Ako sa stať frajerom a aj bossom
-
tomaxx_199
Medium Professional
Ako sa stať frajerom a aj bossom
Dobry deň, chcem sa stat frajerom no neviem co nato potrebujem. na jednom fore som cital ze potrebujem:
dobry mobil,
dobry pocitac,
dobre auto - nemam vodicak
a biele NIKE tenisky.
co vi nato hovorite? mobil asi potrebujem iphone
dobry mobil,
dobry pocitac,
dobre auto - nemam vodicak
a biele NIKE tenisky.
co vi nato hovorite? mobil asi potrebujem iphone
Re: Ako sa stať frajerom a aj bossom
Čo na to povedať asi len že ďakujem mal som blby den aspon si ma pobavil
Chod sa ospravedlnit rodicom za to ake sproste dieta museli vychovavat a potom sa obes.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak sa tým riaď, na tom fóre predsa nebudú klamať.
Čo je moc, to je moc
-
Soviet
Darca
V mojich ociach uz si frajer..Da odvahu nieco taketo frajerske zalozit..Ale Bossom? co si pod pojmom Boss predstavujes? 
KeD NeBudEsH PisaT aKO fRajER VelKe a maLE PismEnKA, bUdeSH stAlE LoOseR.
1D34LN3 4K P0UZ1J3Sh 4J C15L4
Prispevok beriem ako recesiu pre pobavenie.. K+ jednoznacne
1D34LN3 4K P0UZ1J3Sh 4J C15L4
Prispevok beriem ako recesiu pre pobavenie.. K+ jednoznacne
-
tomaxx_199
Medium Professional
no ja len chcem vediet ze ako vi frajeri ake mate auta, mobily, pocitace, botasky. ake znacky... a bossom budem tak ze sa ozerem, budem sprejer, po nociach von, budem vandal, zacnem kurit, (chyti) ma policia a hlavne baby pomne pojdu
co vi nato? dobry napad?
Parádne si si z Nás všetkých vystrelil , všetci sme Ti naleteli , ty si asi komik alebo také niečo , nie ?
Rešpekt , ty už si frajer aj BOSS pre mňa Tu a Teraz v mojom srdci . Ale to všetko nemyslíš vážne , že ? 
.. btw si mi pripomenul rozhovor dvoch skolkarov - "Moj oco je vies aky frajer? V jednej ruke ma cigaretu, v druhej noviny a tak cita"
(aj ked, viac ma pobavila hadka inych dvoch skolkarov - "moja mama ma velku rit", "moja ma vacsiu", "nie moja ma vacsiu" .. co uz hovorili so slzami v ociach
)
(aj ked, viac ma pobavila hadka inych dvoch skolkarov - "moja mama ma velku rit", "moja ma vacsiu", "nie moja ma vacsiu" .. co uz hovorili so slzami v ociach
-
tomaxx_199
Medium Professional
no ja az to tak vazne nemyslim ze to budem to sa este uvidi.
ja len som chcel s tymi vecami ze co potrebujem mat? ten mobil, pocitac, najki, btw chcem byt hlavne bitkar aby mal kazdy predomnou respekt pretoze ked budem sa bit tak sa kazdy ma bude bat cele mesto a tak sa stanem bossom
a budem mat vela kamaratov
Nie! Nie, už dosť! Prosím, nepokračujte! Prosím! 
-
tomaxx_199
Medium Professional
a mam nato vobec roky?
-
audiotrack
VIP
ako sa stať frajerom za 10 dní:
1. deň: založ si účet na pokeci, najlepšie s babským nickom, niečo na štýl superSEXICA=) a vďaka svojmu zamknutému albumu získaj fotky fešákov vo veku 13-17 rokov
2. deň: kúp si veci ktoré uvidíš na tých fotkách, hlavne hrubú reťaz z bižutérie, super strong gél na vlasy, a oblečenie podľa vlastného vkusu. Naušnica je plus
3. deň: objednaj si napodobeninu iPhonu, iPadu, iPodu a všetkého čo je biele, oblé, lesklé a drahé. Najlepšie cez net, je to viac cool
4. deň: nasekaj si ďatelinu a nos ju sebou v malom plastovom uzatvárateľnom vrecúšku
5. deň: svoju peňaženku si vybav prezervatívom, neplatnou kreditkou po rodičoch, a vysačkami z oblečenia aby bola hrubšia
6. deň: ukáž svoju 5 dňovú prípravu verejnosti. Vybehni večer na disku, kúp si redbull a postávaj pri bare rytmicky hlavou kývajúc ako holub.
