Medal of Honor (2010)
Re: Medal of Honor (2010)
Ja som prešiel MW2 a teraz MOH a nechápem prečo to stále všetci porovnávate. MW2 je čisto hollywoodska strielačka, kde ide predovšetkým o wow momenty ala Michael Bay, zatiaľ čo MOH sa snaží realisticky napodobniť vojnu a ako prebieha. Chápem že všetým sa páči skôr MW2 pretože je krajší, efektivnejší, dlhší..atd..ale aspoň pre mňa neni tak podla reality a preto volím MOH. A rozhodne by som to neporovnával, pretože tie hry sú ako sa hovorí nebe a dudy.
ono keby sa porovnaval multiplayer, tak by bolo lepsie 
stiahnut hru a potom tu hundrat aka je.. vie kazdy.
ale aby niekto nieco napisal k MP tak to nie.
Ide o to, ze neviem ci pockat na COD alebo kupit MOH
tazka to dilema
stiahnut hru a potom tu hundrat aka je.. vie kazdy.
ale aby niekto nieco napisal k MP tak to nie.
Ide o to, ze neviem ci pockat na COD alebo kupit MOH
tazka to dilema
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Ja by som si vybral MOH, asi aj preto že EA hry mám radšej a sú mi simpatickejšie. COD je pre mňa už len také pokračovanie, a už ho nerobý ani IW ale trayarch (myslím). A na MOH sa podieľalo DICE. Je to len môj názor.
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ohladom MP a celkovo: poviem ti tak, za 20 eur v pohode hra, urcite sa oplati kupit(podla mna), ale 30 a viac ci kolko to stoji tu by som za to urcite nedal.
Na MP sa mi aktualne nepaci opozdenie typu niekto striela, utecies za roh ale tam uz padnes mrtvy, stava sa to pomerne casto. takisto je pomerne vela sniperov v hrach, ale som si vsimol ze uz servere limituju ich pocet.
Plusom su pre viacere typy hier, mapy su tiez pomerne fajn, zbrane az taky velky vyber nemas.
Takze verdikt pre mna je taky, zaplatil som 20 eur, a hra je fajn, nelutujem, ale takisto to neni herna revolucia
Na MP sa mi aktualne nepaci opozdenie typu niekto striela, utecies za roh ale tam uz padnes mrtvy, stava sa to pomerne casto. takisto je pomerne vela sniperov v hrach, ale som si vsimol ze uz servere limituju ich pocet.
Plusom su pre viacere typy hier, mapy su tiez pomerne fajn, zbrane az taky velky vyber nemas.
Takze verdikt pre mna je taky, zaplatil som 20 eur, a hra je fajn, nelutujem, ale takisto to neni herna revolucia
-
uplink
VIP
Hmm to som jediný kto je sklamaný z MOH?
tak biednu atmosféru som nezažil ani v budgetovkách...
Nie si sam, je to slabota.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
jj pripájam sa, mohlo to byť aj lepšie.
mna to tiez akosi nebavi, presiel som par misii a kaslem na to, radsej si hram MW2 MP
Každému sa páči niečo iné, ja sa skôr priklánam k realite ako k wow efektom, ale každého baví niečo iné. Podla mna sa ale MOH za tú cenu určite oplatí a rozhodne to baví hrať aj viackrát.
-
DeJF
Addict
Tak prejdene , na harde mi to zabralo možno tak 5hodin +- (odhad) .
Navyše to bolo i na harde akosi lahke
Najviac sa mi páčili tie sniperske misie a ešte tá jedna stealth misia ,lahôdka
.
Navyše to bolo i na harde akosi lahke
Najviac sa mi páčili tie sniperske misie a ešte tá jedna stealth misia ,lahôdka
neviem o akej "realite" hovorite v MOH, ziadna tam nebola..
ako Singlac by som to urcite nekupoval, ale MP moze prijemne prekvapit lebo to robili DICE na ich Frosbite..to moze byt zaujimava hlusenica na malych mapkach a only infantry..
