Ako sa stať frajerom a aj bossom
Re: Ako sa stať frajerom a aj bossom
tričko krátke a úplne obtiahnuté aby ti bolo vidno pupok, k tomu si nezabudni kúpiť z čínskeho supermarketu neaké rifle na ktorých píše veľkým MIKE a samozrejme nezabudni si k tomu dať veľmi hrubý opasok s prackou širokou ako hlava , k tomu najlepšie neaké fakt strašne ale strašne veľké okuliare. najky? najky sú slabé teraz fičia faky od Louiss Vouittona (nemusíš as pozerať na jeho cenník určite nato nebudeš mať s tvojou trošku viac priblblou hlavou
).
Handry ani elektronika z teba frajera nespravia, to raz pochopis
a uvedomis si, ze v zivote ide aj o ine veci...
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
prečo nám to kazíš ?j@ro napísal:Handry ani elektronika z teba frajera nespravia, to raz pochopisa uvedomis si, ze v zivote ide aj o ine veci...
Nevies nic o zivote, ked budes mat viac rokov tak pochopis, ze cim viac pasikov, tym viac cool (alebo tak nejak).j@ro napísal:Handry ani elektronika z teba frajera nespravia, to raz pochopisa uvedomis si, ze v zivote ide aj o ine veci...
</koniec ironie>
Rozmaznané decko. Myslíš, že ľudí zaujíma aký máš NB a Mobil? Bitkami nič nezískáš. A ešte, že sa ťa bude báť celé mestotomaxx_199 napísal:ten mobil, pocitac, najki, btw chcem byt hlavne bitkar aby mal kazdy predomnou respekt pretoze ked budem sa bit tak sa kazdy ma bude bat cele mesto a tak sa stanem bossoma budem mat vela kamaratov
Jaj, ja len dufam ze niektory ludia ktory zakladaju taketo temy maju taky strasne dobry zmysel pre humor
Inak nasu ruzovu buducnost vidim dost na <> a moze byt aj sprejom nastriekana...
ale respekt bracho za tuto temu 
Mimochodom poznam dobreho doktora
Mimochodom poznam dobreho doktora
dobre uznavam, aj ja zakladam hlupe a duplicitne temy ale toto tak toto to je uz fakt moc...
ak si mysli ze budes frajer vdaka iphonu alebo nike botaskam tak si na omyle a o zivote vies tak velke hovno... takto sa z teba moze stat tak akurat traper ako polka mlach ludi co si myslia ze ked dobre vycucaju ucet rodicom nakupia si drahe veci oblecu sa do znaciek a budu sa kazy piatok ozierat a fajcit travu tak budu extra cool a borci no akurat tak medzi dalsima debilma co zapadaju do mojho popisu no kazdy normalny clovek sa na tebe bude tak akurat smiat, lebo smer ktorim sa nasa mladez ubera tak to je fakt des a nechcem vediet co bude o 20 rokov...
--
ale ak to bol vtip a nepochopil som to tak sa dopredu ospravedlnujem
ak si mysli ze budes frajer vdaka iphonu alebo nike botaskam tak si na omyle a o zivote vies tak velke hovno... takto sa z teba moze stat tak akurat traper ako polka mlach ludi co si myslia ze ked dobre vycucaju ucet rodicom nakupia si drahe veci oblecu sa do znaciek a budu sa kazy piatok ozierat a fajcit travu tak budu extra cool a borci no akurat tak medzi dalsima debilma co zapadaju do mojho popisu no kazdy normalny clovek sa na tebe bude tak akurat smiat, lebo smer ktorim sa nasa mladez ubera tak to je fakt des a nechcem vediet co bude o 20 rokov...
--
ale ak to bol vtip a nepochopil som to tak sa dopredu ospravedlnujem
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
toto pred nim preco tajite?
tu mas navod: http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Gangsta_Hip-Hop
tu mas navod: http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Gangsta_Hip-Hop
-
qwerty-xyz
bojim bojim, .... ja notebook ACER, auto ziadne, mobil K800i, a cierne botasky nike ....Grim napísal:...ja som frajer aj boss...mám notebook ASUS, auto TICO, mobil NOKIA 6300 a biele tenisky PUMA Game Point...
-
weroro
Flash coder
Niekto sa ťa snaží napodobniťqwerty-xyz napísal:... to co za masakerna tema?
Spýtaj sa psychológa , čo Ti poradí ...
-
cORP.
Addict
no ked to tak vezmem aj ja som mega boss
mam auto ford, fajcim a pri tom viem citat druhou rukou noviny ,pocuvam hlasnu hudbu ,mam tenisky puma (dokonca nie jedny
) ,navyse mam mobil a nie len iphone ,dokonca htc hd 2
,umrel som z tohoto tu 
Tak ked qwerty napise ze masakerna tema tak to je teda ozaj silna kavaqwerty-xyz napísal: bojim bojim, .... ja notebook ACER, auto ziadne, mobil K800i, a cierne botasky nike ....to co za masakerna tema?
podla tohto topicu si mega bosscORP. napísal:no ked to tak vezmem aj ja som mega bossmam auto ford, fajcim a pri tom viem citat druhou rukou noviny ,pocuvam hlasnu hudbu ,mam tenisky puma (dokonca nie jedny
) ,navyse mam mobil a nie len iphone ,dokonca htc hd 2
,umrel som z tohoto tu
-
cORP.
Addict
samozrejme to nebolo chvastanie ale len ironicky ladeny post ku zakladatelovy ktory svoje iq niekde stratil 
-
qwerty-xyz
hej ne ? taku hovadinu ani ja nevymslim, to je uz co povedat .....
-
Tailor
Medium Star
100% zaručený návod ako sa stať bosom :
Strhni zo seba všechno oblečenie a bež do stredu izby
Tam zační skákať a krútiť sa na jednom mieste a krič "Babaas Bossento"
Potom vybehni na ulicu a nahánaj ludí
Bude z teba 100% Boss a Frajer ! Vyskúšané !
-
tomaxx_199
Medium Professional
audiotrack a qwerty : boli ste uz dakedy bossovia? kupim si airsoftovu zbran a rifle na polrici byt sa nebudem bo ani neviem len tak pofrajerujem sa.
trochu mam strach byt bossom lebo co ked to nezvladnem. inac mate trochu pravdu je trapne byt frajerom s paradnim mobilom a znackovim oblecenim. ja chcem byt aj normalny aj boss aj blby
Tak týmto si to úplne zabil. PRAVDU MÁŠ!tomaxx_199 napísal:inac mate trochu pravdu je trapne byt frajerom s paradnim mobilom a znackovim oblecenim. ja chcem byt aj normalny aj boss aj blby
-
tomaxx_199
Medium Professional
uz som to skusalTailor napísal:100% zaručený návod ako sa stať bosom :