No SCIO testy berú na asi všetkých informatických fakultách (a na skoro všetkých ostatných fakultách okrem medicíny), ale iba v ČRzvonenie33 napísal:zdravim, tento rok maturujem na osemrocnom gympli so zameranim biologia chemia.
maturujem z matiky a programovania, (+anj mam fce)
rad by som isiel studovat informatiku, ale nemam neaku konkretnejsiu predstavu.
ake su zhruba moznosti co sa tyka CR, SK?
v idealnom pripade by som sa rad vyhol fyzike, s matematikou nemam problem.
funguje na informatickych fakultach nieco ako SCIO testy?
dik moc za odpovede.
Aka vysoka skola ?
Re: Aka vysoka skola ?
-
master23
Light Professional
nevie niekto nahodou kedy bude mat Fakulta Managementu UKBA DOD?
hladal som na ich stranke ale nic tam nebolo, i ked pravdepodobne este nemaju pevny datum. takze neviete kedy to vacsinou byva? a vlastne je tu niekto taky co je momentalne studentom FMUK alebo sa chysta buduci rok?
dakujem.
//300. prispevok
hladal som na ich stranke ale nic tam nebolo, i ked pravdepodobne este nemaju pevny datum. takze neviete kedy to vacsinou byva? a vlastne je tu niekto taky co je momentalne studentom FMUK alebo sa chysta buduci rok?
dakujem.
//300. prispevok
cavte, viete mi poradiť nejakú ekonomickú univerzitu ?? No hlavne ma zaujímajú názory tých, kt. na danú školu chodia...či to zvládajú a tak.diky
-
pishta
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Co poviete EU fakultu hospodarskej informatiky ?
Hladam nejaku vysku so zameranim na informatiku(viac ma zaujimaju siete,hardware ako programovanie ale aj to moze byt) pripadne aj ekonomika tam moze byt, ale hladam taku kde nieje nejaka extra tazka matika (vie ze tej sa pri skolach s informatikou nevyhnem ale chcem aspon nieco trosku lahsie)
Pozeral som aj FIIT je tam moc tazka matika,fyzika ?
Hladam nejaku vysku so zameranim na informatiku(viac ma zaujimaju siete,hardware ako programovanie ale aj to moze byt) pripadne aj ekonomika tam moze byt, ale hladam taku kde nieje nejaka extra tazka matika (vie ze tej sa pri skolach s informatikou nevyhnem ale chcem aspon nieco trosku lahsie)
Pozeral som aj FIIT je tam moc tazka matika,fyzika ?
trosku OT, ale snad mi prepacite ;
viaceri chodite na skolu do brna a predpokladam, ze cast z vas aj vlakom
viete mi poradit, ake si vybavit zlavnenky? (zvlast na Slovensku, zvlast v Cesku? )
viaceri chodite na skolu do brna a predpokladam, ze cast z vas aj vlakom
-
master23
Light Professional
podla mna pokial clovek nie je totalne vymlety z matiky, tak na tej skole nemoze mat problem. viem to aj podla ludi co chodia, resp. chodili na nu.martin25 napísal:cavte, viete mi poradiť nejakú ekonomickú univerzitu ?? No hlavne ma zaujímajú názory tých, kt. na danú školu chodia...či to zvládajú a tak.diky
a ked si pozries ranking ARRA, tak vlastni studenti si ju ohodnotili podla intelektualnej a casovej stranke ako najlahsiu na Slovensku.
ktorá teraz ?
presne tak, na Slovensku potrebujes slovensku, v CR ceskuelessar napísal:trosku OT, ale snad mi prepacite ;
viaceri chodite na skolu do brna a predpokladam, ze cast z vas aj vlakomviete mi poradit, ake si vybavit zlavnenky? (zvlast na Slovensku, zvlast v Cesku? )
-
master23
Light Professional
martin23 ak tato otazka patrila mne, tak na mysli som mal EU v BA. taka matika na EUBA je velice lahka v porovnani STUBA.martin25 napísal:ktorá teraz ?
a este raz sa pytam, je tu niekdo kto studuje na UKBA na fakulte manazmentu alebo je tu niekto kto tam chce ist?
ak tu je niekto, tak ste tam spokojny? narocnost po intelektualnej a casovej stranke je aka?