-
uplink
VIP
Mňa osobne zarazil zle spracovaný U3 engine. Keď si zoberiem čo z neho dokázala vytrieskať TERA online a Gears of War séria a iné pecky, tak mi z toho bolo skôr smutno. Cez mapky musím fachať fakt rýchlo, aby som si nevšímal tie detaily, ktoré neustále bijú do očí a to hrám na úplne max detailoch. V Gothicu 4 som sa neraz zastavil [napr. v pralese] a kochal sa pohľadom na slnko ako sa odráža v tráve a pod. a bol som doslova unesený krásnym spracovaním. Tu v MOH ma to akurát dráždi. Obtiažnosť je fajn, len je to niekedy až trochu prehanne hardcorové. Taktiež ma mrzí že celý nový MOH sa snaží len napodobniť CoD a pritom by to malo byť naopak, nie? MOH bol predsa skôr [MOHAA] ako COD? Alebo sa mýlim? Keby hra stála 20-30 eur, tak možno, avšak stojí 50-70 záleží od edície, na takúto hru je to trochu moc. Tohotoročný MOH je skôr budgetovka, vytvorená na dobrom engine, avšak ho vôbec nevyužila. Veď už len prastarý Unreal Tournament 2007 má oveľa krajšiu, detajlnejšiu a bohatejšiu grafiku a teda aj atmosféru ako celý MOH
. Tú škaredú grafiku je vidieť hlavne keď sa plazím po zemi, textúry sú snaď z roku pána 128 x 128, o teselácii hra ani nepočula, zle spracovaný bump mapping a iné efekty. A "coolové" hlášky vojakov a HQ mi do hry tú atmošku nejako nedodali. Taktiež hudba nie je nič moc. Čo už. MOH nepribudne v mojej zbierke, každopádne na CoD: BO sa teším veľmi.
-
chlapec10
Addict
Ehm, ta hra stoji 20 eur, trocha aj menej, gangy ju kupil za 17 eur, ja za 20uplink napísal:Keby hra stála 20-30 eur, tak možno, avšak stojí 50-70 záleží od edície, na takúto hru je to trochu moc.
zdravim...mam problem s hrou.v misii kde oznacujem pre letectvo ciele,nemozem znicit auta na lavo,ktore prichadzaju....na pravo sa da oznacit akekolvek miesto na lavo sa to neda.stretol sa niekto s niečim podobnym?dik za vase rady...
Zly crack.
problem vyrieseny... 
-
DeJF
Addict
Tak zahral som i MP , musim povedať že multiplayer je fakt kvalitna zaležitosť ..Myslel som že to bude dačo ako Bad Company 2 no toto je o dosť lepšie . Akurat sniprovanie tam je akesi lahke,hneď na prvý deň som dal triple-kill so sniperkou..
-
uplink
VIP
keď došla do Brlohu a bol som tam fyzicky ako ju vykladali, tak stála 50-70 záležalo od edície. Nerátam to zháňať a objednávať to z iných shopov. To by sme sa mohli takto hádať aj o HW, alebo iných veciachchlapec10 napísal: Ehm, ta hra stoji 20 eur, trocha aj menej, gangy ju kupil za 17 eur, ja za 20
Kamo nemas v tom poriadok, teraz sa pozeram na ponuku v brlohu a Limited edition na PS3 (co je logicky ta najdrahsia z verzii MoH) stoji 47,99 €...uplink napísal: keď došla do Brlohu a bol som tam fyzicky ako ju vykladali, tak stála 50-70 záležalo od edície. Nerátam to zháňať a objednávať to z iných shopov. To by sme sa mohli takto hádať aj o HW, alebo iných veciach
To je ale kazdopadne jedno, je predsa nad slnko jasne ake nelogicke je odsudit hru za to ze je draha, ked je draha len v jednom shope a da sa zohnat za skutocne budgetovu cenu (ktorej je aj hodna). Takze za 17€ je to uz podla mna celkom dobra kupa,nie?
-
chlapec10
Addict
pri vsetkom respekte, to je trocha chora uvaha.... ked je nieco niekde drahe, musi to byt automaticky vsade drahe.uplink napísal: keď došla do Brlohu a bol som tam fyzicky ako ju vykladali, tak stála 50-70 záležalo od edície. Nerátam to zháňať a objednávať to z iných shopov. To by sme sa mohli takto hádať aj o HW, alebo iných veciach
Vidis, Ja som ani nohu nemusel vystrcit z domu. Objednal som, za hodinku mi prisiel CD-key, aktivoval , za 3 hodiny stiahol a hram