Drum 'n' Bass - Vase Tipy

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Drum 'n' Bass - Vase Tipy

Príspevok od používateľa Royalflush »

:)
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

tak toto bol iny masaker :D Lifted session - Prievidza
Spor a Chris Renegade

dalver
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dalver »

meffisto napísal:tak toto bol iny masaker :D Lifted session - Prievidza
Spor a Chris Renegade
kua jak niekedy ked vidim tie videa z akcii co sa konaju v prievidzi, partizanskom a tom okoli tak aj lutujem, ze nebyvam blizsie resp. ze nemam tolko casu chodit na akcie pravidelne tam..
atmosfera vyzera vynikajuco, co som pozeral na nete aj pekny klub.. ceny za vstup uplne ludove.. a podobne napr. aj brno..
ked som bol naposledy v brne na akcii tak ma cely vylet /vlak, taxi, vstupne a chlastanie v podniku/ vysiel menej ako by stala rovnaka akcia v ba..

to len tu si trotli uctuju za mizerny lineup 8eur a v podniku ta stoji male pivo 2,50.. resp. za 8euro sa dostanes do ucka, ktore ma skvelu atmosferu ale dnb akcie tam stoja za ho**o.. :roll:
meffisto
King
King

toto je peckaaa
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Odporucam cely Essential mix od Pendulum zo 17.7.2010, najviac ma tam zaujal tento track:
SHOCKONE - POLYGON VIP / DIRTYPHONICS REMIX

Cely set je vyborne namixovany, su tam aj utrzky z trackov, ktore nemaju s dnb nic spolocne, ale v ramci setu sedia dokonale, napriklad Redlight .feat Ms Dynamite - What you talking about? atd.
meffisto
King
King

milujem Dirtyphonics

teraz pocuvam cestou do roboty Nightlife 5 od Andyho C a mozem len odporucit...je to paradny mix toho co ponuka sucasna dnb scena.
co mi v poslednom case zdvihne naladu je Tiësto feat. Jónsi - Kaleidoscope (High Contrast Remix)
jooj tesim sa na vikend uz High contrast, Ed Rush, Camo & Krooked, B-Complex v Bratislave

//autoeditácia príspevku (24 Okt 2010, 21:07)
tak aspom jedno videjko zo vcerajsieho Special Place

Ed Rush @ MMC 23.10.2010 SPECIAL PLACE INDOOR FESTIVAL - bratislava
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

ja som bol s priatelkou kusok od teba, heh.
kazdopadne ti mcs boli nahovno. najme ten co je na videu, uplny lolo, jeho hlaska. the one and only. trapny bol
meffisto
King
King

pravda pravda, ale aspom nebliakali tam kde sa to nehodilo. High Contrasta by tym padom odrovnal
Ja tiez celkovo MC's nemusim (hlavne ak je slovak), ale napr. co som bol na Drumatique tak ten Stamina MC klobuk dole
BBeast
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa BBeast »

len tak btw. High Contrast nechcel hrat s MCs bola to jeho požiadavka ak sa nemylim a nemyslim si že to bolo až tak hrozne MCs hraju po celom svete hlavne v UK na vacsine parties je zvykom že tam je aj MCs proste to asi nejak začalo patriť k DNB myslim si že hudba sa da vnimať aj tak ten kto rozumie dnb nemože mu byť prekažkou nejaky mc
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

"ten, kto rozumie DNB, nemôže mu byť prekážkou nejaký MC" - LOL a to je zasa čo. Čo to znamená "rozumieť DNB" a čo to má spoločné s tým, že MCs sú poväčšine na hovno a kazia zážitok z celej párty :) U nás býva pravidelne Metropolis, kde chodia naznámejšie mená z fachu a musím priznať, že tí MCs idú na nervy skoro každému, až na nejaké výnimky, ako je napríklad Stamina, ktorý vie aj spievať, nie len bľabotať. Takže to je fakt subjektívne a nezávisí to na "rozumení" DNB, alebo niečom takom...
Napríklad toto tu máme teraz v sobotu http://www.leedstickets.com/eventinfo/2 ... -many-more
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

seth82 napísal:"... až na nejaké výnimky, ako je napríklad Stamina, ktorý vie aj spievať, nie len bľabotať. ...
Skus zaspievat do nejakeho Spora :D .

