CS 1.6 Server hojko.com
-
lekoklatik
VIP
Re: CS 1.6 Server hojko.com
Súhlasím. Camp meter je pi*****.
Dobre sa pamatám ako sme camp meter návrh rýchlo zotreli...
Jediné, čo serverom chýba sú hráči. I keď ako hovoríte už sa to pomaličky plní.
Na klasik asi klasické mapy ako dust2, inferno, aztec, nuke, cpl_mill cbble, train a s pluginom votovacím ktorý dovoľuje votovať určité mapy pri určitom počte hráčov aj ten snow...
Proste klasik no..
Dobre sa pamatám ako sme camp meter návrh rýchlo zotreli...
Jediné, čo serverom chýba sú hráči. I keď ako hovoríte už sa to pomaličky plní.
Na klasik asi klasické mapy ako dust2, inferno, aztec, nuke, cpl_mill cbble, train a s pluginom votovacím ktorý dovoľuje votovať určité mapy pri určitom počte hráčov aj ten snow...
Proste klasik no..
Malo hracov? Dnes bol server plny 
A to sme hrali d2, takze len tlacim na moj navrh o mapach.
A to sme hrali d2, takze len tlacim na moj navrh o mapach.
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
uz to pojde len a len hore dali sme na kazdy server nove dproto .... teraz sa moze napojit kazdy ... aj s patchom nizsim ako 21
len hojkovi sa moc nechce pridat zombie server musite mu to niekto pipomenut
pridal som reklamu ... na stenach tak sa nezlaknite ... keby mal niekto chut a vedel by vytvorit nieco krajsie tak nebudem proti a dam to tam
len hojkovi sa moc nechce pridat zombie server musite mu to niekto pipomenut
pridal som reklamu ... na stenach tak sa nezlaknite ... keby mal niekto chut a vedel by vytvorit nieco krajsie tak nebudem proti a dam to tam
-
*****HERO*****
Guru wannabe
preco mam zasa ban? tusim, ze v specte bol nejaky casperko, ked som ho dostal .. mohol by som dostat nejake vysvetlenie ?
-
chesterko
Amateur
ja... v skratke chalani ta podozrievali, ohradzal som sa ze si bol na servery jediny kto sa vie aj hybat nie len strielat ale stale pisali dookola to iste.. podla mna to co som videl na ban nebolo ale boli tam momenty kedy si mal skutocne zaujimave pohyby crossom do stien na enemy. No dobre. Ďalej tam boli z mojho pohladu dost doverihodne osoby ako Mad dad alebo ako to ma a tvrdil ze na starom hojku si mal tisic banov. Ako by si sa zachoval ty? tod vse. ak si mad dad robil pi*u, dam ti to dolu, nieje problem. 
Ach jaj, zase sme pri herovi. Hero je cisty, len ma proste zapnuty sound, a vie kedy a ako dierovat, nic viac v tom neni. Dal by som unban...
-
chesterko
Amateur
vravel som ze je cisty a nech mu vypisu casy na hojku.. ale ked ti tam server nadava do kk*ov a pisu podobne sracky co by si robil. a predpokladam ze ten mad je v pohode. tak preco by som mu neveril.Spoteny programator napísal:Ach jaj, zase sme pri herovi. Hero je cisty, len ma proste zapnuty sound, a vie kedy a ako dierovat, nic viac v tom neni. Dal by som unban...
//autoeditácia príspevku (22 Okt 2010, 23:31)
unban sa riesi... VYBAVENEchesterko napísal:
vravel som ze je cisty a nech mu vypisu casy na hojku.. ale ked ti tam server nadava do kk*ov a pisu podobne sracky co by si robil. a predpokladam ze ten mad je v pohode. tak preco by som mu neveril.
Mad je v pohode chlapik, ale nie vsetko co povie je zakonite pravda 
-
lekoklatik
VIP
Hero má na hojko serveroch permanentný ban, ktorý s radosťou obchádza.
Takže banujte ďalej...
Takže banujte ďalej...