7. deň: ak si večer nezbalil babu, rozšír medzi verejnosťou klamlivú mienku že chodíš s tou a tou. Kľudne si nejakú partnerku vymysli. Babu musíš mať. Je to dobrá výhovrka pre 682. deň keď ťa bude parta volať na záťah vykradnúť bankomat
8. deň: rozbi výklad na priori. Ukradni sprej, a nastriekaj na stenu veľkú <>
9. deň: je čas niekomu rozbiť nos. Nechaj sa chytiť políciou, a keď ťa bude viesť domov, krič a mávaj rukami aby si ťa čo najviac ľudí všimlo
10. deň: si frajer a boss
1. deň: založ si účet na pokeci, najlepšie s babským nickom, niečo na štýl superSEXICA=) a vďaka svojmu zamknutému albumu získaj fotky fešákov vo veku 13-17 rokov
2. deň: kúp si veci ktoré uvidíš na tých fotkách, hlavne hrubú reťaz z bižutérie, super strong gél na vlasy, a oblečenie podľa vlastného vkusu. Naušnica je plus
3. deň: objednaj si napodobeninu iPhonu, iPadu, iPodu a všetkého čo je biele, oblé, lesklé a drahé. Najlepšie cez net, je to viac cool
4. deň: nasekaj si ďatelinu a nos ju sebou v malom plastovom uzatvárateľnom vrecúšku
5. deň: svoju peňaženku si vybav prezervatívom, neplatnou kreditkou po rodičoch, a vysačkami z oblečenia aby bola hrubšia
6. deň: ukáž svoju 5 dňovú prípravu verejnosti. Vybehni večer na disku, kúp si redbull a postávaj pri bare rytmicky hlavou kývajúc ako holub.
7. deň: ak si večer nezbalil babu, rozšír medzi verejnosťou klamlivú mienku že chodíš s tou a tou. Kľudne si nejakú partnerku vymysli. Babu musíš mať. Je to dobrá výhovrka pre 682. deň keď ťa bude parta volať na záťah vykradnúť bankomat
8. deň: rozbi výklad na priori. Ukradni sprej, a nastriekaj na stenu veľkú <>
9. deň: je čas niekomu rozbiť nos. Nechaj sa chytiť políciou, a keď ťa bude viesť domov, krič a mávaj rukami aby si ťa čo najviac ľudí všimlo
10. deň: si frajer a boss
-
tomaxx_199
Medium Professional
audiotrack- presne toto som chcel velmi ti dakujem hned to idem vyskusat bacha namna som boss a mafia

a nezabudol si este na nieco? len tak... nepotrebujem napr. five zuvacky, paradny uces- aky typ vlasov dlhe ci kratke farba?, znackove botasky-proste vsetko paradne a znackove, super vonavku a dezodorant-ktoru odporucas? a s tym mobilom jak? s cim sa zafrajerujem...? a svaly?
a nezabudol si este na nieco? len tak... nepotrebujem napr. five zuvacky, paradny uces- aky typ vlasov dlhe ci kratke farba?, znackove botasky-proste vsetko paradne a znackove, super vonavku a dezodorant-ktoru odporucas? a s tym mobilom jak? s cim sa zafrajerujem...? a svaly?
audiotrack: teraz cakam, ze napise, ze ten nick je na pokeci nedajboze obsadeny, tak chce nahradny plan 
Ak budeš ovešaný značkami a budeš mať extra účes, tak je jasné, že si frajer. Ale len ozajstný frajer vie byť frajer bez týchto vecí. A v tom prípade, ak chceš byť ozaj naj maxi super extra, platí audiotrackov scenár
Ak ale chceš byť obyčajný, tuctový frajer, tak nos drahé značky a daj si krutý účes.
No a mobil je samozrejmosť, o tom audio písal.
No a mobil je samozrejmosť, o tom audio písal.
-
Grim
Darca
...ja som frajer aj boss...mám notebook ASUS, auto TICO, mobil NOKIA 6300 a biele tenisky PUMA Game Point...
-
audiotrack
VIP
tak už sa nedivím, prečo sa s tebou nechce qwerty stretnúťGrim napísal:...ja som frajer aj boss...mám notebook ASUS, auto TICO, mobil NOKIA 6300 a biele tenisky PUMA Game Point...