odtrhnut)
Automaty
-
pesinko2468
Expert
Automaty
caute chcel som sa spytat ostatnych na skusenosti, zazitky a len tak okolo toho
(asi preto lebo ma to cca 1/2 roka dozadu chytilo a nemozem sa od toho
odtrhnut)
a dnes vyhral vedla 1 pracant fabrikovy 1200 eur !!! boha nas tam islo ...slak trafit.. my kazdy -30 eur a on toto 
odtrhnut)
Re: Automaty
daj sa liecit, lebo zavislost na automatoch je kolkokrat horsia ako na alkohole
nevidno to a tak ti najblizsi nevedia pomoct a doplaca na to neskor cela rodina, pretoze clovek minie aj to co nema
nevidno to a tak ti najblizsi nevedia pomoct a doplaca na to neskor cela rodina, pretoze clovek minie aj to co nema
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
dobre prirovnanie s alkoholom:
alkohol-pijes pokial vladzes...
automaty-nic ta nezastavi...
mne raz jeden znamy ("udrzbar" automatov) povedal ze ak ma uvidi hodit do stroja
papierovi peniaz (100SK a viac, este boli koruny) tak mi zlomi ruku...
alkohol-pijes pokial vladzes...
automaty-nic ta nezastavi...
mne raz jeden znamy ("udrzbar" automatov) povedal ze ak ma uvidi hodit do stroja
papierovi peniaz (100SK a viac, este boli koruny) tak mi zlomi ruku...
nechapem preco si dal smailika za tym ze sa nevies od toho odtrhnut
len ti poviem ze uz teraz si skoncil, takze zbytocne ti niekto bude davat rozumy, raz si to uvedomis, ale bude neskoro
len ti poviem ze uz teraz si skoncil, takze zbytocne ti niekto bude davat rozumy, raz si to uvedomis, ale bude neskoro
Automaty vzdy boli a vzdy budu ziskove
//audio:ano samozrejme ze tak som to aj myslel, aj ked dobre ze vravis, pesinko by to mohol este nahodou zle pochopit
//audio:ano samozrejme ze tak som to aj myslel, aj ked dobre ze vravis, pesinko by to mohol este nahodou zle pochopit
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ale pre prevádzkovateľa, a nie pre hráčaThek_SVK napísal:Automaty vzdy boli a vzdy budu ziskove
no možno vyhral, ale stavím sa že minimalne polovic tam nahadzal spať, ako napríklad minulú sobotu som bol na pokrovom turnaji v kasíne a typek tam vyhral v rulete 800€, ani nie za pol hodiny už smuntý odchádal a nadával aký je ko*ot.
niekedy sa ti môže zadariť ale celkovo budeš vždy v mínuse, kamoš davnejšie z 2€ urobil 188 € ale odvtedy to prehral už 10x
minule hodil 50€ až ma to zabolelo keď som to videl

niekedy sa ti môže zadariť ale celkovo budeš vždy v mínuse, kamoš davnejšie z 2€ urobil 188 € ale odvtedy to prehral už 10x
minule hodil 50€ až ma to zabolelo keď som to videl
este sa smej ty nebudes v poriadku..moj stryko kvoli automatom prisiel takmer o byt..ma ho teraz pod palcom exekutor a kto vie kolko ho este musi splacat..nastastie im ho nezobrali ale aby zarobil na splatky tak sa dal na kamion kde sa da slusnejsie zarobit..pesinko2468 napísal:caute chcel som sa spytat ostatnych na skusenosti, zazitky a len tak okolo toho(asi preto lebo ma to cca 1/2 roka dozadu chytilo a nemozem sa od toho
odtrhnut)a dnes vyhral vedla 1 pracant fabrikovy 1200 eur !!! boha nas tam islo ...slak trafit.. my kazdy -30 eur a on toto
-
Andi_Cibula
Addict
Už len to slovo "automat" sa mi nepáči.
Ako sa dá vyhrať nad strojom ? Nijako, on sa nikdy nepomýli, nikdy nie je unavený, neuverí klamstvám. Nejde ho okradnúť.
Ako sa dá vyhrať nad strojom ? Nijako, on sa nikdy nepomýli, nikdy nie je unavený, neuverí klamstvám. Nejde ho okradnúť.
-
Stoporko
VIP
Bratrancovi sa kvôli automatom rozsypalo manželstvo. Takže ak smiem poradiť - od automatov ruky preč - rýchlo odíď, kým je to pre teba len zábava.
