win 7 a problemy s hrami

Informácie o software, ankety...
Ekra
Novice
Novice

win 7 a problemy s hrami

Príspevok od používateľa Ekra »

Takychto tem tu uz asi bolo vela len ked som to tu cele zbadal som sa nikde nedostal s prezeranim fora (nedostal som odpoved na svoje otazky).

mam OS win 7 premium 64bit
CPU intel core i3 - 350m, 2,26GHz
VGA ATI mobility radeon HD 5145, Vram 1GB
Ram 4GB

Som vasnivy hrac mmorpg hier no okrem wow mi nejde nic. hraval som lineage2 a 12sky2 ale teraz mam vzdy problem s gameguardom hodi mi proste error.

Docital som sa o niecom (prepacte za zly popis) hodit do win7 kniznice z win XP a ze by to malo potom uz fungovat.
Moze to vsak neak ovplivnit chod pocitaca? nemozu byt za tym dake ryzika? pomoze to vlastne?

Podotykam dalsi OS si istalovat nechcem so win7 som spokojny az na tuto zavadu.
h.olub
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: win 7 a problemy s hrami

Príspevok od používateľa h.olub »

musis trocha viac specifikovat tvoj problem, aky presne error a co presne si robil s tou kniznicou ?
proste sa pytaj na konkretne veci pretoze nikto ti nevie pomoct z popisu nieco mi to hadze a nieco som urobil.....
sosy121
Novice
Novice

Príspevok od používateľa sosy121 »

Zdravim. Mam problem s hrou assasins creed II ....mam proste crack od SKIDROW kt. obsahuje crack a aj kniznicu. nemozem tu kniznicu vobec skopirovat. potrebujem povolenie od "everyone"..pls help ....som zufaly
h.olub
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa h.olub »

s warezom ti tu nikto nepomoze pretoze je to proti pravidlam, otazky ohladom cracku a podobnych veci ries tam kde si to stiahol :smt006
Napísať odpoveď