Snažiť sa ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
NHISPVM
Star
Star

Snažiť sa ?

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Čavte, napíšem to stručne a výstižne: Páči sa mi jedno dievča no ona chce iného, on ju nie... (Viem to na 100%) Len neviem či sa mám snažiť a o ňu nejak bojovať, alebo kašlať nato a hľadať inú ?
Poraďte PLS :( Jop a vek máme obydvaja 17....
markus
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Snažiť sa ?

Príspevok od používateľa markus »

kym ona nezisti(a neuvedomi si) ze ten koho ona chce ju nechce, nema podla mna zmysel sa nou zaoberat
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

17, hmm takto ti to poviem - cas uteka strasne, ale strasne rychlo, tak ho nestracaj.
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Nie, nemalo by to zmysel. S velkou pravdepodobnostou by si stracal iba cas a mozno by si si este na nej aj ublizil, ma len 17. Chce ineho, a to, ze ju on nechce je irelevantne, ona ma klapky na ociach momentalne a ak ich aj zlozi, nevies, ci o teba bude stat. Go on.

//edit

Ked sa o nu budes usilovat, tak si myslim, ze z teba bude pre nu skor 'butlava vrba' ako jej chlapec.
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

Pokial ten chalan ktoreho chce si uvedomuje ze ho chce ta baba a to ze ju nechce robi naschval aby mal jej pozornost a pokial ona zbada ze o nu mas zaujem ty moze stat jedna vec a to ze baba bude chcet stebou nieco riesit lebo pochopi ze ten druhy ju nechce...Ale moze sa stat vec ze ten chalan co ju nechcel vidi ze uz nema onho zaujem tak o nu prejavy zaujem a ona zuteka k nemu a ty ostanes napospas...Snad chapes :)
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

to ze sa jej niekto paci nie je tvoj problem, neries to....chod si za svojim cielom
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Peter_Retep napísal:to ze sa jej niekto paci nie je tvoj problem, neries to....chod si za svojim cielom
tiez si myslim, ale hlavne s nou nerozoberaj jej objekt zaujmu, trav s nou cas, snaz sa aby sa pri tebe citila dobre, len proste na temu jej momentalneho objektu udel ban.... (najlepsie permanentny) lebo v inom pripade sa stanes butlavou vrbou a dalej to nepojde
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

:D . Ja by soms a nesnažil, nič s ňou nemáš, dokonca nie, že nechce teba, ona chce iného... Kašli na to radšej.
Ale na rozhodnutie by si mal potrebovať sám seba, možno nejaké povzbudivé slová kamošov a nie rady na internetovom fóre ;-)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Peter_Retep napísal:to ze sa jej niekto paci nie je tvoj problem, neries to....chod si za svojim cielom
...suhlasim .. to ze sa jej niekto paci predsa nic neznamena ..teoreticky to predsa mozno ani nemas ako vediet a kym neni zadana tak to neni nijak nemoralne :wink: ... a ako podotkol mi-chau, mas 17 ?tak nestracaj cas nevypisuj na fore a bez za nou (nemusis to brat hned doslovne jasan :D ) ..ale proste nemas co stratit neviem ako sa poznate odkial ju poznas ci ju vobec poznas(su rozne pripady) no ked sa da strav s nou casu kolko to ide nech vidi ze sa o nu zaujimas netlac na pilu a bud to pride alebo to prist nemalo, pripadne potom pritlac :D aa ked sa aj spalis, mas 17 takze len dalsia prijemna skusenost pre buducnost :wink: .. hlavne vela neries nevypisuj nerozmyslaj tolko nad tym s chladnou hlavou to pojde dobre aa nebude to zivotna tragedia nech to skonci akokolvek ;)
NHISPVM
Star
Star

STEALTH ako myslíš "butľavá vrba" ?
Ice to že ju chcem nevie...a práve toho sa bojím žeby ma potom nechala ak by to s tým druhým vyzeralo nádejne... a koniec koncov je to na houby ak by som snou mal chodiť a nechcela by ma... :(
Peter, javatar myslíže že mám šancu keď nemá o mňa záujem ?
michal je jasné eže nakoniec sa budem musieť rozhodnúť sám... len by som potreboval aj názori ako to vidia iný, pretože ja to môžem mať skreslené...
slavo no tak poznáme sa osobne už dlho... chodila na rovnakú ZŠ (už vtedy sa mi veľmi pačila, ale ja debil som nato kašľal (ani neviem prečo) teraz keď ju stretávam len v buse na niekoľko minút, tak sa maximálne pozdravíme a ani to niekedy nie... (Ja keď sa tam zamyslím ani neviem prečo sa mi už tak dlho páči...) A príjemná skúsenosť ? :D

