Ako sa stať frajerom a aj bossom

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako sa stať frajerom a aj bossom

Príspevok od používateľa Grim »

Empatik - jak nechaj? Prečo by som ho nechával? Chce byť BOSS ale bojí sa somnou stretnúť...
Lubo$ - za tebou neprídem, ty nechceš byť BOSS...
FujMens
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa FujMens »

grim ty si musis zdvihat ego v internetovych diskusiach? tvoj styl pisania posobi dost povysenecky, za kazdou myslienkou davas tri bodky, vacsinu ludi ponizujes. pride ti to ako diskusia na urovni?
anyway diaktritiku pouzivat nemienim, nie preto ze ju neovladam, ale preto ze som dost zvyknuty na anglictinu.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...nepíšem za účelom dvíhani asi ega...to ako pôsobí môj štýl ma nezaujíma a to, že za každou myšlienkou dávam tri bodky, partí k môjmu písomnému prejavu...mne osobne to nepríde ako diskusia na úrovni, lebo zakladaťel sa chce stať bossom, ale nieje schopný preto urobiť ani to, aby mi napísal mesto, kde býva, aby som za ním prišiel...
...anyway, diakritiku používať nemusíš, nieje to povinné, ani jej nepoužívaním neporušuješ žiadne pravidlo ani zákon...používanie diakritiky ale zvyšuje čitateľnosť, a ja si väčšinu ľudí, ktorí čítajú moje príspevky vážim, takže ich nechcem vystaviť pocitu ako by boli na luštiteľskej súťaži, ale snažím sa im čítanie mojich príspevkov čo najviac uľahčiť...a navyše mi potom nerobí problém písať s diakritikou, ak je to potrebné...
FujMens
Light Expert
Light Expert

Grim napísal:ale nieje schopný preto urobiť ani to, aby mi napísal mesto, kde býva, aby som za ním prišiel...
...anyway, diakritiku používať nemusíš, nieje to povinné, ani jej nepoužívaním neporušuješ žiadne pravidlo ani zákon...používanie diakritiky ale zvyšuje čitateľnosť, a ja si väčšinu ľudí, ktorí čítajú moje príspevky vážim, takže ich nechcem vystaviť pocitu ako by boli na luštiteľskej súťaži, ale snažím sa im čítanie mojich príspevkov čo najviac uľahčiť...a navyše mi potom nerobí problém písať s diakritikou, ak je to potrebné...
a ty si schopny napisat mesto kde sa nachadzas? si rovnaky ako on.
u mna nieje ziadny rozdiel medzi textom s diakritikou a bez nej, ale povysenecke bodky ma trosku rozculuju.
mimochodom ja som v bratislave na manzelakoch (este 6 hodin) ak chces tak prid, aj ked si myslim ze ti nestojim ani za ten benzin.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...áno som schopný mu ho napísať, už som mu ho napísal, ale zase nemusia ho vedieť všetci, stačí keď ho vie on...povýšenecké bodky? To je čo za slovné spojenie? Aký je rozdiel medzi povýšeneckými a nepovýšeneckými bodkami? Čo je na nich povýšenecké? Bohužiaľ mieru povýšeneckosti bodiek nedokážem ovplyvniť, lebo znaková sada, ktorú používa toto fórum obsahuje iba jedny bodky...a máš pravdu, stretnutie s tebou mi momentálne za ten benzín nestojí...ani za ten čas...
FujMens
Light Expert
Light Expert

Grim napísal:...áno som, už som mu ho napísal, ale zase nemusia ho vedieť všetci, stačí keď ho vie on...
podla mna sa vsetci chcu stretnut s tebou ako ikonou vsetkych bossov a frajerov, takze to pekne verejne napis ako ja.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...podľa teba chcú...ak by chceli, už dávno by napísali SS...
FujMens
Light Expert
Light Expert

manipulovat mienkou na tomto fore vies naozaj pekne.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

FujMens - tuším trpíš nejakým deficitom humoru. Prečítaj si pozorne od začiatku túto troll tému a pouvažuj...(tri bodky, ZOMG) Ja napíšem mesto, kde bývam - Leeds...(tri bodky) No a teraz som najväčší boss :) Ak si si nevšimol, zakladateľ tejto témy celkom zjavne trolluje, pretože takýto prípad by po uliciach istotne iba tak nebehal. Takže sa snaž prispôsobiť nálade tejto diskusie a hold your horses (aj ja som zvyknutý na Angličtinu a píšem s diakritikou - BTW, nútil ťa tu niekto používať ju? Prečo si odpovedáš na nepoložené otázky :))
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...použijem obľúbenú hojkovu vetu: "Ak sa ti nepáči, nájdi si iné fórum."... :-D
FujMens
Light Expert
Light Expert

seth82 napísal:FujMens - tuším trpíš nejakým deficitom humoru. Prečítaj si pozorne od začiatku túto troll tému a pouvažuj...(tri bodky, ZOMG) Ja napíšem mesto, kde bývam - Leeds...(tri bodky) No a teraz som najväčší boss :) Ak si si nevšimol, zakladateľ tejto témy celkom zjavne trolluje, pretože takýto prípad by po uliciach istotne iba tak nebehal. Takže sa snaž prispôsobiť nálade tejto diskusie a hold your horses (aj ja som zvyknutý na Angličtinu a píšem s diakritikou - BTW, nútil ťa tu niekto používať ju? Prečo si odpovedáš na nepoložené otázky :))
je to mozne, ale nikto este nemal prilezitost to overit, asi niesom dostatocne velky boss.
neviem ci trolluje, ale na slovensku je mozne naozaj vsetko.
slovne spojenie hold your horses sa k tejto teme vzladom k mojim prispevkom vazne nehodi, skus popremyslat nad lepsim.

ad grim: komunisticke vyroky typu "nelibi? odejdi" by som tu netoleroval, nastastie to nieje v mojej moci.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nj, overilo si to tu zopár ľudí, ty k nim predsa patriť nemusíš...Možnosť máš, tak kľudne. Neviem, čo a kto je to, čo si mi poslal, myslím ale, že hlupáci sa nájdu úplne všade, nie len na Slovensku...Slovné spojenie hold your horses sa náramne hodí, pretože si na Grima vyletel z 0 na 100 iba tak, takže podľa môjho názoru by si sa mohol trochu krotiť (nič osobné a nič v zlom), celá táto téma je predsa jedna veľká šaškáreň (vrátane všetkých zúčastnených, ktorí mu na to aj skočia)...
FujMens
Light Expert
Light Expert

seth82 napísal:..pretože si na Grima vyletel z 0 na 100 iba tak..
pozorujem jeho prispevky uz dlhsi cas, ale tu uz som sa neudrzal.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nuž, minimálne v tejto téme sme obeťami momentálne už prehnaného trolla, takže tu som nič vážne nebral (o iných témach naozaj neviem). Skôr či neskôr to tu niekto zamkne, pretože okrem bedákania nad tým, aký je zakladateľ trubiroh (čím sa aj tak nič neporieši), sa tu v podstate nič aj tak nedeje...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No myslim, ze uz stacilo :)
Zamknuté