Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
aj keď to nespĺňa úplne ten tvoj popis napadlo ma toto: Brian McFadden a Delta Goodrem - Almost here
Neviete, čo je toto za song? http://www.skoda-auto.sk/modely/nova_oc ... imedia.php
robert:
Florian Walberg - Top the perfection
Florian Walberg - Top the perfection
-
Greece Titan
Light Star
snake ak to mala byt ta pesnicka, ktoru som hladal ja tak diky ale nie je to ona....
Neviete niekto prosim co je to za skladbu?
- Prílohy
-
- song.mp3
- (1.19 MiB) 1207 stiahnutí
-
retsil
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
cus, hladam pesnicku, slovenska, asi naky rap
utrzky textu zhruba taketo:
"hrobar si priraza mrtvolu k telu, raz hore, raz dolu"
potom nieco o kakaovej diere
a refren naky ze "pi*u lize"
neviem si na to spomenut, pomozete niekto? diiiik
EDIT: nasiel som to
EDIT: text som nasiel na nejakom blogu.. tak uz som aj nasiel ako sa to vola - 2 DAYS 2 FAK - Neresti
je uz dost wecer a swietia nocne lampy wybral som sa do mesta na rapowu party jak sii to tak rezem krizom mestskeho parku chlapik w ciernom plasti wytiahol na mna parku diwal som sa nanho ci chowa drobne wtactwo:D:D:Dmoj pohlad ho asi wzrusil jemu to narastlo:Dbol to stary uchylak tak co som mal s nim robit nemal som fakt inu sancu musel som ho dobit:Djedna rana do brucha a dwe dalsie do hlavy k tomu kopanec do wajec hadam ssa ho dnes zbawim:Dked som prisiel na mejdan bol uz w plnom prude bawil som sa do pohody hadam nieco bude:D(medzihra)
::Da popijal som dlho mechur ma zacal tlacit newiem tu najst zachod idem won nieco oznacit za domom je zahrada a w rohu tmawy kut blizim sa ku nemu a uz wytujem ud zrazu ma olial pot wzadu mnozia sa dwe tela z jedneho sa na mna smeje kakaowa diera pomaly sa zakradam kryju ma kmene stromow predsa nepojdem s plnymi gulami doomow ruku mam w nohawiciach pomaly mi wstawa predo mnou sa odhrnula wysoka trawa su to dwaja homosi co hulia si tam pera zas sa na mna smeje ta kakowa diera!:D:D:Dusiel som odtial prec a nechal vsetko tag niesom na tom zas tag zle na teple rite pozerat bol som cely znechuteny s toho co som widel pre moj mozog to bol dneska prilis welky pridel:D::DD:Dchcel som cestu skratit isiel cez cintorin sak som welky chalan duchow sa uz nebojim:Dzrazu som pocul sramot a same diwne zwuky rychlo som nasiel papek a dal si ho do ruky strach zo mna rychlo opadol bol to len hrobar BOB:D widim tam aktiwitu asi kope hrob!:D diwam sa ja nanho gate ma on dolu mrtwolu si priraza raz hore raz dolu! za nim stoja same pomniky a krize pozeram sa lepsie : kur*a on jej pi*u lize!!!(pi*u lize!) uz nemam slow na tento skurweny den asi idem rychlo domow na vsetko sa wyjebem!:D:D dalsi den nad tym rozmylsam boli ma s toho hlawa bojim sa ist do mesta co ma tam ocakawa! pocujem zname zwuky w susedkynej sprche pozeram sa dierou w stene mackam si ho w ruke:D kozy ma uz namydlene honim si ho stale ked tu zrazu divny hlas ozwal sa mi w hlave:odsudzujes inych uchylow aj homosow nezabudni ze aj thy si sexualnym otrokom:D
utrzky textu zhruba taketo:
"hrobar si priraza mrtvolu k telu, raz hore, raz dolu"
potom nieco o kakaovej diere
a refren naky ze "pi*u lize"
neviem si na to spomenut, pomozete niekto? diiiik
EDIT: nasiel som to
EDIT: text som nasiel na nejakom blogu.. tak uz som aj nasiel ako sa to vola - 2 DAYS 2 FAK - Neresti
je uz dost wecer a swietia nocne lampy wybral som sa do mesta na rapowu party jak sii to tak rezem krizom mestskeho parku chlapik w ciernom plasti wytiahol na mna parku diwal som sa nanho ci chowa drobne wtactwo:D:D:Dmoj pohlad ho asi wzrusil jemu to narastlo:Dbol to stary uchylak tak co som mal s nim robit nemal som fakt inu sancu musel som ho dobit:Djedna rana do brucha a dwe dalsie do hlavy k tomu kopanec do wajec hadam ssa ho dnes zbawim:Dked som prisiel na mejdan bol uz w plnom prude bawil som sa do pohody hadam nieco bude:D(medzihra)
-
DeFeAt
Medium Professional
velmi velmi rad by som nasiel pesnicku, neviem o nej vela, viem ze to bol americky autor, nieco ako depech mode alebo coldplay ak nie priamo od nich, viem ze v pesnicke su vyrazne sireny, take ako keby sa striedali 2 tony siren, ta pesnicka je starsia, velmi rad by som to nasiel, nevie nahodou niekto, aku pesnicku mam na mysli? : /
//autoeditácia príspevku (25 Okt 2010, 21:53)
ak si dobre pamatam, tak klip bol o tom, ako sa syn staral o otca
taky maly dlhovlasy chlapec..
