Dlhé vlasy u chlapcov
díky moc, lebo proste nevedel som ako začaťColdRain napísal:Lalo: z vlastnej skusenosti sa takyto efekt najlepsie dosiahne rukami, resp posuchat uterakom mokre vlasy(ale bacha toto im dost skodi) a uz len nejak utlapkat, akurat ze ak chces aby ti to vydrzalo musis to pred suchanim namazat gelom a potom aby ti to ostalo v takej forme asi nejak zatavit tuzidlom alebo co sa nato pouziva, ja neviem, ja to nepouzivam, akurat po sprchovani moje vlasy vyzeraju podobne takze skus
No neviem, ale podľa Tvojej fotky by som nepovedal, že máš také vlasy, ale tak hoď novšie foto a zmením názor..nestik napísal:Momentalne mam asi uplne rovanke ako Zac Efron viz foto a niekedy si ich este vytehlim
http://www.hojko.com/post1148263.html#1148263
S tym Efronom a Torresom to nie je tak jednoduche. V prvom rade potrebujes mat dobry strih a potom, ak to ma nejaky cas vydrzat, je treba uces zafixovat (niekto ma mozno taky uces prirodzene, ale to je minimum populacie). Na zafixovanie niekedy staci gel, inokedy treba aj napr. lak - ale ten "beznym ludom" moc neodporucam - okolie ho moze zacitit a bude ustipacny smiech...
Inak odporucam na zaciatok poradit sa so sestrami, pripadne youtube apod.
Inak odporucam na zaciatok poradit sa so sestrami, pripadne youtube apod.
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
mne by vadili tie vlasy v ociach..ale tak vyzera to celkom dobre.. ja mam klasika zostrih hore skratit, boky do stratena a takto si chodim po svete uz neviem kolko.. pride mi to najlepsie..aj ked mozno by som sa nechal inspirovat a tie boky do stratena by som si nechal vyzdobit nejakymi decentnymi ornamentmi..
-
nestik
Medium Professional
minimalne rok stara fotoInnocence napísal:No neviem, ale podľa Tvojej fotky by som nepovedal, že máš také vlasy, ale tak hoď novšie foto a zmením názor..
http://www.hojko.com/post1148263.html#1148263
Re:
tak po 4rokoch 70cm od celaToy M@ch!n3 napísal:ja mam teraz okolo 24cm a este to idem nechat rast
-
retsil
Light Star
Re: Dlhé vlasy u chlapcov
nosieval som dlhe vlasy, pred 2 rokmi som siel vsak dohola, nechal som si vlasy iba vzadu.. teraz mam vzadu 5 dredov, dlzka cca 40cm, inak zvysok hlavy dohola-velmi nakratko
chcel by som si este nechat niekedy narast dlhe vlasy, len nemam rad ten stav prvy rok-rokapol, ked maju tie vlasy este taku hlupu velkost ze sa ani za usi nedaju dat ani do copu, to mi vadi 
-
weroro
Flash coder
Nuž, ja mám vlasy po pás
Nie som metalista a ani nič podobné. Proste, it's my style. Pred pár rokmi som sa ostrihal na dĺžku mierne pod lopatky a všetky kamrátky a známe (z mne neznámeho dôvodu) plakali (naozaj normálne slzy a tak). Tak zrejme sa to dievčatám páči.
ja mam asi po plecia vlasi a nechavam narast dlhsie uvidim dokedy
Ale ze ci sa to babam paci to je urcite u kazdej ine 
Mam dlhsie vlasy asi tak 7-9 cm hlavne sa treba starat o vlasy nie ze si ich clovek umyje raz za tyzden
Radšej by si sa mal starať o svoju gramatiku, chlapče nešťastný.
Ano viem
je to moja slaba stranka no snazim sa to napravit
Ja mam momentalne vlasy dlhe okolo 30 -35 cm a som spokojny, casom ich urcite budem musiet ostrihat, lebo mi pomaly rednu, ale to je zatial hudba buducnsti 
dlhé vlasy sú sexiiiii
také mierne dlhšie, keď to tak padá do očí
(resp. ako komu sa čo hodí)
-
Soviet
Darca
zuzanuska emo style?