-
hrban
Addict
ja som robil pred pár rokmi v herni, ono bol zisk automatov za týždeň 200 000 SK, takže tam veľa nevyhráš...
a ešte ten týpek fabrikový čo tam vyhral 1200€ sa stavím, že to vo vedľajšej herni prehral závisláci sú sprostý ľudia
minule za mňou došiel štangasta so 80000 SK v 1000 bankovkách aby som mu to rozmenil na 5000 SK lebo jemu sa to nechce hádzať každú chvíľu do stroja ... samozrejme všetko preje** (peniaze som preveril a volal som do vedľajšej herni a vraj to tam vyhral ráno a večer už bol u nás
...) sry, že sa smejem ale nad takýmto sa rozum zastáva
a ešte ten týpek fabrikový čo tam vyhral 1200€ sa stavím, že to vo vedľajšej herni prehral závisláci sú sprostý ľudia
minule za mňou došiel štangasta so 80000 SK v 1000 bankovkách aby som mu to rozmenil na 5000 SK lebo jemu sa to nechce hádzať každú chvíľu do stroja ... samozrejme všetko preje** (peniaze som preveril a volal som do vedľajšej herni a vraj to tam vyhral ráno a večer už bol u nás
-
pryja
Darca
Obcas si zahram, ale nejaku vysoku vyhru necakam, len tak pre zabavu. Nedavno som pozvala kamaratku, ktora oslavovala narodky, nechali sme tam 50e a potom
Hrala som parkrat aj v Rakusku a zda sa mi, ze ich automaty su stedrejsie.Tam som sa z 10e vysplhala aj na 100 za kratku chvilu a tu u nas to len zere a zere 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
automaty su svinstvo .. sem tam vyhras nejake pekne peniaze ale to tyzdna ich nahadzes spat .. zacarovany kruh 
Možno až Ty minieš dokopy 5000€, že sa aj na Teba raz usmeje šťastie a vyhráš tiež "až" 1200€..pesinko2468 napísal:a dnes vyhral vedla 1 pracant fabrikovy 1200 eur !!! boha nas tam islo ...slak trafit.. my kazdy -30 eur a on toto
Kazdy kto zacne a zostava hrat automaty musi mat velmi nizke IQ. Preto sa im tak dari, lebo sprostych ludi je v kazdom state vacsina.
ja som ich skusil jediny krat a vyplatilo sa mi to. raz zaciatkom tyzdna sa mi podarilo minut na jednej zabave skoro celu tyzdennu sumu, co som mal na intrak. nadranom sme si este dali posledne pivo v nonstope, jeden znamy si isiel zahrat a tak som to skusil aj ja. hodil som tam posledne dve eura, vytiahol som 30 a bol som zachraneny
ale to bola vynimka a uz by som to neskusal, je to dost o nicom(o ich 70:30 vyplacani uz ani nehovorim). na druhu stranu hazardne hry mam celkom rad. napr taka ruleta je celkom zabavna ak je tam viac kamaratov. samozrejme mi tam nejde ani tak o vyhru, vacsinou tam dam max tych 5euro a hram na najnizsich stavkach
ale to bola vynimka a uz by som to neskusal, je to dost o nicom(o ich 70:30 vyplacani uz ani nehovorim). na druhu stranu hazardne hry mam celkom rad. napr taka ruleta je celkom zabavna ak je tam viac kamaratov. samozrejme mi tam nejde ani tak o vyhru, vacsinou tam dam max tych 5euro a hram na najnizsich stavkach
ked chces hazard tak uz radsej poker(tam sa aspon naucis pouzivat to medzi usami)
ruleta? to je snad este mensia pravdepodobnost ako na automatoch
ruleta? to je snad este mensia pravdepodobnost ako na automatoch
Ruleta je praveze najrozumnejsi hazard.
to mi vysvetli
okrem stavky na farbu alebo par/nepar kde je pravdepodobnost vyhry tesne pod 50% je to uplne o nahode
okrem stavky na farbu alebo par/nepar kde je pravdepodobnost vyhry tesne pod 50% je to uplne o nahode
vsadis euro na farbu alebo par/nepar. ked prehras vsadis dvojnasobok (2 eura, 4 eura,...) a takto pokracujes az kym nevyhras
a potom znova opakujes.