Ahojte,
vopred pisem, viem, to co sa budem pytat, cesta ako tu som ochotny riesit, nie je mozno spravne, tak sa ospravedlnujem ked to niekomu bude vyslovene vadit.
Moj problem je, ze moj notebook si viac menej v poslednom case robi co chce, zacina asi uz silnejsia kaziva doba (nie, zeby doteraz nebola), konci zaruka.
Notebook bol uz 2x na reklamacii, 2x ho drzali tesne menej ako mesiac, co ma velmi netesilo.
Prvy krat som ho reklamoval z dovodu zvlastneho celkoveho skolabovania zkolabovania (po zapnuti sa nenacital ani bios, ventilatori javili znamky zivota, obrazovke naskocilo podsvietenie, no tym to koncilo, predpokladal som chybu MB)... chybu na zmluve uviedli dost pochybne, viac vseobedne .. oprava bola zasahmi do maticnej dosky a vymenou ventilatora... bral som to ze sa to stane ... no po tych ich dlhych opravach nastala druha chyba.
Druha chyba bola tiez krasna, vzniknuta prehrievanim, pri urcitej teplote prestala fungovat klavesnica, touchpad, popripade externa myska, niekedy prestali svietit nejake ledky ... pomale kompletne rozsypavanie notebooku...
vratili mi ho s rovnakym textom, vymenou chladica a zasahom do MB....
notebook je momentalne 7 dni pred zarukou, verte mi .. zase sa rozsypava... nie je to problem OSka, rovnake zvlastnosti robi v linuxe aj pod widlami... bojim sa to posielat momentalne na reklamaciu .. pretoze viem zeby to skoncilo nejakymi vyhovorkami a natahovanim .. samozrejme by notebook vratili uz po zaruke ... takze by som bol skoro bezmocny .. chyby nie su mozno dostacujuce.. no su neprijemne .. a ked si predstavim ze o den ci dva po tom co skonci zaruka, skonci aj jeho zivotna put uplne, nie je mi z toho prijemne....
Moja otazka, ci SOS je nasledujuce....
ako sa ho mozem zbavit?.. nieco na co nepridu.. som ochonty urobit nieco co sa im pacit nemusi ... viem .. nei je to super cesta... no proste s ich pristupom a tymto tovarom uz nemam chut mat nic docinenia...
mate niekto nejaky napad? radu? nieco hoci nie koser, je mi to asi ozaj jedno....
vopred vam dakujem za to, ze ste si to precitali...
prehrievanie PC, zaruka
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: prehrievanie PC, zaruka
Aký je to presne notebook? Značka a model?
Záruka sa vždy predlžuje o čas, ktorý je v servise, zo zákona.
Záruka sa vždy predlžuje o čas, ktorý je v servise, zo zákona.
tak to si ma potesil
...
a je to MSI GX620..
a je to MSI GX620..
ja myslim ze po 2 reklamacii s tym istym mas narok na novy tovar, takze by som tam siel s tym.
ja by som ho urcite siel reklamovat, pretoze nemas co stratit.
a zalezi aj od typka co to reklamuje, mne romka necitala medium, prisiel som do predajne a zahadne nacitala.. ale zobrali mi to a vymenili za novy kus.
ja by som ho urcite siel reklamovat, pretoze nemas co stratit.
a zalezi aj od typka co to reklamuje, mne romka necitala medium, prisiel som do predajne a zahadne nacitala.. ale zobrali mi to a vymenili za novy kus.
3 rovnake problemy resp. 4 rozne --> narok na vymenu/vratenie penazi
Cize reklamovat, v pripade ze ti to vratia s popisom chybnej dosky a jej vymeny --> ziadat rovno o vratenie penazi, kedze sa rovnaka vada zopakovala 3x
Cize reklamovat, v pripade ze ti to vratia s popisom chybnej dosky a jej vymeny --> ziadat rovno o vratenie penazi, kedze sa rovnaka vada zopakovala 3x