P: LED displej 10 EUR ! vyriesene Lock delete
Re: P: LED displej 16:9 (pridane foto) 10 EUR !
displej bol poskodeny ako som pisal ale neviem ci az v takom rozsahu
pisal som ti spravu nech to poriesime
pisal som ti spravu nech to poriesime
Prasklina na boku je prasklina na boku teda aspon by som si to predstavil tak ze tym bokom myslel ram a nie plochu displaya..
hopkok:nemusel si sa pred fotenim vyzliekat
hopkok:nemusel si sa pred fotenim vyzliekat
PS: nikoho nezaujíma kupcové nahé telo
Display v takomto stave ? to je moc. Veď to nemôže fungovať... To rovno Trash...
-
hopkok
Star
- Kontaktovať používateľa:
nechcelo sa mi obliekat a vsimol som si to az ked som to daval z karty do booku a fotit sa mi to uz nechcelo zas 
-
Arkaz
Addict
za 1. kupovat prasknuty displej aj ked za 10 e by som nikdy nekupoval /moj nazor/
za 2. Prasklinu na boku si tak isto predstavujem inak. toto je displej na sracky a nie prasklina
za 3. Posielat LCD v bublinkovej obalke?
to asi len idiota napadne. vieme kazdy ako posta zaobchadza s vecami. LCD ak posielat tak ho maximalne obalit bublinkovou foli a do krabice! verim tomu ze tam ani nebola nalepka ,,krehke"
a za 4. predajca by sa mal zachovat seriozne a vratit sumu. ved 10e preobha sa nebude snad handrkovat
za 2. Prasklinu na boku si tak isto predstavujem inak. toto je displej na sracky a nie prasklina
za 3. Posielat LCD v bublinkovej obalke?
a za 4. predajca by sa mal zachovat seriozne a vratit sumu. ved 10e preobha sa nebude snad handrkovat
-
hopkok
Star
predajca sa zachoval seriozne, poslal mi spat cenu display-a bez postovneho, s cim som suhlasil.
Poslal mi aj screen platby, ked to nabehne mozme LOCK
Inak na tej povodnej fotke vyzeral ten display z predu OK, preto som ho aj kupoval...
Dnesny den si do kalendara poznacim ako "den display-ov" nakolko mi prisli 3ks a z toho 2 na sracku, prezil jedine ten co bol v krabici vyplnenej dennou tlacou s oznacenim "fragile"
tolko z mojej strany a dakujem predavajucemu, ze sme to poriesili rychlo
Poslal mi aj screen platby, ked to nabehne mozme LOCK
Inak na tej povodnej fotke vyzeral ten display z predu OK, preto som ho aj kupoval...
Dnesny den si do kalendara poznacim ako "den display-ov" nakolko mi prisli 3ks a z toho 2 na sracku, prezil jedine ten co bol v krabici vyplnenej dennou tlacou s oznacenim "fragile"
tolko z mojej strany a dakujem predavajucemu, ze sme to poriesili rychlo
ked ti nevrati peniaze tak navrhujem zabanovat na veky vekuce celu ip aj blacklist aj vsetko koplet
+ zverejnit jeho prave meno a cislo a snad si chalan uvedomi ze nema oebavat
+ zverejnit jeho prave meno a cislo a snad si chalan uvedomi ze nema oebavat
-
aughostino
Medium Professional
blekota: neprehanaj!!!
-
hopkok
Star
foto premazane, poprosim uz to nechajte tak, trussardi sa zachoval nakoniec ferovo, nemusite ho "kamenovat"
//autoeditácia príspevku (23 Okt 2010, 20:03)
foto premazane, poprosim uz to nechajte tak, trussardi sa zachoval nakoniec ferovo, nemusite ho "kamenovat"
//autoeditácia príspevku (23 Okt 2010, 20:03)