No tak po tomto príspevku nejaká zmena názorov z vašej strany ? :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

keby sa jej nikto nepáčil, tak určite by som ti odporučil snažiť sa. Ale keď je, ako to niekto pekne vystihol, zaslepená láskou, tak sa ťažko preorientuje na niekoho iného. Ona chce jeho, a nikoho iného. Možno by v takom stave tvoju snahu brala ako dotieravosť.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

NHISPVM napísal: Peter, javatar myslíže že mám šancu keď nemá o mňa záujem ?
to zalezi hlavne od teba, ak s ty druhym nie je v kontakte tak jednoducho realitou prebijes jej sny, len hlavne netlac na pilu hned od zaciatku, chce to cas

poznal som cloveka ktory prebral jednemu chlapovi snubenicu a nejedna sa o nijakeho burana ani o lahku pipku, ked sa da toto tak preco by si ty nemohol zbalit zensku co sniva o inom?

dnes uz s priatelkou len s usmevom spominame na casy ked ma neznasala :)
NHISPVM
Star
Star

Tak dá sa to, ale ja sa s ňou ani nerozprávam... a pochybujem žeby som mal nejakú šancu u nej, aj keby nikoho nechcela :(
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

aha a dalsi traged - co takto to skusit? co stratis ked to skusis? jedina odpoved NIC!!!

vsak neako zacni a ono to uz pojde samo
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

co stratis ked to skusis? jedina odpoved NIC!!!"
ee nesuhlas -naopak moze stratit vsetko:)
..auditr.ma recht-strkat sa niekomu do podvedomia,ked ma clovek plnu hlavu niekoho ineho, je hlupost najvyssieho rangu.V tomto stadiu totiz zenska nedokaze rozumne uvazovat-pripustit existenciu aj niekoho ineho ..a nie len baba rovnako plati aj pre opacne pohlavie..vsak hormony :lol:
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

ithory napísal: ee nesuhlas -naopak moze stratit vsetko
ak vychadzame z toho, ze sa s nou ani nerozprava tak vazne neviem ake vsetko moze stratit

nehovorim, ze ma balit hned... pomaly dalej zajdes
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

ak vychadzame z toho, ze sa s nou ani nerozprava tak vazne neviem ake vsetko moze stratit"
ach jaj -malo platit ak si chlapec zvoli prvu alternativu a zatrubi do utoku..
A potom,naco sa nasilu podsuvat niekomu kto "nema zaujem" ??..nepoviem keby bola jedina zena na svete :lol:
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Ithory ani ja s tebou nesúhlasím, nejde o podlizovanie alebo ešte ku všetkému lezenie do prdele, to je iná kapitola. Hoci kedy može prešťať druhého chalana, len k tomu treba iný prístup, navyše ako napísali už chalani predo mnou, nie je čo stratiť, ak to nevýde ideš ďalej :) , ver si :wink: .
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Bindo ja viem ako to myslis..odvaznemu stastie praje..risk je zisk..kto neskusi ten nevie a atd atd..Ale ked je raz dotycna zalaskovana" do ineho mu nepomoze ani svätena voda lol..Rozumny clovek da ruky prec a zameria sa na niekoho ineho- kto ten zaujem ma":)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

ithory napísal:ak vychadzame z toho, ze sa s nou ani nerozprava tak vazne neviem ake vsetko moze stratit"
ach jaj -malo platit ak si chlapec zvoli prvu alternativu a zatrubi do utoku..
A potom,naco sa nasilu podsuvat niekomu kto "nema zaujem" ??..nepoviem keby bola jedina zena na svete :lol:
ano tvrdim, ze nema co stratit v pripade zatrubenia do utoku

keby s nou bol aspon kamarat tak moze stratit kamaratku
ale kedze napisal
NHISPVM napísal:Tak dá sa to, ale ja sa s ňou ani nerozprávam... a pochybujem žeby som mal nejakú šancu u nej, aj keby nikoho nechcela :(
zalezi kolko casu a usilia do toho chce investovat...

ak sa jej objekt o nu ani neobtrie potom ju to za par mesiacov az rok prejde (ak bude chlapec sikovny a neda jej priamo najavo svoj zaujem tak par mesiacov, ak da najavo priamo tak nema sancu uz zrejme nikdy) a on moze byt vo velmi dobrej pozicii

pripadne rizika:
1. bude platonicky zalubena dlhsie nez to chlapec vydrzi (co v tomto veku neprekaza)
2. jej objekt si ju vsimne a chlapec ma po ptakoch

moj nazor je, ze je to zalezitostou jeho vlastneho sebavedomia a vystupovania, zaujem zeny sa da ziskat (nie vzdy a u kazdej, ale v 90% pripadoch to plati) nemusi to vyst (aj to sa stava), ale vysrat sa na zensku sa da teraz aj potom, chlapec ma 17 a za ten rok sa tym pokusom moze dost naucit, takze podla mna by do toho mal ist, ale s rozumom

tot moj nazor, nie je to dogma a ja sa mozem mylit, vychadzam vsak z praktickej skusenosti mojej a inych ludi
Napísať odpoveď