USB Kingston
-
Michael-Jackson
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
USB Kingston
Zdravím. Raz som z Win7 odpojil nechtiac USB. (Nebolo použité bezpečné odstránenie zariadenia.) A keď som ho tam dal znova a otvoril tak sa mi tam ukázalo že musím formátovať. To mi bolo jedno lebo dáta som ešte mal. Len keď som dal formátovať, tak sa mi tam ukázalo že kapacita je iba okolo 325MB a ten USB má 3,72GB. Ako sa to dá vrátiť späť prosím? A skúšal som dať aj všetky systémy súborov a nič.
Vopred ďakujem za odpoveď.
USB Je KINGSTON 4GB a ešte niečo o USB: Kingston DT 101 II USB Device
Vopred ďakujem za odpoveď.
USB Je KINGSTON 4GB a ešte niečo o USB: Kingston DT 101 II USB Device
Re: USB Kingston
nikdy nepouzivam bezpecne ostranenie zariadenia(win2000,winXP,win7) a nikdy sa nic nestalo(1 x 2,5hdd, 3 x 3,5hdd, 4 x usb kluc)
skor to vidim na chybu kluca
-
Michael-Jackson
Zablokovaný
len to sa mi uz 2krat stalo. len predtym som to dal mojmu kamaratovi on to niak urobil ale nwm jak.markus napísal:nikdy nepouzivam bezpecne ostranenie zariadenia(win2000,winXP,win7) a nikdy sa nic nestalo(1 x 2,5hdd, 3 x 3,5hdd, 4 x usb kluc)
taktiez sa mi to stalo.. 
-
Michael-Jackson
Zablokovaný
no to sa stava.... treba si davat pozor pri vyberani USBcs16 napísal:taktiez sa mi to stalo..
presne takk
-
hrban
Addict
skús použiť toto http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=197
usb zariadenie je mozne kedykolvek vsunut/vysunut z portu. za tym ucelom bolo vytvorene, pre neveriacich: pozrite si usb konektor detailne. napajacie piny su o nieco dlhsie ako datove. tzn. ze pri zasunuti za chodu dostane zasunute zariadenie najprv napajanie, a az o zlomok sekundy sa pripoja datove piny.
-
audiotrack
VIP
lenže môžeš mať nastavený jeden z dvoch režimov: bezpečné odobratie (vtedy sa všetko hneď zapisuje akonáhle tam kopíruješ) a rýchlosť (vtedy sa zapisuje až keď je pc nevyťažený). V druhom režime je možné, že sa bude zapisovať práve keď budeš kľúč vyťahovať a dáta ti neuloží kompletne. Teoreticky to môže ten disk poškodiť. Stretol som sa na internete s týmito problémami, osobne však nikdy lebo dávam disk vždy bezpečne odobrať. To že dostane napájanie skôr ako dáta, a že je to plug&play zariadenie nemá nič s tým, že pri vytiahnutí počas zápisu nemôže nastať chybalokkju napísal:usb zariadenie je mozne kedykolvek vsunut/vysunut z portu. za tym ucelom bolo vytvorene, pre neveriacich: pozrite si usb konektor detailne. napajacie piny su o nieco dlhsie ako datove. tzn. ze pri zasunuti za chodu dostane zasunute zariadenie najprv napajanie, a az o zlomok sekundy sa pripoja datove piny.