Vyskusat sa ma, ako to chuti a podla toho zistis, ci sa ti to zapaci (niektori nanestastie nevedia odhadnut hranicu) alebo nie. Ja mam rad Brendy, Whisky a rozne druhy cerveneho vina.
Retne napísal:
By som ta rad spoznal ze co si zac???
Som male detsko z Trencina...a moc nepijem...ked ma porovnas s niekym inym na tomto fore...jukni co ludia piju.,.ake pochutky.,...nevrav ze by si si nedal
jak punkPeople všetky ,,značkové vína,, sladka pani,čučo,hradna svieca,sanberg...ale vždy červene,povzbudzuje červené krvinky a posobi blahodarne aj pre srdce
jjj napísal:TATRANSKY CAJ rychlo sa z toho naj*bes a neboli z toho hlava ODPORUCAM VELMOM DOBRE
FULL suhlas.. Tatransky Caj Kickz Ballz
a samozrejme vsetky piva vyssej ako Slovenskej urovne....
Pilsner, Stella Artois, Guiness, Kilkenny, a Košičania budú vedieť o čom hovorím ak poviem Golem
ked sa chcem rozbit absint, ked chcem vychutnavat tak vinko mojho deda. kedze dedo nedavno zomrel budem sa musiet obmedzit na J.P.Channet, alebo chardonne. ked sa citim slabsie pri peniazoch,tak je to pivec. ked som pri peniazoch, ale rozbit sa nechcem, tak je to zlaty puskin
Nuz mam rad takmer vsetko... Pivo na bezne pouzitie, slivka/boro/ceresna/baracka na vystupenia, rum s kofolou=RC (pomer 1:1 alebo 1:2 [u rumu poldecak, u kofci deci]) ked je za co, fernet (iba cisty) ked je na koho... A nemam rad vino...