Sprejujete?
Re: Sprejujete?
ruky by som lamal čarbaniciam po meste co su. Ze podpis ale precita to len autor.
Zas kvalitu obdivujem..
Zas kvalitu obdivujem..
Daj este nieco od seba? Mas aj svoju tvorbu nejaku alebo si len pouzival sablony z antifa.cz ?hughito napísal:Ja osobne mám za sebou nejaké tie šablóny a nápisy.
-
Msoul
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
a nie nahodou sketchujes? ci mas v skole gramce?Empatik napísal:Po gympli všetky decká začali sprejovať ... ja teraz len tak , sem tam cez hodiny skretch - ujemInak nič viac ...
- Prílohy
-
- facepalm_stewie.jpg (5.92 KiB) 660 zobrazení
hehe este aj avatar sa plieska po tvari 
nesprerujem vobec!
aj som hlasoval...
väčšia nespreruje!
väčšia nespreruje!
Niektore veci su pekne pokial to clovek vie,ma na to material a aj priestor.Ked vidim posprejovanu skolu, nemocnicu, autobus,vlak alebo ine budovy,tak by som tym ludom posprejoval ich dvere a okna na byte aby sa spamatali. Je to umenie ale nicit kvoli tomu majetok mi pride viac ako nevhodne.
Preco si myslis ze je to nicenie? Ked sa bavime fakt o umeni, tak by som im dovolil kludne, nech pridu striekat aj na moj dom...
tu si skus prelistovat, a este raz mi povedz, ci je to nicenie majetku?
http://www.facebook.com/#!/album.php?ai ... 0375597699
tu si skus prelistovat, a este raz mi povedz, ci je to nicenie majetku?
http://www.facebook.com/#!/album.php?ai ... 0375597699
-
Stoporko
VIP
Lubo$ - koľko takých kresieb ako z tvojho linku vidíš vo svojom okolí? Ja v Ba na takú natrafím fakt len zriedka (viem asi o 5-8 kúskoch). Keď to porovnáme s množstvom "hustých" nápisov a podpisov detisiek s mokrým občianskym, prípadne s "grafitti umelcami" čo sa podpisujú nečitateľnými kliky-hákami na každý roh ulice... 
Obrázky z tvojho linku mi nevadia - je to súčasť mestskej kultúry a sú pekné/vtipné. No žiaľ, drvivú väčšinu sprejerov tvoria indivíduá (nechcem byť vulgárny), ktoré načarbú nejaké kliky háky na cudzí barák/MHD, pripadajú si drsne (môžu sa tým potom chváliť sebe rovným a oblbovať babenky v bare "Ja som drsný writer, moja, ja som napísal hustý nápis na Nemocnicu Kramáre a kopec električiek...poď som nou na WC a popíšem aj teba." ) a ničia, áno NIČIA! cudzí majetok. To, čo prevažne vidím okolo seba nie sú kresby, nie je to umenie (to už potom za umenie môžme považovať stočené hovno v záchodovej mise!) ale obyčajné čmáranice, ktoré mesto neskrášlia.
Obrázky z tvojho linku mi nevadia - je to súčasť mestskej kultúry a sú pekné/vtipné. No žiaľ, drvivú väčšinu sprejerov tvoria indivíduá (nechcem byť vulgárny), ktoré načarbú nejaké kliky háky na cudzí barák/MHD, pripadajú si drsne (môžu sa tým potom chváliť sebe rovným a oblbovať babenky v bare "Ja som drsný writer, moja, ja som napísal hustý nápis na Nemocnicu Kramáre a kopec električiek...poď som nou na WC a popíšem aj teba." ) a ničia, áno NIČIA! cudzí majetok. To, čo prevažne vidím okolo seba nie sú kresby, nie je to umenie (to už potom za umenie môžme považovať stočené hovno v záchodovej mise!) ale obyčajné čmáranice, ktoré mesto neskrášlia.
-
hrban
Addict
ja mám rád spreje, ono je to fajn keď to skrášli, naposledy mesto dalo vystriekať jeden podchod a celkom pekne to vyzeralo až kým nejaký ko*ot cez to celé čiernym sprejom nastriekal svoje trápne teplošské meno, takým by som sprejom do ksichtu .... čuráci, nech radšej fetuje a ostane odpálený doma taký dement čo si ani neváži prácu iných, svojich nadanejších kolegov
Stoporko, si este raz precitaj moj kratky prispevok na ktory si reagoval, hlavne cast:
...Ked sa bavime fakt o umeni...
...Ked sa bavime fakt o umeni...
Zhanam nejake info o writer-och pre kamarata do diplomovej prace o graffiti.
Nasiel by sa prosim nejaky writer, ktory by bol ochotny zodpovedat par otazok?
(Writer je ten co strieka graffiti nie len taguje)
Prosim poslite mi SS. Karma ista.
Vdaka.
Nasiel by sa prosim nejaky writer, ktory by bol ochotny zodpovedat par otazok?
(Writer je ten co strieka graffiti nie len taguje)
Prosim poslite mi SS. Karma ista.
Vdaka.