Čaute, chcel by som sa opýtať na Deň otvorených dverí na katedre žrunaistiky na UK. Skúšal som im písať mail, ale do odpovede sa nehrnú . Nejaké skúsenosti s prvej ruky by tiež bodli (ohľadom toho, aké to tam je). Dik
-
zdravotnik
Light Professional
Chcel by som sa opýtať, či niekto študuje PSA(Pozemné stavby a architektúra) v BA. Konkrétne by ma zaujímalo, čo je tam zložité, resp. na čo si dávať pozor, samozrejme sa poteším subjektívnym názorom. Za odpovede vopred ďakujem
Hlavne sa uc matiku a anglicky jazyk niesom tam ale kamosi tam chcu ist oni si platili aj nejaky matematicky kurz na tu skolu co stal 220€ ale budes to mat tazke sa tam dostat... lebo sa tam hlási vela ludipegasusss napísal:prosim vas , je tu volakto co chodi do liptovskeho na vojensku ? lebo mam vazny zaujem , tento rok maturujem , tak co by ste odporucali na co sa treba pripravit ?
-
pegasusss
Light Professional
jj bol som na dni otvorenych dveri ... som sa zacal drvit matiku a anglinu lebo ked povedal chlap ze ked maturujem z matiky tak to sa vlastne pripravujem na primacie konanie ... tak ked mam matiku ako nepovinny tak sa mi neznamkuje takze o to viac sa musim ucit ... ale pohode zatial 
Fakulta medzinárodných vzťahov na UMB
Nemám ešte ani 17, ale už sa zamýšľam nad tým na akú VŠ by som chcel, až vyrastiem
ísť. A napadá ma jedine právo alebo medzinárodné vzťahy. Má niekto z vás skúsenosti s medzinár. vzťahmi na UMB ? A čo štúdium práva? Ktorá uni je naj ?
-
zeto750
Medium Star
Chcel by som sa poradit s vami o vybere skoly...
Tento rok budem maturovat z MAT a INF mozno aj z FYZ (50%-50%)
Mam rad informatiku aj Fyziku celkom ale s programovanim nemam velke skusenosti zatial...
Pokial ide o Matiku tak tu nejako neoblubujem ale som zmiereny s tym ze ju budem mat este aspon 5 rokov... (znamky take priemerne od 1-3 vacsinou)
Bavia ma Pocitace a mobilne telefony (zvazujem ze sa zacnem ucit javu kvoli androidu)
Rad by somm nieco nemanualne (kvoli zdravotnemu stavu nemozem tazko fyz. pracovat) a hlavne aby som mal uplatnenie ked skoncim...
Ak to nebude cista matika a bude to aj trochu prakticke budem rad...
Pozeral som:
VUT BR - Manazerska inf. na podnikatelskej fakulte.
- FIT odbor informacne technologie
- FEKT odbor teleinformatika
STUBA - FIIT odbor INFO aj PKSS (nevyznam sa v nich nejako)
-FEI odbor Aplikovana alebo priemyselna inf.
MUNI -?
Fakt netusim rad by som robil v buducnosti aj ine ako sediet a cely den sucho programovat... Rad by som aby sa vedomosti nadobudnute na VS dali vyuzit aj ak by som mal zaujem o nejaky druh zivnosti v tejto oblasti..
Vopred diki za kazdu radu preco danu skolu ano a preco nie...
Tento rok budem maturovat z MAT a INF mozno aj z FYZ (50%-50%)
Mam rad informatiku aj Fyziku celkom ale s programovanim nemam velke skusenosti zatial...
