Tomas Hudak konci na sme.sk -> smer Markiza
Tomas Hudak konci na sme.sk -> smer Markiza
Tak to davam do kultury, s politikou to suvisi okrajovo. Co si o tom myslite? Sledovali ste jeho Svet Tomasa Hudaka?
Podla mna je ho velka skoda, pochybujem ze v Markize dostane taky priestor ako mal na sme.sk.
//ak to predsa len patri do politiky, tak to presunte zeleni
Podla mna je ho velka skoda, pochybujem ze v Markize dostane taky priestor ako mal na sme.sk.
//ak to predsa len patri do politiky, tak to presunte zeleni
Re: Tomas Hudak konci na sme.sk -> smer Markiza
Je to velka skoda, ked uz do markizy tak ako moderator vlastnej zabavnej relacie, preco uspesna relacia na urovni musi skoncit 
vsetko co prejde do Markizy sa po case tak poserie, ze sa to neda pozerat. za vsetkym su $. stale z toho zmizne ta jednoduchost a zapal.
skoda, pozeraval som rad jeho relaciu, dalo sa velmi dobre zabavit na tom. A urcite ho Markiza preplatila, otazne je, ci tam bude mat taky priestor a ako bude jeho posobenie tam vyzerat.
Sledoval som každú jeho časť, je to jeden z mojich obľúbených komikov (aj na Stan Up Comedy Show), ale keď sa mu naskytne príležitosť, byť dramaturgom Nočných Televíznych novím, ktoré viac vyhovujú jeho prioritám, tak s ním súhlasím. A či sa v Markíze pokazí? Uvidíme časom.
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ako dramaturg predpokladám nebude na obrazovke... to len tak naokraj.
ako som listoval medzi jeho tvorbou
http://tv.sme.sk/v/15921/sprava-o-stave ... dneme.html
pozrite koniec
http://tv.sme.sk/v/15921/sprava-o-stave ... dneme.html
pozrite koniec
Tak Hudák ma vlastnú reláciu na www.tvnoviny.sk ....dnes vyšla prvá časť
A ako tak sledujem, tak okrem nalepky sa toho vela nezmenilo. Naopak ten nahradnik v sme.sk, Graus ci ako sa vola, no to je katastrofa..
No Hudak zatial v pohode, slovenskych politikov vacsinou az tak nekritizoval, takze by mu ani nemusela hrozit nejaka cenzura zo strany Markizy, co je v pohode.
No a Graus...zatial sa este stale hlada, mne sa pacil ten diel kde spominal, ze z Eura budeme mat kurivo (
) a najviac sa mi pacil posledny diel s trochu drsnejsim humorom. Ma stastie, ze na Slovensku nema takato relacia konkurenciu a este si moze vyberat styl ktory mu najviac sedi, tak snad ho najde a bude to fajn.
No a Graus...zatial sa este stale hlada, mne sa pacil ten diel kde spominal, ze z Eura budeme mat kurivo (