-
Pigesko
King
suhlasim s lekom
ten povodny ban bol za cheating pokial si dobre pamatam....no perma mu ostal hlavne za jeho spravanie, obchadzanie/nerespektovanie banu 
//btw herko nemas nahodou dierovacie zvuky?? podla toho co som videl to bolo trosku moc ocividne
a na ligach sa to berie ako zvyhodnenie...to jest cheating 
//btw herko nemas nahodou dierovacie zvuky?? podla toho co som videl to bolo trosku moc ocividne
-
Pigesko
King
dunlop: neries 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
ziadne cheaty ani dierovacie zvuky nemam a neviem odkial mas, ze ten ban mam za spravanie. dostal som ho este na starom serveri od leloklatklika za udajny cheating a nikto to nevedel dokazat (bodaj by aj vedel, ked mi ho dal leloklatlik pocas hrania, ani sa nenamahal ma nejakym sposobom spectnut) tym padom je ban v sulade s prezumpciou neviny neplatny tak isto, ako aj tento
*****HERO***** napísal:ziadne cheaty ani dierovacie zvuky nemam a neviem odkial mas, ze ten ban mam za spravanie. dostal som ho este na starom serveri od leloklatklika za udajny cheating a nikto to nevedel dokazat (bodaj by aj vedel, ked mi ho dal leloklatlik pocas hrania, ani sa nenamahal ma nejakym sposobom spectnut) tym padom je ban v sulade s prezumpciou neviny neplatny tak isto, ako aj tento
-
lekoklatik
VIP
Teba už neriešim. Dostal si ban, s úsmevom ho ignoruješ. Keby som ti dal ban za písanie do chatu, tiež by si sa prišiel sťažovať s novou IP na server. Nevieš sa správať, tým pádom nie si na našich serveroch vítaný. Môžeš sa ísť akurát tak bicyklovať : )*****HERO***** napísal:ziadne cheaty ani dierovacie zvuky nemam a neviem odkial mas, ze ten ban mam za spravanie. dostal som ho este na starom serveri od leloklatklika za udajny cheating a nikto to nevedel dokazat (bodaj by aj vedel, ked mi ho dal leloklatlik pocas hrania, ani sa nenamahal ma nejakym sposobom spectnut) tym padom je ban v sulade s prezumpciou neviny neplatny tak isto, ako aj tento
//
bla bla bla.no jasne, ze by som sa prisiel stazovat, keby ten bal bol neopravneny ako tento
neviem sa spravat? bojovat za svoje prava a cest je zle? nepravom bez dokazov ste ma odsudili a ked to nechcete riesit, jedine, co mi ostava, je hrat tam dalej
Máš sa sťažovať na webe, nie na servery ty tard : )
Nezájem proste. Si postih, tak si na seba kľudne nakladaj
-
Pigesko
King
//server off...nulova ucast na teste
bb
-
*****HERO*****
Guru wannabe
lekoklatik napísal:Teba už neriešim. Dostal si ban, s úsmevom ho ignoruješ. Keby som ti dal ban za písanie do chatu, tiež by si sa prišiel sťažovať s novou IP na server. Nevieš sa správať, tým pádom nie si na našich serveroch vítaný. Môžeš sa ísť akurát tak bicyklovať : )
no jasne, ze by som sa prisiel stazovat, keby ten bal bol neopravneny ako tento
neviem sa spravat? bojovat za svoje prava a cest je zle? nepravom bez dokazov ste ma odsudili a ked to nechcete riesit, jedine, co mi ostava, je hrat tam dalej
-
chesterko
Amateur
tak ale snad by si nerobil srandu v takej veci a obvinil niekoho z 1000nasobneho banuSpoteny programator napísal:Mad je v pohode chlapik, ale nie vsetko co povie je zakonite pravda
!Update!
Zdravim decka, stranky aj server prebehnu v blizkom case hned niekolkymi updatmi - uvediem zatial len to, ze planujeme upgradnut AMXBans z 5.0 na 6.0, nahodime banlist z classicu na web (zatial je banlist len pre niektore servery). Nahodenim novej verzie AMXBans sa anuluju vsetky aktivne bany - avsak nemusite sa bat, kazdy cheater bude znova odmeneny permanentnou odmenou.
Dalsia vec, co mam na srdci su unbany. Ak mate ziadost o unban, zatial ich posielajte na hardwar.sk forum do sekcie pripomienky pre adminov. Uvedte hlavne Vas nick, ip, popr. steamid, administratora, ktory vam dal ban, dovod banu, server, Vase vyjadrenie, nejaku obhajobu. (edit: este chcem dodat, ze klamanie vam len zhorsuje sancu na unban!)
Tot asi vsetko zatial, prajeme prijemnu zabavu na nasich hernych serveroch!
Zdravim decka, stranky aj server prebehnu v blizkom case hned niekolkymi updatmi - uvediem zatial len to, ze planujeme upgradnut AMXBans z 5.0 na 6.0, nahodime banlist z classicu na web (zatial je banlist len pre niektore servery). Nahodenim novej verzie AMXBans sa anuluju vsetky aktivne bany - avsak nemusite sa bat, kazdy cheater bude znova odmeneny permanentnou odmenou.
Dalsia vec, co mam na srdci su unbany. Ak mate ziadost o unban, zatial ich posielajte na hardwar.sk forum do sekcie pripomienky pre adminov. Uvedte hlavne Vas nick, ip, popr. steamid, administratora, ktory vam dal ban, dovod banu, server, Vase vyjadrenie, nejaku obhajobu. (edit: este chcem dodat, ze klamanie vam len zhorsuje sancu na unban!)
Tot asi vsetko zatial, prajeme prijemnu zabavu na nasich hernych serveroch!
-
Mad Dad
Medium Star
Ja si robím srandu len z Hráčov, nie z banovchesterko napísal:
tak ale snad by si nerobil srandu v takej veci a obvinil niekoho z 1000nasobneho banu