Ahojte. Mám problém. Mám notebook HP ProBook. Vybíja sa mi tam sama baterka aj keď je stále zapojený do siete. Vybíja sa to po 92% a potom to prestane. A keď je menej ako 100% napr. 98% tak tam je že NENABÍJA SA. Tak ten notebook musím úplne vybiť a znovu nabiť.
Je to nijaká chyba alebo to má tak byť?
Problém z napájaním (HP ProBook)
Re: Problém z napájaním (HP ProBook)
Cauko, toto istá robí aj mne mám HP ProBook 4510s a tiežmi raz nabíja a raz menabíja. Keď som ho kúpil tak mi to nerobilo, mám ho teraz už skoro rok a zacalo mi to strajkovat (ale iba to stym napajanim, inak notas bezi ako má). Informoval som sa na to a môže to vraj sposobovat stara verzia biosu ALE zevraj HP davá do bateriek dajake cipy na ochranu vydrze baterý (proti prebijaniu a proti velkemu poctu nabijacich cyklov). Takze podla mna to nie je vada ael fakt neviem, poradily mi z mám notas uplne vybyt - baterka sa ma pri uplnom vybyti resetnut, ale ci to pomoze to netusim musim to vyskusat. Ďalsie podozrenie mám na aktualizacie od windowsu, ale to je asi menšia pravdepodovnost. Inak kmoš si teraz kupil nowy probook a robí mu to tiež, takže si myslím že to asi vda nie je.
Kto vie nech nám pradí
Kto vie nech nám pradí