Antivirus
Re: Antivirus
Ako mozna varianta je tu ClamAV . Mal by sa nachadzat v repozitaroch tvojej distribucie, takze ho nainstalujes rovnako bezne ako cokolvek ine. A potom je to otazka nastavenia, co bude a co nebude skenovat a vlastne cele jeho chovanie.brits napísal:Prosim vas co viem tak by mal na linux existovat antivirus ktori bude hladat virusi vo windowve ktori je nainstalovany spolu s linuxom. Ja sa taky program vola?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
to AVG ale nespĺňa to čo chce brits
každopádne si neviem predstaviť ako by to malo hľadať vírus napr v registroch, alebo iných miestach win kam sa linux nedostane
každopádne si neviem predstaviť ako by to malo hľadať vírus napr v registroch, alebo iných miestach win kam sa linux nedostane
-
Deafboy
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ako to myslis "nedostane" ? Pokial sa nemylim tak windows registre nesifruje. Je teda len otazkou danej aplikacie ako sa vysporiada s otvorenim daneho suboru. Alebo som zase zaspoal dobu ?kam sa linux nedostane
//autoeditácia príspevku (19 Nov 2010, 11:52)
ClamAV by mal zvladnut co potrebujes...Deafboy napísal: ako to myslis "nedostane" ? Pokial sa nemylim tak windows registre nesifruje. Je teda len otazkou danej aplikacie ako sa vysporiada s otvorenim daneho suboru. Alebo som zase zaspoal dobu ?