LCD znacky Technika
LCD znacky Technika
Zdravim
chcel by som sa opytat co si myslite o televizoroch Technika ?
myslim ze je to vyrabane iba pre tesco a ceny su myslim ze dobre, 22 stoji 189
Su tieto televizory kvalitne ? na dobrej urovni ?
vdaka
chcel by som sa opytat co si myslite o televizoroch Technika ?
myslim ze je to vyrabane iba pre tesco a ceny su myslim ze dobre, 22 stoji 189
Su tieto televizory kvalitne ? na dobrej urovni ?
vdaka
-
Michaelo105
Light Professional
Re: LCD znacky Technika
Ku kvalite značky sa radšej vyjadrovať nebudem, ale vezmem to z opačnej stránky.
Má ti potom kto zabezpečiť pozáručnú opravu?, dajú sa niekde splašiť náhradné diely?
Ak sa nemýlim, tak by mali mať v sebe prastaré paneli o Samsungu. + od ,,renovovaných" značiek majú častokrát nižšiu svietivosť - čiže je dôležité aj umiestnenie.
Má ti potom kto zabezpečiť pozáručnú opravu?, dajú sa niekde splašiť náhradné diely?
Ak sa nemýlim, tak by mali mať v sebe prastaré paneli o Samsungu. + od ,,renovovaných" značiek majú častokrát nižšiu svietivosť - čiže je dôležité aj umiestnenie.
-
Ryan Giggs
VIP
Takymto "čiňanom" sa radšej vyhni. Kvalita je o ničom. Neoplati sa ušetriť par eur za každu cenu. TV nie je niečo, čo kupuješ každy mesiac. Priplať par € za niečo hoci aj najlacnejšie zo "značkovych" TV. Urobiš omnoho lepšie. Dokonca napr. take LG 22LD320 je dokonca lacnejšie: http://lcd-televizory.heureka.sk/lg-22ld320/. Mimochodom, kam to chceš? Niekam do izby?
na to LG som tiez natrafil, a aj ste ma odhovorily od kupy
to lg vyzera dobre len neviem ci je dobre objednat z internetu takuto vec
no bude to do izby a chcem to dat ako darcek
takze to lg sa oplati viac ?
to lg vyzera dobre len neviem ci je dobre objednat z internetu takuto vec
no bude to do izby a chcem to dat ako darcek
takze to lg sa oplati viac ?
-
RobertHammer
Expert
ked uz nechces o nieco drahsi Samsung - tak radsej LG nez nejaky neznackovy shit
-
Ryan Giggs
VIP
V čom je horšie LG od Samsungu? A prečo prave ten? Ak už drahši, tak su aj lepši kandidati ako Sam. 
Prečo by to nemalo byť dobre?HitmanM napísal: to lg vyzera dobre len neviem ci je dobre objednat z internetu takuto vec
LG su dobre myslim ze LG a samsung su najvetsi vyrobcovia LCD panelov alebo samsung dodava LG panely , no neviem presne
Ryan Giggs: neviem ako prebieha reklamacia atd...
Momentalne ma nenapada kvalitou horsia znacka ako je technika
. Vyrobkom tejto "znacky" sa oblukom vyhni, lebo su fakt este horsie ako jednorazove.
-
Michaelo105
Light Professional
Mňa napadajú podobné skvosty - Orava, ECG, Sencor...sano456 napísal:Momentalne ma nenapada kvalitou horsia znacka ako je technika. Vyrobkom tejto "znacky" sa oblukom vyhni, lebo su fakt este horsie ako jednorazove.
-
Ryan Giggs
VIP
LG ma vlastne panely a Samsung tiež. Plus nakupuju panely z Činy. U Samsungu je to loteria, na aky v konkretnom modely naraziš. Nie je nič vynimočne že do jedneho modelu montuju 4 typy panelov.HitmanM napísal:LG su dobre myslim ze LG a samsung su najvetsi vyrobcovia LCD panelov alebo samsung dodava LG panely , no neviem presne
Reklamacia prebieha jednoducho. TV nemusiš zasielať predajcovi, stači ho zaniesť do najbližšieho autorizovaneho servisu tej-ktorej značky. V každom väčšom meste sa nejaky najde.
takze jednoznacne z lacnejsich TV odporucate objednat ten LG ???
-
Ryan Giggs
VIP
No ide o to, že som sa držal horeuvedenej sumy (189 €). A za tu cenu je zo "značkovych" iba to LG. Ostatne 22" su drahšie. Ak je cenovy limit vyšši (bolo by dobre ho uviesť), tak by sa dalo najsť aj niečo lepšie.
Inak pri vybere TV (nie je to lacny špas) sa treba držať osvedčenych značiek (Philips, Sony, Sharp, Toshiba, Panasonic, Samsung, LG pripadne ešte Grundig, JVC, Hitachi, Funai - ostatnym značkam sa treba preventivne vyhnuť). Predsa len, tv sa nekupuje každy rok.
Preto ak nechceš/nemôžeš investovať viac, tak 1000x radšej to LG ako nejaky neznačkovy tv typu Technika, ECG...
Inak pri vybere TV (nie je to lacny špas) sa treba držať osvedčenych značiek (Philips, Sony, Sharp, Toshiba, Panasonic, Samsung, LG pripadne ešte Grundig, JVC, Hitachi, Funai - ostatnym značkam sa treba preventivne vyhnuť). Predsa len, tv sa nekupuje každy rok.
Preto ak nechceš/nemôžeš investovať viac, tak 1000x radšej to LG ako nejaky neznačkovy tv typu Technika, ECG...
ok vdaka, tak vezmem tu LG