cawte, mam notebook ASUS m51 tr. mam na nom vistu, ale chcel by som tam dat win 7.
ale bojim sa ze co bude potom ked to nainstalujem, lebo vtedy asi budem muset stiahnut vsetky drivery, resp. software od asusu aby spravne fachcil.
takze co odporucate? mal by som to radsej dat niekomu spravit? alebo da sa niekde na nete stiahnut nejaky balik tych potrebnych programov pre asus ntb? lebo take programy co tam predtym boli nainstalovane, ako asus live update, asus security manager, program na webcam od asusu, atd. tak tie programy asi zmiznu, tak bojim sa ze ked preinstalujem windows, tak potom budem mat s tym problemy. a odporucate mi preinstalovat na win 7 z visty? je to dobra vec?
dakujem
// a este bude moja graf. karta a ostatne komponenty komptaibiline s 7? moja graf. karta je ati hd 3470x2 .
reinstal winu na notebooku
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Re: reinstal winu na notebooku
Vista nie je OS ale omyl (moj nazor)
ak tam hodis 7 tak ti to sice spojazdni, ale pre istotu by som si nachystal este teraz driver k zariadeniu cez ktore si napojeny na net (napr wifi)
ostatne by som riesil az po instalacii...
v tvojom pripade by si nemal mat ziadny problem ked ze na aj strankach asus mas drivre k win 7
http://support.asus.com/download/downlo ... uage=pl-pl
//autoeditácia príspevku (22 Okt 2010, 15:57)
sorac za tu polstinu
neuvedomil som si to...
tu mas cesky: http://support.asus.com/download/downlo ... uage=cs-cz
len vyberies:
produkt - notebook
seria - M51
model - M51Tr...
ak tam hodis 7 tak ti to sice spojazdni, ale pre istotu by som si nachystal este teraz driver k zariadeniu cez ktore si napojeny na net (napr wifi)
ostatne by som riesil az po instalacii...
v tvojom pripade by si nemal mat ziadny problem ked ze na aj strankach asus mas drivre k win 7
http://support.asus.com/download/downlo ... uage=pl-pl
//autoeditácia príspevku (22 Okt 2010, 15:57)
sorac za tu polstinu
tu mas cesky: http://support.asus.com/download/downlo ... uage=cs-cz
len vyberies:
produkt - notebook
seria - M51
model - M51Tr...
-
master23
Light Professional
diky za tie linky, ale teraz mam dalsi problem. uz napalil bootovacie DVD. a ked som ho vlozil do mechaniky a resetol NTB, tak to akurat nepustilo pocitac, zostalo to na ciernej obrazovke, a tam iba furt blikal biely podtrznik, a nic ine sa nedialo.
mam CD/DVD nastaveny ako prioritny boot device. cim to moze byt? a este jeden dotaz, ked som otvoril to napalene DVD, tak v nom nic nebolo, ma to tak byt alebo som to zle napalil? dakujem
prosim pomozte mi ako mam napalit to bootovacie dvd, ked mam .iso file .
uz to mam, ale mam hrozny problem. nejde mi pustit windows, ukazuje mi bielu obrazovku s cervenym nazvom ERROR.
neviem vobec co mam robit, prosim pomozte.
mam CD/DVD nastaveny ako prioritny boot device. cim to moze byt? a este jeden dotaz, ked som otvoril to napalene DVD, tak v nom nic nebolo, ma to tak byt alebo som to zle napalil? dakujem
prosim pomozte mi ako mam napalit to bootovacie dvd, ked mam .iso file .
uz to mam, ale mam hrozny problem. nejde mi pustit windows, ukazuje mi bielu obrazovku s cervenym nazvom ERROR.
neviem vobec co mam robit, prosim pomozte.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ked v tom DVDcku nic nebolo tak je zle napalene...
malo by to vyzerat takto (priloha)
//autoeditácia príspevku (23 Okt 2010, 7:25)
cez co si to napaloval?
a jedna blbsia otazka: dal si vypalit obraz na disk alebo si to ISO pridal do datoveho disku?
cez co si to napaloval?
a jedna blbsia otazka: dal si vypalit obraz na disk alebo si to ISO pridal do datoveho disku?
-
master23
Light Professional
diky za snahu pomoct, ale uz som to napalil a aj vyriesil problem s velkym cervenym napisom ERROR.ArkanoviTigrovi napísal:ked v tom DVDcku nic nebolo tak je zle napalene...
cez co si to napaloval?
vypalil som to najprv cez Nera ako bootovacie DVD, vypalil som ten .iso file. ale neslo to.
a potom som na nete nasiel nejaky navod, ako to vypalit cez Imgburn, a fungovalo to skvele.