lyze, snowboard alebo bigfoot?
-
berynatorko
Medium Expert
Re: lyze, snowboard alebo bigfoot?
bigfoot sice moze byt jednorazova sranda a tak na zabavku, ale jednoznacne vyhravaju lyze a snowboard. lyzovat sa bez palic nie je nejaka frajerina, dovolim si povedat ze to je blbost. tie palice maju svoj ucel! ak sa vies dobre lyzovat palice urcite neodlozis, lebo sa s nimi udrzat na nohach aj v situaciach kedy by si bol davno na zemi.aquafresh1 napísal:zaujimalo by ma, kolko ludi jazdi na lyziach a kolko ludi na snowboarde, pripadne bigfootoch.. mne osobne viac vyhovuju lyze, bez palic..
-
aquafresh1
Star
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
skusil som vsetko.Lyze, odmalicka na nich, viem si myslim ze asi najlepsie s istotou, board jazdim 3 rok neni to najhorsie ale urcite tam nemam taku istotu a snowblady jazdim ako taky doplnok na vysantenie. Inac snowblady a bigfooty je rozdiel, snowbloady su kus vecsie a carvingove. neviem ako je to uz teraz najnovsie
Vedel by mi niekto poradit kde by som zohnal snowblade alebo skiboardy do 50 € ??? 
-
adox
Light Professional
Re:
Ja mám rad lyze a boardistov nemám rad takých ktorí si idu po zjazdovke a v strede zjazdovky si sadnu na riť a sedia tam ako primrznuty, tam sa nedá lyžovať a takých by som mlátil palicamiRetne napísal: // ale na svahu mam radsej lyziarov pretoze nedodrbavaju tak svah ako snowboardaci, ale cest vynimkam ktori za sebou nechavaju len jednu ryhu (ako ja)
-
reznick
Medium Star
od 91 na doske, do 94 spolu s lyzami od vtedy som sa na ne nepostavil. Rozdiel medzi lyzami a doskou je len v hlave, kto v nej nieco ma ide na lyziach, zvysok ide na doske
posledne tri roky som sa blaznil na skifoxe
- Prílohy
-
- skifox.jpg (31.43 KiB) 2072 zobrazení
Ja som stal 1x na boarde 2.rocniku na strednej, chytilo ma to, tak som si kupil board, bol som na nom 3-4x, minuly rok ani raz, bohuzial, nebol cas, sneh a na jasnu zase peniaze.. tento rok to hadam bude lepsie 
Viete mi poradiť s týmto ?
JAsné že bude pasovať !!