne zruby, tam by ale skor sedelo vianocne olele a fotene v noci
pristav by som riesil iba ak by to bol jachtovy a aj tam to nie je bohvieco, pretoze drahe jachty v pozadi dost odlakavaju pozornost, hlavne ked ide pravdepodobne o fotografiu na prezentaciu ci reklamu...
hlavne by som o auto neopieral lacnu kurtizanku!
ale to sa skor foti v zahranici kde kvalita ciest odraza urcitu noblesu...
popripade pred peknym horskym hotelom alebo drevenou chatou - myslim tie luxusne drevenne zruby, tam by ale skor sedelo vianocne olele a fotene v noci
pristav by som riesil iba ak by to bol jachtovy a aj tam to nie je bohvieco, pretoze drahe jachty v pozadi dost odlakavaju pozornost, hlavne ked ide pravdepodobne o fotografiu na prezentaciu ci reklamu...
hlavne by som o auto neopieral lacnu kurtizanku!
nakladny pristav? poprosim mapku lokality, ako sa tam dostat autom
dakujem krasne
//aha taam, dikes
hm, uz len povolenie :S
//aha taam, dikes
hm, uz len povolenie :S
uplne jednoducho - sprava nakladneho pristavu - vybavis povolenie - vchod je vedla pumpy Jurki pod obchvatom a si tam! ja som tam takto bol a bez problemov...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
akurat mi dosla smutna sprava na email.
stranka fotokomora.sk konci.
na druhej strane robia vypredaj, takze sa da nakupit vsetok tovar za likvidacne ceny.
na druhej strane robia vypredaj, takze sa da nakupit vsetok tovar za likvidacne ceny.
Tak nieco nove skusim
-
chlapec10
Addict
ono zase si netreba mysliet ze si ma zavolali z Ingolstadtu nafotit katalog na novu Audinu
tu v BA (aj ked na skodu by to nebolo). ale tak ide o serioznejsie nafotenie pre jedneho znameho co pre mna dost urobil tak mu vraciam sluzbu
Este existuje nieco im podobne na Slovensku?zelovoc napísal:akurat mi dosla smutna sprava na email.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
viem o obchode v KE ale nemaju eshopLub0$ napísal: Este existuje nieco im podobne na Slovensku?
-
jin
VIP
Ako hovorím, skús sa obzrieť po jednej z lokalít, o ktorej som Ti napísal. Tým nič nepokazíš. Prípadne pokladám za dobrý nápad aj prístav.chlapec10 napísal:ono zase si netreba mysliet ze si ma zavolali z Ingolstadtu nafotit katalog na novu Audinutu v BA (aj ked na skodu by to nebolo). ale tak ide o serioznejsie nafotenie pre jedneho znameho co pre mna dost urobil tak mu vraciam sluzbu
Návrhov tu máš dosť, teraz to záleží viac-menej od predstavy zákazníka
tu uz neni parkovisko ale garazechlapec10 napísal:ono, ten pristav viem ze je otrepany, preto som ho napisal ako poslednu moznost....
ake? kde?
-
chlapec10
Addict
ahaaa
pri starej ikea, som nevedel, dakujem za tip
pri starej ikea, som nevedel, dakujem za tip
-
Msoul
Amateur
boli ste na BA fotomaratone? ja áno a rad by som si precital neaku kritiku 
je to fotene analogom na fuji superia xtra400
// tu su neake vybrane z galerie
je to fotene analogom na fuji superia xtra400
Kód: Vybrať všetko
http://www.fotomaraton.sk/gallery/photographers/content?registrantId=063&competition=2010+Bratislava&category=ANALOG-
Tomasko
Guru wannabe
pani dosla mi 50/1.8
co znamenaju clonove cisla na objektive, ktore sa daju volit?
co znamenaju clonove cisla na objektive, ktore sa daju volit?