Chyby na hojko.com
Re: Chyby na hojko.com
To je fakt novinka, chces tu byt moderatorom?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: !!!Citácia!!! - pre používateľov ktorým to robí problémy!
A ty si si tie pravidla pozrel? Lebo ja neviem o tom, že by to naše pravidlá nejak upravovali..Michael-Jackson napísal:!!!Citácia!!! - pre používateľov ktorým to robí problémy!
http://www.hojko.com/citacia-t148462.html
Kto neverí, nech si pozrie pravidlá!!!
nezobrazuje sukromnu spravu
dnes jak som sa prihlasil nezobrazilo mi sukromnu spravu..
pritom mi hore svieti cervena jednicka , ale jak kliknem nanu ziadnu novu spravu tam nemam .. preco?
pritom mi hore svieti cervena jednicka , ale jak kliknem nanu ziadnu novu spravu tam nemam .. preco?
-
weroro
Flash coder
Re: nezobrazuje sukromnu spravu
Skúsil si na tvrdo refreshnúť (F5) ? Robí to aj mne, niekedy. Kliknem na novú správu ale žiadnu tam nemám, tak refreshnem a už ju tam vidno.
Re: nezobrazuje sukromnu spravu
nepomohlo .. skusal som aj restart pc a cez mobil to isteweroro napísal:Skúsil si na tvrdo refreshnúť (F5) ? Robí to aj mne, niekedy. Kliknem na novú správu ale žiadnu tam nemám, tak refreshnem a už ju tam vidno.
stale mi tam svieti na cerveno a sprava nikde
-
audiotrack
VIP
jeden spamer posielal cez ss spam. Hojko tieto správy pomazal vy ktorí ste ich nestihli prečítať teraz vidíte novú správu aj keď bola zmazaná. Skúste si poslať správu (sami sebe). Prečítať ju a zmazať ju či to pomôže.
-
lekoklatik
VIP
Poslal som si správu, prečítal som ju a následne odstránil.
Nepomohlo, stále tam mám 1 správu, ktorú však neviem vyhľadať a zmazať, prípadne aspoň prečítať.
Vyskúšal som
Opera 10.63
Firefox 3.6.10
Internet explorer 8.0.7600
a nefunguje
//oukej už to tam nemám. Ďakujem audio
Nepomohlo, stále tam mám 1 správu, ktorú však neviem vyhľadať a zmazať, prípadne aspoň prečítať.
Vyskúšal som
Opera 10.63
Firefox 3.6.10
Internet explorer 8.0.7600
a nefunguje
//oukej už to tam nemám. Ďakujem audio
hojko to dodzubal 
-
audiotrack
VIP
trusardtimu a lekoklatikovi som to upravil, už by ste to mali mať v poriadku. Ak by nie, aelbo ak má ešte niekto problém nech sa ozve.
tak mne tam stale svieti na cerveno .. kaslem na to 
-
audiotrack
VIP
u teba som v db videl tri nové správy, tak som to znížil na dve. Určite nemáš ešte nejakú starú zapatrošenú neprečítanú správu?
-
weroro
Flash coder
Ahoj.
V návodoch http://www.hojko.com/post1513165.html#p1513165 ma zaujala jedna vec. Užívateľ tam napísal príspevok a aj tak má stále 0 príspevkov vo svojom profile.
V návodoch http://www.hojko.com/post1513165.html#p1513165 ma zaujala jedna vec. Užívateľ tam napísal príspevok a aj tak má stále 0 príspevkov vo svojom profile.
-
Grim
Darca
...mňa zas zaujal tento profil...dostal som od neho K- o tom, že som posthunter atď, no šak, kto chce nech si prečíta...ide o to, že má 11K+, ale 0 príspevkov...za čo má tých 11 K+?...a vlastne druhá vec...bol tu naposledy v roku 2005, tzn. že nejaký užívateľ sa podpísal falošným nickom...tu nejde o moju karmu, ja jej mám dosť, tu ide o princíp...
-
audiotrack
VIP
user čo ti ju dal je tu od roku 2009 a je dostatočne aktívny, má takmer tisícku príspevkov. Neviem či sa podpísal cudzím nickom, skôr iba svojím menom a zhodou náhod užívateľ s takým nickom existuje
a ten user čo má nula postov a 11 karmu: nedostal žiadnu karmu (ani nemal za čo). Je to pozostatok starej karmy, kedy sa rátala aj s ohľadom na počet dní ako dlho je tu registrovaný.
a ten user čo má nula postov a 11 karmu: nedostal žiadnu karmu (ani nemal za čo). Je to pozostatok starej karmy, kedy sa rátala aj s ohľadom na počet dní ako dlho je tu registrovaný.
dudo mne to zas vyhodilo keď som xel odoslať príspevok. do minúty to už bolo OK.
-
weroro
Flash coder
No, ale keď odošleš príspevok a vyhodí ti túto chybu, tak ho neodosielaj znovu, lebo on sa odošle, len sa ti nezobrazí hláška o úspešnom odoslaní. Stalo sa to aj mne a Spotenému Programátorovi sa to asi tiež stáva často, lebo aj minule som narazil na duplicitný príspevok, ktorý odoslal 2x za sebou a zaujímavé bolo, že tú duplicitu hodilo ako nový post a nezareagovala autoeditácia.
-
masterdead
SysAdmin
Problem softwaru servera, coskoro sa to bude uz riesit
mne by sa pacilo viac smajlov..
a to je asi všetko pretoze je vsetko v pohode a v dobre kvalite.. 
//autoeditácia príspevku (04 Nov 2010, 21:51)
//autoeditácia príspevku (04 Nov 2010, 21:51)
server vypadava..... aj mne to niekedy vypadne.....dudo02 napísal:Mne zase parkrat pri pokuse precitat si SS vyhodilo toto:
V Opere mi nefungujú gif animácie, na ktoré treba kliknúť aby sa zobrazili (Napr. v téme Obrázkové vtipy). Kliknem a neustále sa len načítava súbor. V ostatných prehliadačoch to ide, ale som zvyknutý na Operu a zapínať Firefox stále, keď si chcem pozrieť nejaké gifko je otrava. Na iných stránkach mi to funguje aj v Opere. Neviete, čo je za tým?