Aká zvuková karta pre HK Audio- D.A.R.T(aktivna bedna)

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
adic
Light Expert
Light Expert

Aká zvuková karta pre HK Audio- D.A.R.T(aktivna bedna)

Príspevok od používateľa adic »

Kúpil som si túto prenosnú aktívnu bedňu pre posluch hudby (napr. na súkromných akciách...):

http://hkaudio.com/products.php5?sectio ... od=D.A.R.T
Chcem ju prepojiť s počítačom,ale tá integrovaná zvukovka je na nič.(viem že tá bedňa vie hrať o dosť lepšie).Chcem pripojiť na RCA input (na bedni) ale potrebujem nejaký kvalitný výstup(zvukovú kartu).nahrávať nechcem stačilo by keby mala ten kvalitný výstup.
Cena do 150 €
Pozeral som M-Audio externé zvukovky ale vzorkujú 24-bit/96kHz čo sa mi zdá málo oproti zvukovým kartám interným(PCI-E),ktoré vzorkujú aj rýchlejšie a majú lepší odstup signál šum ,dynamiku...(vid ESI JULI@ alebo ASUS XONAR essence stx).Je to pre mňa nepochopiteľné(interné v danej cenovej kategorii maju lepšie parametre ako externe).Chcem aj vediet či tuto bednu mozem zapojit aj cez headpones output jack(viem že sa to dá (konektor jack to cinch)ale bude to aj dobre hrať?kedže to ma označenie headpones a nie repro)
takže:
1.hlavny je vystup (nenahravam)
2.150€
3.headpones output ktore ma vacsina ext zvukoviek bude to cez ten vystup dobre hrať?
Tešim sa na rady a vopred
Dakujem :-)
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Aká zvuková karta pre HK Audio- D.A.R.T(aktivna bedna)

Príspevok od používateľa hrban »

takže externé sa zapájajú cez USB takže preto sú horšie ....
po druhé prepíš to do sekcie Poradňa pri kúpe
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Daedalus »

Externe sa zapajaju cez usb alebo firewire a niesu horsie ako interne, zalezi co potrebujes. Vzorkovanie ta nemusi absolutne zaujimat,pre teba nepodstatne info. Ked si myslis ze ta bedna vie hrat omnoho lepsie, tak zvukovka az taky rozdiel nespravi, pri posluchu budes pocut max. menej sumu respektivne ziadny. Sluchatkovy vystup na zvukovej karte -> ano bude to dobre hrat (pri spravnom nastaveni), ale neromuzmiem preco nepouzijes linkovy vystup ktory je na to urceny.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Predám Ti môjho drbnutého Xonara DS2 ak chceš.
adic
Light Expert
Light Expert

drbnutý? a ja že xonari sú dobré.
daedalus-dik no linkovy vystup nemozem pouzit lebo tie externe maju zvacsa ten sluchatkovy
Daedalus
Medium Star
Medium Star

No to si asi mylis s niecim, kazda externa karta musi mat linovky vystup, inak by stracala kompletne vyznam. Kludne chod aj do m-audio, neviem v tej cene kupis fastrack isto. Inak externe karty do cca. 250eur su v podstate kvalitovo rovnake.
adic
Light Expert
Light Expert

dik za nazor a tak napr tato http://muziker.sk/pc-hardver/usb/m-audi ... -mkii.html ma vzadu ten linkovy vystup ale neviem isto ci je to RCA (cinch) lebo sa to podoba na SPDIF ci co a to by do tej bedni nepasovalo.ale kupim asi ten fast track ako to vidim.tak dik
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

adic napísal:drbnutý? a ja že xonari sú dobré.
daedalus-dik no linkovy vystup nemozem pouzit lebo tie externe maju zvacsa ten sluchatkovy
Xonar je v skutku vynikajúci čo sa týka kvality. Ale čo sa týka stability a inštalácie a znášanlivosti s ostatnými aplikáciami, tak je to jedna veľká galiba, aspoň u mňa doma.
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Vzadu je to klasicky 2x rca (cinch). Digital to nema. Mozes do toho ist, ... alebo sa dohodni s uplinkom, a za rozumny peniaz zober aj to.
zosik 100
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zosik 100 »

Odkial vieš že to vie hrat lepšie neni to moc znama značka.
adic
Light Expert
Light Expert

no známa značka teda nie.Ale od toho teda kvalita hudby nezávisí.Je to nemecká značka a stojí u nás okolo 700 €.Za tú cenu to teda nemoze hrat zle.A preco viem?lebo ked som ju bol kupovat v čechách tam mali v obchode (resp. za obchodom) testovaciu miestnosť kde bolo viacero repro a bola tam aj táto a pustil mi ju.
No a nakoniec som kúpil asus xonar DX.malo by to stacit lebo drahsie karty su vhodne skor na nahravanie a mne staci posluch takze tak.
zosik 100
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zosik 100 »

Prečo si mysliš že ta parodia na aktivnu bednu dokaže lepšie hrat, zvukova karta s tym nič nema kup poriadny zosilnovač a k tomu nejake dobre reprobedne nemyslim sračky ako behringer omnitronic a pod. nejake z rcf reproduktormy alebo eminence.
Napísať odpoveď