...dokazuje sa existencia, nie neexistencia, čiže nie ithory by musela dokazovať, že hovoríš nepravdu, ale ty by si musel dokázať, že hovoríš pravdu...mi-chau napísal:ithory: neexistenica dokazu o existencii je podla mna dostatocny dokaz o neexistenci, takisto ako mozem tvrdit ze za Slnkom je teraz vesmirna bojova lod z qwertyho domovskej planety a ty mi to nemas ako vyvratit.
pritahuju zeny peniaze?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: pritahuju zeny peniaze?
A to som sa jej snazil vysvetlit qwertyho bojovou lodou.
-
Janio
Zablokovaný
Toto to vystihuje najlepšie... Inak by ma zaujímalo prečo ma riešite, a píšete o mojích zlých skúsenostiach...neexistenica dokazu o existencii je podla mna dostatocny dokaz o neexistenci,
Peter, ukáž mi nejaký príspevok kde je nadávka na ženy, pretože nejak si to nepamätám... Inak aké príspevky odomňa čítaš ? V tejto sekcií sa vyjadrím raz za čas a aj to o sebe nič nenapíšem takže neviem skade si vydedukoval že nemám...
+ Slovo "plakaj" nepoznám... a prečo by som mal plakať ? Odmietol som stužkovú (Síce ešte len príde, ale platiť som odmietol a triednej som povedal že sa nezúčasním...) a takéto "somarinky" a som tu a neplakam...
Grim prečo mám dokazovať že 2+2 je 4 ? Ona nech dokáže že ženy nie sú také... ako dôvokaz myslím postačí ithoryn príspevok:
Priznala sa sama, takže nemám prečo dokazovať dokazané... (inak zase sme pri tom, česť výnimkám)tak tie sa potrestaju same..tiez vlastna skusenost![]()
-
Peter_Retep
VIP
ok gramaticka chybicka se vloudila....ale proste vidim v niektorych prispevkoch nejake tvoje rozhorcenie, maybe je to sklamanie or whatever nad tym ze nemas babu. thats all. ber to ako suche skonstatovanie.
-
javatar
Hardcore addict
nie je pravda, oba tieto pristupy su rovnocenne, ak chces mozem menovat priklad za prikladomGrim napísal: ...dokazuje sa existencia, nie neexistencia...
ale uz je to tu nehorazne
Ako sa dá dokázať neexistencia niečoho, čo neexistuje ? A netreba zabúdať na to, že bremeno dôkazu je na tom, kto niečo tvrdí (ale musí to byť pozitívne tvrdenie).
-
Grim
Darca
...nedá sa dokázať, že qwerty neexistuje, tak ako sa nedá dokázať, že neexistuje človek s vytetovaným semaforom na nose...dokáže mi že taký človek neexistuje a budeš macher...
-
javatar
Hardcore addict
staci ked ti dovediem qwertyho a tym dokazem jeho existenciu -> dokazem ze tvrdenie "qwerty neexistuje" je totalny blud -> vola sa to dokaz sporomGrim napísal:...nedá sa dokázať, že qwerty neexistuje, tak ako sa nedá dokázať, že neexistuje človek s vytetovaným semaforom na nose...dokáže mi že taký človek neexistuje a budeš macher...
v pripade ze qwerty neexistuje staci zdokumentovat vsetkych ludi a pozriet sa ci je tam qwerty
obdobne by som mohol zrusit tvrdenie o semaforoch na nose keby som si tam nechal jeden vytetovat
osobne si myslim ze nik nema vytetovany semafor na nose, ale dokaz je mozny len teoreticky (zdokumentovat vsetkych ludi)
co ma privadza k myslienke, ze "neexistencia dokazu" je vlastne blbost -> spravnejsie by bolo "dokaz nie je k dispozicii"
peniaze su motorom ludstva kazdy ponich tuzi a zeny to vedia vyuzit maju to co my nemame za peniaze sa robia podvody niekto ma odvahu niekto nema rozum ale vsetci by sme radi peniazky
-
Grim
Darca
javatar - a ako zdokumentuješ všetkých ľudí?...kým by si sa kukol na nos poslednému, ten prvý by to tam už mohol mať vytetované...
