reklamovat NB?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

reklamovat NB?

Príspevok od používateľa smejo »

vcera som objavil na vonkajsej strane displeja v oblasti pantu prasklinu, je to skor v zacinajucom stadiu, avsak urcite sa to bude zhorsovat (zatial ju vidno najma pri zatvarani, ked sa jemne roztvori)... co myslite, ma to vyznam posielat na reklamaciu? je sanca, ze by to uznali? zaruka je niekedy do decembra, cize "last minute" (ja by som to skusil, lebo za pokus nic nedam, akurat to, ze mesiac bude chybat pc prave v case, ked je ho trosku viac treba)

ide o acer - prikladam nejake fotky, snazil som sa to zachytit, ale nie velmi to vidno..
Prílohy
IMG_0995.JPG
IMG_0993.JPG
IMG_0994.JPG
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: reklamovat NB?

Príspevok od používateľa Runes »

nevie mako acer teraz ale pred par rokmi servis trval par dni v mojom pripade vzdy 2dni. Druha vec je ze ci to uznaju ako vadu abo "ste nato polozili daco tazke"
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

toto nie je dôvod na reklamáciu, pretože je to evidentne poškodené mechanicky. No ak by boli v servise milí, tak ti to vymenia. Skús im napísať mail.
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

To nemusi byt pravda.
Prasklina je ocividne v oblasti pantu,cize na mieste namahanom pri zatvarani,alebo otvarani booku...Staci jedna zle zatiahnuta skrutka a sila namahania sa prenasa na plast.Urcite reklamovat a to cim skor a obhajovat sa tym,ze book bol normalne pouzivany...Kamos mal presne toto na TOSHIBE,ale kaslal na to az sa mu uplne vylomil cely pant...
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

No ved jasne. Lepsie to uz nikdy nebude, Ta prasklina sa bude len zvacsovat a raz sa to to dolame uplne.
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

Takto. Prednedávnom som reklamoval ASUS, ktorý mal HW poruchu, no mal zlomený aj pánt (viacej ako toto) a bez problémov mi ho vymenili a to som to ani nepožadoval (vymenili dosku, ktorá bola vadná a celý kryt na LCD panel aj s pántami). Takže každopádne by som im napísal ako to riešiť aby si zbytočne nebol mesiac bez ntb, oni takýchto krytov majú kopec a nemôže im to robiť problém to vymeniť :)
Napísať odpoveď