Niekoho z VŠMU produkcia

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
nitro
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Niekoho z VŠMU produkcia

Príspevok od používateľa nitro »

Ahojte mam zaujem nabuduci rok ist na prijimacky na VŠMU filmovu fakultu, na produkciu a distrbuciu filmovych umeni. Nieje tu niekto kto tam chodi alebo pozna niekoho ochotneho odpovedat mi na par otazok?? Ohladom prijimania tam a tak.
Dakujem
eshael
Light Expert
Light Expert

Re: Niekoho z VŠMU produkcia

Príspevok od používateľa eshael »

nitro napísal:Ahojte mam zaujem nabuduci rok ist na prijimacky na VŠMU filmovu fakultu, na produkciu a distrbuciu filmovych umeni. Nieje tu niekto kto tam chodi alebo pozna niekoho ochotneho odpovedat mi na par otazok?? Ohladom prijimania tam a tak.
Dakujem
ja sa chystam na reziu, tiez by bodol kontakt
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

nájde sa tu niekto z VŠMU zameranie herectvo ? aka šanca je sa tam dostať ?
chlebik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa chlebik »

tiež by som chcel ist na VšMU ale na prijmačkach na odbor herectvo vraj treba spev :smt017 :smt017 :cry: neviete či je šanca aby ma tam zobrali aj ked neviem spievať ?? som zatial len prvák na strednej takže ešte to je daleko každopadne hercom chcem byt od malička a kedže ma rodičia nechceli pustit na konzervatorium na strednu lebo v mojom meste neni a na intrak ma nedaju ked nemám 18 tak som skončil na gympli čo mi na prijmačkach asi nebude nič platne

no každopadne to chcem skusiť ale nvm čo stým spevom :( nikdy ma spev nelákal a ani nejake muzikály nemusim samozrejme asi ked je spev na skuškach tak to bude asi aj predmetom vyučovania a to by som asi prepadol :( nvm no mate stým niekto skusenosti ? či už tam chodite alebo ste aspon boli na skúškach ze ako to prebiehalo ? ak vas aj nezobrali
Napísať odpoveď