-
qwerty-xyz
kua akoto ze ste ma videli? MOJA NORMANDY SR-2 MA POKROCILE MASKOVACIE POLE!!!! FUCK!!! aaaa normandy nie je primarne urcena na boj, ale s maskovanim dokaze robit aj utocne manevre, pri vylepseni kinetickych barier lode a s delami thanix . . . .mi-chau napísal:ithory: neexistenica dokazu o existencii je podla mna dostatocny dokaz o neexistenci, takisto ako mozem tvrdit ze za Slnkom je teraz vesmirna bojova lod z qwertyho domovskej planety a ty mi to nemas ako vyvratit.
a neze mi to niekto zmaze, lebo ho rozstrielam z obeznej drahy .... a v trojke si namontujem do lode delo na baze urychlovaca castic, lod kolektorov som zachranil snad sa nam odtamad nieco zide, (a nie nie som zavisly na tej hre .... )
edit --- moja teoria vychadza z tohoto, priemerny muz lepsie vidi ako mysli (cize chce radsej zenu peknu ako mudru) , priemerna zena lepsie mysli ako vidi (cize chce peniaze a na vyzore muza jej az tak nezalezi lebo si to vykompenzuje peniazmi ktore ma )
-
javatar
Hardcore addict
a preto som napisal ze je ten dokaz mozny len teoretickyGrim napísal:javatar - a ako zdokumentuješ všetkých ľudí?...kým by si sa kukol na nos poslednému, ten prvý by to tam už mohol mať vytetované...
ale mas pravdu... nedokazem to (jedine ze by som si nechal vytetovat semafor na nos a o to zaujem nemam)
a teraz ja:
ak som spravne pochopil, neuznavas dokazy o neexistencii -> ja ti dam ulohu ktora sa da vyriesit aj na papier, nemusis vyvynut ziadne enormne usilie a dokumentovat vsetkych ludi
Dokaz, ze existuje vzorec na vypocet korenov rovnice piateho stupna.
Samozrejme podla svojej teorie nemozes pouzit lahko dostupny dokaz o neexistencii riesenia (lebo dokaz o tom, ze je NEMOZNE v rovnici piateho stupna vyjadrit korene pomocou koeficientov tu mame uz davno).
-
Grim
Darca
...neviem čo je to rovnica piateho stupňa...
-
javatar
Hardcore addict
ax^5 + bx^4 + cx^3 + dx^2 + ex + f = 0Grim napísal:...neviem čo je to rovnica piateho stupňa...
ale ani to ti nepomoze, proste bez dokazu, ze ten vzorec neexistuje si jednoducho neporadis a ten dokaz si si sam zakazal pouzit lebo patris k zastancom toho, ze dokazovat mozno len existenciu, lenze tento pristup je nespravny lebo je nekompletny a obmedzuje moznosti dokazovania a niektore dokazy robi zlozitejsimi
v skratke:
nieco plati ak
1. dokazem ze je to tak -> napr. vsetky telesa vo vakuu pri rovnakom gravitacnom zrychleni rovnako
2. dokazem ze inak to byt nemoze -> napr. prve dokazy o heliocentrickej sustave (neskor bolo dokazane aj priamo), resp. temna hmota (tymto prikladom som si nie isty)
v pripade, ze nie momentalne k dispozicii dokaz ktorehokolvek typu zostava otazka otvorena -> napr. higgsov bozon (bez ktoreho hmotnost nevysvetlis,ale stale nebol pozorovany), ale aj samotny vznik hmoty, ci existencia boha
Javatar to vyzera naozaj rizinebl:)..ale inak co ste tu z toho stihli narobit..ja zdechnem 
Myslim, ze to bola vyslovnost anglickeho slovicka reasonable.....myslim. 
-
KaptMichal
King
peniaze su motorom ludstva kazdy ponich tuzi a zeny to vedia vyuzit maju to co my nemame za peniaze sa robia podvody niekto ma odvahu niekto nema rozum ale vsetci by sme radi peniazky
(už) trochu mimo, nie?
...tento uživateľ si v každej téme ide svoje
ano presne -mudro pise ..Lub0$ napísal:Myslim, ze to bola vyslovnost anglickeho slovicka reasonable.....myslim.