//autoeditácia príspevku (25 Okt 2010, 21:53)
ak si dobre pamatam, tak klip bol o tom, ako sa syn staral o otca
taky maly dlhovlasy chlapec..
klip by sedel na Placebo - Song to say goodbye
-
DeFeAt
Medium Professional
takze klip je gut, no ja som si to pomylil : /
pesnicka, kde su fakt vyrazne sireny, klip si uz teda nepamatam (mozno nieco s mimozemstanmi a vesmirnou lodou?)
pesnicka, kde su fakt vyrazne sireny, klip si uz teda nepamatam (mozno nieco s mimozemstanmi a vesmirnou lodou?)
Zdravim, hladam pesnicku, ktora odznela v panelaku, ja som hladal asi hodinu, no nic som nenasiel, pocul som ju uz viac-krat na FMku ale netusim ako sa vola. Za pomoc velmi pekne dakujem
P.S.: v tom code je presne ta cast kde sa nachadza.
Kód: Vybrať všetko
http://televizia.joj.sk/tv-archiv/panelak/22-10-2010.html?start=1920&end=2039Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
Ellie Goulding ''Starry Eyed''
Vdakaaaaaaa, ukoncil si moje trapenie.
Čaute čo to je za song, bolo to aj v talentmanií
tá málá na to cvičila asi v 2:26 začína tá najznámejšia pasáž
http://talentmania.markiza.sk/clanek/no ... -lady.html
Ďakujem
Edit:Syfon strašne moc díky
tá málá na to cvičila asi v 2:26 začína tá najznámejšia pasáž
http://talentmania.markiza.sk/clanek/no ... -lady.html
Ďakujem
Edit:Syfon strašne moc díky
Hľadám pesničku v ktorej je použitý ten začiatok z tejto pesničky prvé 2 sekundy.
-
Mephy
Amateur
nazdar, zhanam tento song co som nahral v Auparku, tazko sa hlada ked nie su slova 
Hadam to niekto identifikuje diki
Hadam to niekto identifikuje diki
zdravím nevie mi prosím niekto poradiť? jedná sa o skladbu z cca 1998 bolo to čierno biele video vystupovala tam holohlavá kowbojka ktorá sa potom kúpala vo vani niečo ako ref./a rintintin a rintintin...vdaka
caute neviem nazov jednej pesnicky je taka fajna
a zacina sa asi odpocitavanim po anglicky ze five(5) -4-3-2 atd a potom tam zena spieva a taky dobry refren je taky na tancovanie bez spievania len taka melodia ze tuturututu tu tuturututu atd
prosim
//autoeditácia príspevku (28 Okt 2010, 20:59)
uz viem
//autoeditácia príspevku (28 Okt 2010, 20:59)
uz viem
-
Vlado_nice
Light Expert
Dobry den hladam nazov jednej starsej pesnicky je celkom znama spieva sa tam nieco:
come on come on and.....
ked budete mat cas pozrite si toto video je v nom ta pesnicka
http://www.iprima.cz/videoarchiv/all/2290
a tam si vyberiete video
Ano, šéfe! II (5) - U Pavouka
a ak si to pustite od 15 minuty tak asi 2 min tam hra v pozadi ta muzika
ak mi niekto poradi budem velmi vdacny dakujem vsetkym...
come on come on and.....
ked budete mat cas pozrite si toto video je v nom ta pesnicka
http://www.iprima.cz/videoarchiv/all/2290
a tam si vyberiete video
Ano, šéfe! II (5) - U Pavouka
a ak si to pustite od 15 minuty tak asi 2 min tam hra v pozadi ta muzika
ak mi niekto poradi budem velmi vdacny dakujem vsetkym...