Na Special Place bolo v pohode HC bol ok, ale potom ma znicil Camo & Krooked, ktory ma vyzmykal a Slight ma dorazil lebo zahral neobycajne dobre, pokial mu do toho Olis nezacal supat, no a najviac ma poteseil Ed Rush, tento "dochodca" dnb dal velmi dobry live setik a pacil sa mi z tych 2 dni najviac.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tak som sa namotal na Skrillex, dubstep, ale veeeľmi chytľavý
meffisto
King
King

tak dam aj ja ... prvy krat som to pocul na Andy C - Nightlife

:smt049 to video k tomu
BBeast
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa BBeast »

seth82 napísal:"ten, kto rozumie DNB, nemôže mu byť prekážkou nejaký MC" - LOL a to je zasa čo. Čo to znamená "rozumieť DNB" a čo to má spoločné s tým, že MCs sú poväčšine na hovno a kazia zážitok z celej párty :) U nás býva pravidelne Metropolis, kde chodia naznámejšie mená z fachu a musím priznať, že tí MCs idú na nervy skoro každému, až na nejaké výnimky, ako je napríklad Stamina, ktorý vie aj spievať, nie len bľabotať. Takže to je fakt subjektívne a nezávisí to na "rozumení" DNB, alebo niečom takom...
Napríklad toto tu máme teraz v sobotu http://www.leedstickets.com/eventinfo/2 ... -many-more

pojmom rozumie som myslela kto ma skutocne rad dnb proste vnimam hudbu nevnimam mc - ho netvrdim ze mam mcs rada ale proste je to terajsi trend z UK a bud prestan chodit na take party kde su alebo sa nauč ignorovat to ako ja proste tu boli aj budu
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Bol niekto vo Viedni, v Gasometri na Pendulum? Skvela party. Tu su 2 zaznamy na YouTube odomna.

Witchcraft

Propane Nightmares

Enjoy. :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

BBeast napísal:

pojmom rozumie som myslela kto ma skutocne rad dnb proste vnimam hudbu nevnimam mc - ho netvrdim ze mam mcs rada ale proste je to terajsi trend z UK a bud prestan chodit na take party kde su alebo sa nauč ignorovat to ako ja proste tu boli aj budu
Nehnevaj sa, ale to, čo tvrdíš, je totálna blbosť. Ak by som nemal "skutočne rád DnB", tak by som ho nepočúval a nechodieval by som na parties a na festivaly. A pokiaľ niekto dokáže "nevnímať" MCs počas ich live vystúpenia, tak tá osoba má zjavne niečo so sluchom, pretože v niektorých prípadoch MCs doslova prehlušujú samotný podmaz a človek ani nevie, čo to vlastne v pozadí hrá. Na parties chodiť neprestanem (27 idem na http://www.hospitalitydnb.com/2010/11/h ... -november/ ), vďaka za radu a ignorovať sa ich nenaučím, taktiež vďaka za odporúčanie :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Preco vam vadia MC's? Ja si neviem predstavit nejaku party bez Bena Mounta z Pendulum. Proste je dokonaly typek na podiu, ktory "hypuje" ludi a vie ich uviest do varu. Samozrejme ma u mna plus, lebo aj par veci napisal, ktore su notoricky zname od Pendulum.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Neviem, pôsobí to pre mňa ako rušivý element. Samozrejme, že je to iba osobný názor a nikoho nejdem presviedčať o opaku, avšak nezhodujem sa s teóriami, ktoré tu poskytla mnou citovaná diskutujúca, keďže neverím, že vzťah človeka k DnB ovplyvňuje jeho vzťah k MCs. Proste neexistuje "ak máš rád A, musíš mať automaticky rád B". Pendulum som videl zhruba na Global Gatheringu minulý rok, MC nemali. Taktiež netvrdím, že všetci MCs sú v jednom vreci - spomenul som, že napríklad Stamina mi celkom sadne, keďže vie aj čo-to zaspievať (LK, najnovšie Hypercaine). Ale vadí mi, ak niekto nonstop bľaboce a človek ani nepočuje, že čo vlastne hrá - to isté som kritizoval aj na tohtoročnej Sensation White (aj keď je to úplne iný hudobný súdok), kde sa tiež priplichtil nejaký černoch a začal tam bľabotať v momentoch, keď to bolo najmenej treba. Sto ľudí = sto chutí...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

seth82, v tom absolutne suhlasim. A pride mi ako totalna blbost tvrdenie "ked mas rad d'n'b, musis mat rad aj MC". A ty si videl Pendulum live alebo DJ set?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Boli Live
Napísať odpoveď