Fallout: New Vegas
-
JeffHardyy
Light Professional
Re: Fallout: New Vegas
tak zdá sa že skidrow to už prelomil...na lamkách a druhých forach je už na stiahnutie
skúša niekto sťahovať? mohol by som poprosiť niekoho o jeho vlastné screeny ? 
Ja to skusim az najskor vo stvrtok vecer alebo v piatok. Som zvedavy na vykon tak potom urcite hodim screeny.
ma to aj česky jazyk ?
btw:zajtra to okusim a hodim neake obrasteky
btw:zajtra to okusim a hodim neake obrasteky
-
Dědek Kostěj
Expert
je to super, skoda, ze som mrte unaveny.. zajtra sa tomu budem venovat dlhsie
-
Royalflush
Guru wannabe
Ťahám posledné linky, pak report. Teším sa jak sviňa. 
nadväzuje tato casto na predchadzajucu ?
-
Royalflush
Guru wannabe
Takto, New Vegas je o 3 roky neskôr ako FO3, ale v inej lokalite (Nevada, Las Vegas), takže časovo nadväzuje, ale príbehovo asi nie. (Ale to zistíme až pri hraní, možno tam budú nejaké spoilery na FO3)
Priamo nie, odohrava sa to na opacnej strane USA ako 3ka. Ale nejake odkazy sa urcite najdu. Opat ma prekvapilo prirodzene "konfigurovanie" postavy. Trochu ma vsak prekvapilo, ze po automatickom nastaveni detailov mi to celkom seka, takze to este budem musiet doladit. Inak je na prvy pohlad GUI rovnake ako v 3ke, vylepsenim je Hardcore mode, kde si hrac musi davat pozor na dehydrataciu, stimpaky neliecia zlomeniny, municia ma svoju hmotnost, atd.
-
Royalflush
Guru wannabe
Aký máš PC?
C2D asi 1.8 GHz, 2GB RAM, 8600 GT 512 MB a prednastavilo mi to detaily na high. 3ka mi isla uplne v pohode kdesi na strednych detailoch, takze Vegas by tiez nemal byt problem, len sa s tym musim pohrat, no cas bude asi az vecer alebo zajtra.
-
Royalflush
Guru wannabe
Prvý dojem - Wot teh fuck?!
Atmosféra sku*vené dobrá ako vždy pri FO, ide mi to bez lagov, im fokin' happy. Neskôr editnem ďalšie postrehy, idem sa hrať.
//autoeditácia príspevku (20 Okt 2010, 14:25)
Takže v skratke, (lebo sa chcem hrať !
)
Je tu viac prepracovaných vecí z FO3, napríklad systém karmy za jednotlivé frakcie. Potom je tu niečo ako alchýmia alebo ako to nazvať, proste pozbieraš surky (podľa receptov), sadneš pri ohnisko a dačo postváraš (napríklad veci na liečenie a tak).
Viac vecí som si zatial nevšimol, ale hra je jednoducho dokonalá.
Proste, kto mal rád FO3, jednoznačne si oblúbi aj toto. (tak ako ja
)
Atmosféra sku*vené dobrá ako vždy pri FO, ide mi to bez lagov, im fokin' happy. Neskôr editnem ďalšie postrehy, idem sa hrať.
//autoeditácia príspevku (20 Okt 2010, 14:25)
Takže v skratke, (lebo sa chcem hrať !
Je tu viac prepracovaných vecí z FO3, napríklad systém karmy za jednotlivé frakcie. Potom je tu niečo ako alchýmia alebo ako to nazvať, proste pozbieraš surky (podľa receptov), sadneš pri ohnisko a dačo postváraš (napríklad veci na liečenie a tak).
Viac vecí som si zatial nevšimol, ale hra je jednoducho dokonalá.
Proste, kto mal rád FO3, jednoznačne si oblúbi aj toto. (tak ako ja
tak to bude orgáááč 
Screenshoty poprosim 
-
Royalflush
Guru wannabe
Nové postrehy: Častejšie stretávanie NPC pri pobehovaní po krajine a najlepšie na tom je to, že s veľa NPC sa dá dosť rozprávať a nie len to, veľa krát vam dajú postranné misie typu ''bež tam a tam, moja žena je v nebezpečí''... nie ako vo FO3 že vám povedali dve vety a dovi.
Ďalej som si všimol som si že su tam aj achievy lebo mi vypisovalo dačo, ale nenašiel som žiadne achievement menu.
A tu screeny.
(sorry za grafiku, hrám to na low/medium, lebo mám shit PC a som rád že mi to ide bez lagov
)
Ďalej som si všimol som si že su tam aj achievy lebo mi vypisovalo dačo, ale nenašiel som žiadne achievement menu.
A tu screeny.
tak uz mame čestinu 
-
Royalflush
Guru wannabe
Link na DL poprosím. 
Prosis na nespravnom fore 
//Filipito: nie za warez, ale za OT
//Filipito: nie za warez, ale za OT
ako sa povie "Rečníctvo" po anglicky? ide o zručnosť v hre
Speech.
K teme: Po par hodinach to hodnotim velmi kladne, par chybiciek sa sice najde, ale questy su dolezite a tam je vsetko ok
Niektore su kratsie, niektore dlhsie a ak to porovnam s F3, tak hrac ma vacsie moznosti volby svojho smerovania, pretoze v pustine je skoro kazdy proti kazdemu. Hram to na hardcore mode a normalnej obtiaznosti a podla mna to bez problemu mohli dat ako standardnu sucast hry. Voda sa vzdy najde, jedlo este castejsie a keby bolo zle, tak staci dobehnut k priehrade a tam sa hrdina naplno obcerstvi z cistej vody bez radiacie.
Ku crafteniu - zatial som iba parkrat obnovil energeticke clanky, na obnovovanie normalnych nabojov treba zhanat vela roznych veci a to sa podla mna neoplati. To iste je aj pri ohni.
K teme: Po par hodinach to hodnotim velmi kladne, par chybiciek sa sice najde, ale questy su dolezite a tam je vsetko ok
Ku crafteniu - zatial som iba parkrat obnovil energeticke clanky, na obnovovanie normalnych nabojov treba zhanat vela roznych veci a to sa podla mna neoplati. To iste je aj pri ohni.