vendo aspon sa podpis kreten
Starcraft 2
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Starcraft 2
leko no mne sa na dvojke uplne najviac paci podanie pribehu, ktore v RTS nema obdobu.....takisto co sa tyka kampane tak je to asi najlepsie co sa v RTS da najst, kazda misia je ina, nezvycajna, nudit sa isto nebudes.
multiplayer som nehral ale skirmish je uz potom normalny ako kazda ina RTS a mna moc nebavil...takze odporucam ti aby si si ju nekupoval ale iba stiahol koli kampani
-
vendo
Guru
pribeh pokracuje, je dobry a zaujimavy (k origo dostanes knizku ktora v "kratkosti" popisuje pribeh jednotky aby si vedel ak si nehral co sa vlastne stalo a nad co sa nadvazuje)
spracovanie pribehu v hre je na strategiu UZASNE, proste blizzard
Multiplayer je viac nez kvalitny, sc1 bola ako hra (strategia) povazovana za najlepsie vybalancovanu najlepsie prepracovanu a detailnu, sc2 v tom pokracuje, ale ako vzdy ta hra len vysla a teraz sa budu stale minor fixovat nejake jednotky atd, ale je to blizz spolahni sa ze ked nieco nebude v poriadku tak sa to napravi
a dalsia vec k MP, pokial chces hrat v dobrej lige, musis to fakt vediet, SC2 nieje "lahka" strategia
a ak chces zacat hrat, chod na blizz stranku, regni sa kup sc2 pripoj k uctu a hraj! dal by som ti aj guestpass ale uz ich daaavno nemam
spracovanie pribehu v hre je na strategiu UZASNE, proste blizzard
Multiplayer je viac nez kvalitny, sc1 bola ako hra (strategia) povazovana za najlepsie vybalancovanu najlepsie prepracovanu a detailnu, sc2 v tom pokracuje, ale ako vzdy ta hra len vysla a teraz sa budu stale minor fixovat nejake jednotky atd, ale je to blizz spolahni sa ze ked nieco nebude v poriadku tak sa to napravi
a dalsia vec k MP, pokial chces hrat v dobrej lige, musis to fakt vediet, SC2 nieje "lahka" strategia
a ak chces zacat hrat, chod na blizz stranku, regni sa kup sc2 pripoj k uctu a hraj! dal by som ti aj guestpass ale uz ich daaavno nemam
-
lekoklatik
VIP
Na ligu sa nechystám. Proste by som si rád zahral niečo nové. Posledná stratégia ktorá ma skutočne poriadne bavila bol C&C Red Alert 2 a to hlavne kvôli hudobnému doporovdu a celkovému spracovaniu.
Videl som tiež nejaký mód na pohľad z tretej osoby ale pravdepodobne sa to len testovalo lebo to síce vyzeralo pekne, ale bolo to moc slepé pri streľbe napr...
Takže hovoríte že to pokračuje? : /
//mne sa to nechce čítať, ja ho chcem hrať. Asi to oželiem ^_^
Videl som tiež nejaký mód na pohľad z tretej osoby ale pravdepodobne sa to len testovalo lebo to síce vyzeralo pekne, ale bolo to moc slepé pri streľbe napr...
Takže hovoríte že to pokračuje? : /
//mne sa to nechce čítať, ja ho chcem hrať. Asi to oželiem ^_^
-
vendo
Guru
jo pokracuje, urcite niekde na googli najdes v kratkosti pribeh jednotky 
-
lekoklatik
VIP
No neviem nejak spustit ťahanú hru. Nejak sa mi to ani nechce kutiť.
Hru som našiel na oficiálnych stránkach za 60EUR.
Máte niekto niekde lepšiu cenu?
Len sa pýtam, Ďakujem
Len sa pýtam, Ďakujem
-
Wishmaster
Medium Professional
Pozná niekto dobrú recenziu???
-
Alojz_novák
Zablokovaný
na ***** je bombová recenzia, dokonca myslim že omnoho lepšia než sectore
-
Katulienka
Zablokovaný
no tá recenzia bola jedna z prvých a je fakt dobrá aj obsahovo dnes im tam niekto napísal autorom teda konkrétne, že či mu nemôžu pomôcť s prejdením hry tak som zvedavý čo odpíšu každopádne zajtra si odskočím na http://www*****/navody/blog a aj vy skočte.
-
spider1029
Expert
Prosim vas neviete ci sa da hrat multiplayer SC2 s rychlostou pripojenia 1536/384 kBit/s (wi-max)? V systemovych poziadavkach je uvedeny Broadband Internet connection, leze v USA to min. 4 Mbps, kdezto v krajinah OECD je to min 256 Kbps, tak teraz neviem.
Samozrejme, že sa dá. Wimax má ping na Slovenských serveroch okolo 50-70, keď hráš v nemecku tak cca. 100, samozrejme ide o to kde hráš. Do USA budeš mať ping okolo 270, neviem ako je nastavený pingkicker na SC2.
-
GheTTo
Medium Expert
poradi niekto ako nastavit ten scrimish ?
Starcraft 2-Pomoc
Pri spusteni hry mi vypise ze sa musim pripojit na battle.net alebo nieco take tak som sa tam zaregistroval potom som spustil hru napisal som do kolonky svoj battle.net cize email a potom mi to vypne hru. Vie niekto preco?
-
Fatall
Medium Star
lekoklatik napísal:No neviem nejak spustit ťahanú hru. Nejak sa mi to ani nechce kutiť.
Len sa pýtam, Ďakujem
na g2play maju za 40€
Zdravím, prišiel niekto, nato ako v Starcrafte II rozbehať multiplayer po hamachi ?????
Starcraft 2 nerozbehas po hamachi . A niesu ani ziadne emu bnety , cize jedina moznost je kupit si original
Zdravim, mam problem pri instalacii patchu 1.0.3 chcem ho kvoli cestine ale vypisujem mi tam tuto chybu The update was cancelled.
The patch "S2.Win.16117\pc-game-hdfiles\StarCraft II Editor.exe" could not be applied. (MD5 mismatch: expected 0x6E21EE5A7B1D755819D09B2B7505896D, actual 0x7FB3C3FBB384570EA522C607FF85DE04.)(PTCApply_BSDiff failed.) If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (BNUpdate::PTCApply)
vazne mam preinstalovat hru?
//autoeditácia príspevku (03 Nov 2010, 19:36)
Poradte mi ako mam nainstalovat cestinu
The patch "S2.Win.16117\pc-game-hdfiles\StarCraft II Editor.exe" could not be applied. (MD5 mismatch: expected 0x6E21EE5A7B1D755819D09B2B7505896D, actual 0x7FB3C3FBB384570EA522C607FF85DE04.)(PTCApply_BSDiff failed.) If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (BNUpdate::PTCApply)
vazne mam preinstalovat hru?
//autoeditácia príspevku (03 Nov 2010, 19:36)
Poradte mi ako mam nainstalovat cestinu
Nema niekto volny Guest pass na Starcraft 2? Vopred vdaka