HDD problem ukazuje malo miesta
HDD problem ukazuje malo miesta
Dobry den.Zacnem tym ze som mal HDD Seagate a z nicoho nic mi zacalo ukazovat v tomto pocitaci ze mam na C:48 GB a na D:71 [pritom ma normalnu kapacitu 500GB] myslel som si ze mam pokazeny HDD tak som si objednal novy Sata tiez 500 GB a pri instalaci windowsu mi hodilo ze mam dokopy 131 GB max..To iste mi pisalo pri reinstalacii stareho HDD.Takze prosim poradte neviem v com je chyba vopred dakujem.
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: HDD problem ukazuje malo miesta
aky tam mas vytvoreny suborovy system?
-
tm_a.s.
Light Professional
čo má toto so súborovým systémom ?:D
pravdepodobne máš nenaformátovanú časť disku, stiahni si napr Hirens Boot DVD, bootni to a tam sú na to dobré softy.
pravdepodobne máš nenaformátovanú časť disku, stiahni si napr Hirens Boot DVD, bootni to a tam sú na to dobré softy.
-
caesar1987
Addict
fat32 moze mat maximalnu particiu o velkosti cca 130gb ak sa nemylim, tak preto sa pytam.
caesar: Nemylis sa (z casti). Len rozmyslam ze od verzie winME to uz bolo opatrene. Ale celkovo sa mi nezda ,ved pise ze pouziva sATA disk, cize problem s pATA neprichadza do uvahy.
esfescape: Pises ze z nicoho nic ti to zacalo robit? to znamena za pred tym si mal plnych 500gb? aky mas fs, win?
esfescape: Pises ze z nicoho nic ti to zacalo robit? to znamena za pred tym si mal plnych 500gb? aky mas fs, win?