Pokial ide o Matiku tak tu nejako neoblubujem ale som zmiereny s tym ze ju budem mat este aspon 5 rokov... (znamky take priemerne od 1-3 vacsinou)
Bavia ma Pocitace a mobilne telefony (zvazujem ze sa zacnem ucit javu kvoli androidu)
Rad by somm nieco nemanualne (kvoli zdravotnemu stavu nemozem tazko fyz. pracovat) a hlavne aby som mal uplatnenie ked skoncim...
Ak to nebude cista matika a bude to aj trochu prakticke budem rad...
Pozeral som:
VUT BR - Manazerska inf. na podnikatelskej fakulte.
- FIT odbor informacne technologie
- FEKT odbor teleinformatika
STUBA - FIIT odbor INFO aj PKSS (nevyznam sa v nich nejako)
-FEI odbor Aplikovana alebo priemyselna inf.
MUNI -?
Fakt netusim rad by som robil v buducnosti aj ine ako sediet a cely den sucho programovat... Rad by som aby sa vedomosti nadobudnute na VS dali vyuzit aj ak by som mal zaujem o nejaky druh zivnosti v tejto oblasti..
Vopred diki za kazdu radu preco danu skolu ano a preco nie...
Ja chodim na vut fit. Za posledne dva tri roky sa z fitu stala celkom hardcore fakulta, takze ak nemas rad programovania, neustale robenie projektov, samostudium tak sa tejto fakulte vyhni. V poslednom case sa tu robia dost nepopularne opatrenia pre studentov(limity na skusky a projekty, zakaz vacsiny predmetov na streaming... Pokial nie si vylozene genius tak tu budes makat kazdy den a velmi toho ani nenaspis. Co by som vytkol fitu je vztah medzi studentom a profesorom a niektore dost o nicom predmety. Kazdopadne skola je to tazka, urcite momentalne jedna z najtazsich IT fakult v CR/SR. Aby si vystudoval ing. tak to uz musis byt fakt dobry a mat aj trochu stastia. Nie vsetko je na fakulte idealne ale to zistis az casom. FIIT STUBA bude asi podobneho zamerania. Na podnikatelku vut som moc chvali nepocul(vraj to je easy). Na FEKT chodi kamarat a je celkom spokojny.
-
master23
Light Professional
okrem manazmentu na UKBA este rozmyslam nad tromi odbormi na fakulte Mat,fyz., inf. na UKBA. a su to:
1. manazerska matematika- po Bc. bud by som mohol robit Mgr. na fakulte manazmentu alebo zostat tam
2. poistna matematika
3. ekonomicka a financna matematika
potreboval by som poradit, ze ktory z tichto 3 odborov by mal asi najlepsie uplatnenie? alebo co by ste mi vseobecne poradili? aky odbor by ste odpotucil v oblasti ekonomie, finacnictva, apod.?
dakujem
1. manazerska matematika- po Bc. bud by som mohol robit Mgr. na fakulte manazmentu alebo zostat tam
2. poistna matematika
3. ekonomicka a financna matematika
potreboval by som poradit, ze ktory z tichto 3 odborov by mal asi najlepsie uplatnenie? alebo co by ste mi vseobecne poradili? aky odbor by ste odpotucil v oblasti ekonomie, finacnictva, apod.?
dakujem
-
Peter_Retep
VIP
Re: Fakulta medzinárodných vzťahov na UMB
to UMB nemam ani sajn ale ja studujem v TT pravo (posledny rok) a poviem ti bratmm ze pohodicka to jemklose11 napísal:Nemám ešte ani 17, ale už sa zamýšľam nad tým na akú VŠ by som chcel, až vyrastiemísť. A napadá ma jedine právo alebo medzinárodné vzťahy. Má niekto z vás skúsenosti s medzinár. vzťahmi na UMB ? A čo štúdium práva? Ktorá uni je naj ?
-
zeto750
Medium Star
Co hovorite na FHI EUBA ? celkom sa mi pozdava...
Re: Fakulta medzinárodných vzťahov na UMB
Tak počul som, že v TT je to celkom dobré aj kvalitné. ...Peter_Retep napísal:
to UMB nemam ani sajn ale ja studujem v TT pravo (posledny rok) a poviem ti bratmm ze pohodicka to je