Ako slusne kolegovi v praci naznacit aby mi vratil €
Ako slusne kolegovi v praci naznacit aby mi vratil €
Je to celkom chulostive nejdena sa o velku ciastku okolo 3€ (nie som ziadny drzgros, no je to dost, za to mam jeden obed) a on urcite zabudol ze mi to ma vratit, ale ako mu to nazancit aby to na mna nehadzalo zle svetlo ?
Re: Ako slusne kolegovi v praci naznacit aby mi varatil €
Niekedy ked dojde tema na poziciavanie a tak, poznamenaj s usmevom/nejak humorne naznac stylom "ze uz by si mi aj mohol tote 3ecka vratit
" Nesil to... 3 ecka niesu peniaze aby si koli tomu vyzeral jak hlupak...
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...kto sa hambí má prázdne peňaženku...
...ja neviem, ja by som to riešil tak že by som prišiel za ním a normálne mu to povedal...ale keď sa bojíš tak čo s tebou...pošli mu faktúru alebo upomienku...
Alebo ty si tiež niekedy od neho požičaj 3 €-uri a budete si "QUIT"
.
// Poprípade viac, Úroky
.
// ĎAKUJEM za K

// Poprípade viac, Úroky
// ĎAKUJEM za K
-
Grim
Darca
...to je peckový nápad, dojdi za ním "Jaro, nemáš požičať 3€ na obed? Ja som si volakde zabudol peňaženku."... 
ak s nim vychadzas kamaratsky kludne si popytaj spet,mal som vela takychto problemov a postracal som kamaratov dokonca aj sestru u mna je to trocha horsie keby boly ludia poctivy uz by som nemusel pracovat do dôchodku by som mal z coho vyzit
alebo normalne sa ho spytaj: ideme na pivo?A ked bude suhlasit tak zakamufluj ze minule som ta pozval a teraz ty mna aby sme si boli kvit.Alebo si fakt od neho zicaj tie 3 euraKesoman napísal:Je to celkom chulostive nejdena sa o velku ciastku okolo 3€ (nie som ziadny drzgros, no je to dost, za to mam jeden obed) a on urcite zabudol ze mi to ma vratit, ale ako mu to nazancit aby to na mna nehadzalo zle svetlo ?
omg, ty máš problémy... mne pár ľudí visí dokopy cca 250€ a aj keď im to pripomínam tak ich zrejme tak skoro neuvidím 
keď sa hanbíš povedať mu to otvorene tak si nájdi dôvod že prečo si to pýtaš... povedz mu to napríklad takto - potrebujem dáke drobné, nemáš tu náhodou tie 3€ čo som ti minule požičal?
keď sa hanbíš povedať mu to otvorene tak si nájdi dôvod že prečo si to pýtaš... povedz mu to napríklad takto - potrebujem dáke drobné, nemáš tu náhodou tie 3€ čo som ti minule požičal?
Hm, vyzerať hlúpo pretože si pýtaš peniaze, ktoré ti právom patria a sú tvoje?! Nebuď smiešny, myslíš si, že u všetkých klesneš na morálne dno
? Skôr on by si mal pripadať trápne pred ľuďmi, že ti visí cash, síce sa o nejedná skoro o žiadne peniaze. Normálne prídi za ním, povedz mu na rovinu čo s tými 3€ ktoré máš uňho a hotovo, žiadna veda
.
inac to je len taky opticky klam na oci ze 3 eura..v starej mene to je 100 sk a to mas 3 piva!
Ja som za 3€ kúpil topánky
a ešte stále držia (asi už 3tí mesiac
). Ale to sa asi predavačka sekla
.
Kesoman: Hneď zajtra si ich popýtaj alebo to nejak vybav.Lebo čím dlhšie budeš čakať, tým budeš mať menšiu šancu že sa ti vrátia.
Kesoman: Hneď zajtra si ich popýtaj alebo to nejak vybav.Lebo čím dlhšie budeš čakať, tým budeš mať menšiu šancu že sa ti vrátia.
Si asi taka ista povaha ako ja
Tiez kolegom nakupujem obedy za vlastne, a potom sa vyrovname. Raz mi jeden zabudol vratit, bolo to 27 SK, tiez som na to pozabudol, ale teraz, ked "zabudnu" alebo zabudnu vratit, tak si normalne pytam spät. Su to tvoje peniaze, a tebe ich nikto neda zadarmo. A pytaj si ich sim skor, pretoze na to fakt zabudne, a potom bude na tebe zle svetlo, ze ziadas nieco spät po (priklad) mesiaci a nikto o tom nic nevie.... CIm skor, tym lepsie pre teba. Hlboky nadych a ides 
"Počúvaj ma ty žebrák, to tu zarábaš tak málo, že akože zabúdaš mi vrátiť 3 €? Nebuď vyplašený, to bol len fór!"
A máš to
A máš to
To už nech si nájde nejakých týpkov, čo mu pe začiatok rozbijú autobegbeee napísal:"Počúvaj ma ty žebrák, to tu zarábaš tak málo, že akože zabúdaš mi vrátiť 3 €? Nebuď vyplašený, to bol len fór!"
A máš to
Hm, inak aj ja nerád pýtam peniaze späť, tiež mi to príde blbé. 
-
KaptMichal
King
Kludne by soms a ho spýtal, či ťa enchce pozvať naobed že minule si ty platil jemu hádam mu docvakne. A neboj, on sa bude cítiť trápnejšie než ty. Jedine, že by to bol nejaký ehm. 
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
posli mu email, pripadne eskaluj na sefa.
Som presne taký istý. Keď požičiam peniaze, čakám, že tá osoba sama, bez toho, aby som to musel pripomínať, príde za mnou a vráti mi ich. Tiež nerád pýtam peniaze naspäť, ale vždy si uvedomím, že sú to predsa moje peniaze. Vyrieš to tak, že choď s ním na obed a keď príde k plateniu, tak mu jednoducho povedz: "Vraj ma dnes ideš pozvať na obed?!" Ak to nie je dáky Držgroš, tak mu hneď dopáli "vo co go" a zaplatí ti ho. Ak sa bude tváriť prekvapene, tak mu pripomeň, že ti dlhuje peniaze.
ja by som sa na to vykaslal, sa cudujem ze sa ti oplati nervovat kvoli takej malej sume..