Zháňam každému známe tamagoči pre svojích synovcov su to dvojčata tak rád by som kúpil 2 ks aby jeden na druhého nežiarlil
Ak máte doma niekto zo starých čias ZŠ a podobne tak dajte vediet nieako sa dohodneme lebo tu sa to uz nedá nikde kúpiť
Pametám si ked som mal jedno ako maly chlapček v tvare mačacej hlavy tam bolo tuŠím 24 zvierat ... ak by niekto mal taketo tak zanho budem naozaj stedry
Kľudne piste na Postu ponuky atd Dakujem
da sa to kupit normalne v draciku, dokonca to connection 2 co sa mozu cez infra dvaja hrat a deti robit a neviem co..len je to dost drahe, ale maju tam aj kopu neoriginalnych tamagoci, ja mam doma take dakde kde je skaredy dinosaurus alebo co, tiez z dracika za par korun.
hm na to sa pojdem pozriet kazdopadne ak by mal niekto na predaj za lacno dajte vediet naco kupovat drahe ked to mozem opotrebovane kupit odtial chapes ale dik za tip na toho dracika to by ma ani nenapadlo kedze kedysi sa to dalo splasit len na blšakoch a uz to tam nieje
hey sak jasne, drahe je to preto ze to je original tamagoci, ale tie napodobeniny su to iste len to neni "original"..a zozenes to okolo 5e cize to je v pohode.
no fajn pohodicka dik uvidime ci sa niekto ozve za este vyhodnejsiu sumu zajtra napisem ci to tu v dracikovi vobec maju a za kolik
//autoeditácia príspevku (18 Okt 2010, 19:07)
taze bol som to očeknut a amju po 15 eur :-X nic lacnejsie takze kazdopadne by som to radsej kupil od niekoho UP dajte vediet kto by to mal ))
OT: kuknem zakolko maju unas v hrackarstve ked pojdem ale bolo to cca 200sk pred 3 rokmi ale kazdopadne ked sa ti zda 15€ vela tak si asi nepamatas ze vtedy to stalo 1500sk ja som mal hirotiko ci jak to volalo a to stalo v tej dobre 800sk
tak co ja viem ale 2 x tamagoci mi ej fakt luto vysolit v prepocte tych 900 sk ked uz spominas Koruny zabudnute No preto radsej hadam sa niekto anjde komu sa to doma váľa
skvele skvele hadam ho fakt mas a nieako sa DOHODNEME baterky su najmenej Kolko zvieratiek v nom mas ci ake to vlastne je potom to aj odfot ak mozes dik vopred
tak to neni problem, tu na fore ma paypal hocikto aj ja ked tak, len to zas pojde cez dve ruky..cize este postovne by si tu musel platit, alebo kebyze si najdes dakoho z tvojho mesta tak pohoda, urcite je tu takto taky.ja som z BA.
Marklar napísal:a keby ten co to zriesi premna cez paypal uda moju adresu tak ten doticny z UK to posle priamo mne a peniaze poslem platiacemu na ucet alebo ? ci ?
tak to uz neviem jako sa riesi, ja len dam buy a pride mi to ci sa to da posielat na inu ako je ta paypalova adresa tak to neviem.
tak mozno sa to da poslat na inu adresu, nejsom az taky zbehly, pockaj nech sa vyjadria ostatny, alebo napis odkial si a mozno sa ti dakto ozve co ti to kupi a da osobne, alebo ked budes chcet tak ja ti to kupim a poslem.