Ahojte mam zaujem nabuduci rok ist na prijimacky na VŠMU filmovu fakultu, na produkciu a distrbuciu filmovych umeni. Nieje tu niekto kto tam chodi alebo pozna niekoho ochotneho odpovedat mi na par otazok?? Ohladom prijimania tam a tak.
Dakujem
Niekoho z VŠMU produkcia
Re: Niekoho z VŠMU produkcia
ja sa chystam na reziu, tiez by bodol kontaktnitro napísal:Ahojte mam zaujem nabuduci rok ist na prijimacky na VŠMU filmovu fakultu, na produkciu a distrbuciu filmovych umeni. Nieje tu niekto kto tam chodi alebo pozna niekoho ochotneho odpovedat mi na par otazok?? Ohladom prijimania tam a tak.
Dakujem
nájde sa tu niekto z VŠMU zameranie herectvo ? aka šanca je sa tam dostať ?
tiež by som chcel ist na VšMU ale na prijmačkach na odbor herectvo vraj treba spev
neviete či je šanca aby ma tam zobrali aj ked neviem spievať ?? som zatial len prvák na strednej takže ešte to je daleko každopadne hercom chcem byt od malička a kedže ma rodičia nechceli pustit na konzervatorium na strednu lebo v mojom meste neni a na intrak ma nedaju ked nemám 18 tak som skončil na gympli čo mi na prijmačkach asi nebude nič platne
no každopadne to chcem skusiť ale nvm čo stým spevom
nikdy ma spev nelákal a ani nejake muzikály nemusim samozrejme asi ked je spev na skuškach tak to bude asi aj predmetom vyučovania a to by som asi prepadol
nvm no mate stým niekto skusenosti ? či už tam chodite alebo ste aspon boli na skúškach ze ako to prebiehalo ? ak vas aj nezobrali
no každopadne to chcem skusiť ale nvm čo stým spevom