PC-DMIS

Informácie o software, ankety...
malakh
Novice
Novice

PC-DMIS

Príspevok od používateľa malakh »

zdravím, vedel by mi niekto prosím Vás poradiť niečo k tomuto programu......chcel by som sa naučiť na ňom pracovať.....hodiť sem niejaké stránky a tak.....dakujem....

malakh
prdo
Medium Expert
Medium Expert

Re: PC-DMIS

Príspevok od používateľa prdo »

malakh
Novice
Novice

hm no ja som takéto stránky aj našiel, len problém je angličtina......a v slovenčine som zatial nič o programe nenašiel...hladal som nejaké demo a pod....ale velmi pomohlo keby tam nájdem že niekto aj školí(učí) v tomto programe...nevieš alebo nepožnáš niekoho??
prdo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa prdo »

No ono je to tak, ze ked nevies po anglicky ,tak sa taketo pecky tazko ucia. Davnejsie , ked som este nevedel po anglicky ,ma zaujimala CATIA V5.

http://www.youtube.com/results?search_q ... IA+V5&aq=f

ale poviem ti nikde som sa v tedy nedopracoval. Ale ked som sa zacal ucit po anglicky , tak to je super, mas novy obzor a viacej moznosti.
Ale tieto videa by ti mohli pomoct.

http://www.youtube.com/results?search_q ... -DMIS&aq=f
malakh
Novice
Novice

hm už som zohnal manual v češtine je to fakt pecka.....1400 strán... :-O ......je tam všetko je to tu vysvetlené ako pre prvákov na strednej...:-)
asankocc
Novice
Novice

Príspevok od používateľa asankocc »

malakh napísal:hm už som zohnal manual v češtine je to fakt pecka.....1400 strán... :-O ......je tam všetko je to tu vysvetlené ako pre prvákov na strednej...:-)
ahoj ten manual v cestine mas v elektronickej forme? alebo odkial si ho zohnal?
velmi by mi pomohol , diky Lubo
mblade
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mblade »

ja pracujem v PC-DMIS už 5 rokov ak máš nejaké otázky tak kľudne napíš na [email protected].... je to dosť zložitý program ale rád vysvetlím a budem rád keď aj mne niekto vymení nejaké poznatky o tomto programe....
Napísať odpoveď