Videohovor Skype - zelený obraz
Videohovor Skype - zelený obraz
Dobrý večer. Potrebujem poradiť. Pri používaní Skype (videohovor) sa mi objavuje takýto problém. Keď sa prijme hovor s videom, tak mi obrazovka Skype zozelenie a nevidím toho, s kým hovorím, kdežto ten, s ktorým hovorím ma vidí. Po zrušení a opätovnom vytočení sa hovor uskutoční s videom a po chvíli sa opäť objaví zelená obrazovka. Preinštaľoval som Skype a všetko bolo v poriadku za 2 dni a problém sa opäť opakuje. Kvalita hovoru je dobrá (4 čiarky hodnotenia). Poraďte. THX
Re: Videohovor Skype - zelený obraz
Áno, ale len tam, kde je obraz videohovoru. Plocha a menu Skype je normálna. Aj odtieň zelenej súhlasí.
a jaky ukazovatel kvality hovoru ma len 4 palice? myslis ze kontrola nastavení?
Myslel som kontrolu nastavení. Má 4 paličky.
tak klikni tam klikni a pozri sa do Spojení.. a napis mi potom co tam bolo napisane alebo posli foto....ab021 napísal:Myslel som kontrolu nastavení. Má 4 paličky.
Spojenie nemôžem zmerať, pretože zatiaľ nemám nikoho pripojeného. Myslím si však, že spojenie je dobré, pretože druhá strana hovoru má videosignál(vidí ma) , ale ja počujem len hlas bez videa. Na začiatku spojenia obraz nabehne, ale po chvíli sa stratí a obrazovka zozelenie. Po prerušení hovoru a opätovnom spojení nachvíľu nabehne obraz a potom sa to opakuje. Neviem, či sa Skype neznáša s niektorým programom, alebo s ovládačmi (je to záhadné).
Už viem v čom je asi problém!
Na hornej lište klikni na Nástroje a potom klikni na Nastavení... .
Tam vyber Rozšírené a dole klikni na Řidiť přístup jných programů ke Skype.
A tam všetko zmaž okrem skypePM.exe.
A skús to znova...
Inú radu ti už neviem dať...
Na hornej lište klikni na Nástroje a potom klikni na Nastavení... .
Tam vyber Rozšírené a dole klikni na Řidiť přístup jných programů ke Skype.
A tam všetko zmaž okrem skypePM.exe.
A skús to znova...
Inú radu ti už neviem dať...
Ja tam mám len "Řídit přístup k API rozhraní". Ale aj tak ďakujem za rady.