Fallout: New Vegas

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Rion
Expert
Expert

Re: Fallout: New Vegas

Príspevok od používateľa Rion »

Hmm, po včerajšom dni ktorý som celý strávil vo svete post apokalyptického Las Vegas mi príde Fallout NV taký trošku divný. Nehovorím že je zlý ale nie je proste dokonalý ako by ho každý chcel. Úlohy sa oproti minulým dielom hrozne zjednodušili a tak namiesto nejakého šibalského plánu ako odstaviť stráže pred bránou, len prídete k ním a poviete im aby odišli. Ďalšie sklamanie vo mne vyvoláva rozľahlý svet ktorý mi pripadá skoro prázdny (možno to bude tým že som sa ešte nedostal do mesta), a posledná vec ktorá je celkom zlá je strašne dlhé putovanie po krajine (hlavne keď nemáte objavené žiadne miesta). To mi príde asi tak všetko, inak je to výborná hra s ktorou ešte strávim dlhý čas :).

A pre tých ktorí by radi skrýny, tu dám:
(1280x1024, 8xAA, 15xAF, Ultra details, HDR screen effects)
Prílohy
ScreenShot0.JPG
ScreenShot1.JPG
ScreenShot2.JPG
ScreenShot3.JPG
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Rioon: no to vsetko zavisi od toho, ako mas urobenu postavu. Ja mam napriklad speech 25 a s tym nikoho neukecam, vsade treba aspon 30 alebo 50. Ja sa zas specializujem na science a lockpick, s tym sa viem dostat takmer vsade.
Rion
Expert
Expert

GothaR: ja viem ale tu ide o to že ťa napríklad pošlú vybrať za chlapíkom peniaze a samozrejme, keď s tebou dohovoria tak vytianu zbraň a snažia sa ťa zabiť, čo sa im väčšinou nepodarí. Keď si zoberieš že sú takýto 3, tak by bolo lepšie aby tam bola nejaká zápletka a nie len chladnokrvné zabitie. :) Toť asi jediné veci čo mi na tom vadí ;)
sidney147
Novice
Novice

Fallout New Vegas- lgauje

Príspevok od používateľa sidney147 »

Ahojte chcel by som sa vás spýtať na radu. Spolu s kamarátom som si stiahol Fallout New Vegas.
Môj komp:
Procesor: Pentium(R) Dual-Core CPU T4500 2,30 GHz
RAM: 4GB
Grafická karta: Nvidia Geforce GT320M VRAM 1GB
Operačný systém: Windows 7 (64bit)
Kamošov komp:
Procesor: Pentium(R) Dual Core CPU T4200 2.01Ghz
RAM: 3GB
Grafická karta: ATI Radeon HD 3410
Operačný systém: Windows XP

Môj problém je nasledovný: obaja máme grafické nastavenia hry nastavené na medium jemu to ide bez problémov, u mňa to začne lagovať akonáhle je pri mne viac objektov alebo postáv. Ako je to možné?! Podľa mňa mám počítač vo všetkých smeroch výkonnejší (ak nie opravte ma). Príde mi to ako keby som niečo nemal doinštalované akoby mi chýbali nejaké drivery alebo niečo podobné...možno nejaké nastavenia... neviem preto sa vás pýtam.
(ps.: včera som si inštaloval najnovšie drivery na grafickú kartu)

Vopred díky za pomoc
Rion
Expert
Expert

Re: Fallout New Vegas- lgauje

Tipujem že tvoj komp je notebook, ale skús pozrieť aký máš grafický ovládač.
sidney147
Novice
Novice

Re: Fallout New Vegas- lgauje

sory zabudol som napísať obaja máme notebooky a ovládač čo som si stiahol Version: 260.89 WHQL (dúfam že si chcel tot lebo v týchto veciach niesom zrovna odborník :) )
Rion
Expert
Expert

Myslím že problém je v grafickej karte ktorá to proste nestíha. Jedná sa o Mobility verziu určenú pre notebooky ktoré nie sú moc stavané na hranie hier. Napíš ešte aké modely a značky notebookov máte.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

No tam moze ist aj o rozlisenie. A tiez on to hra na XP-cku co menej zatazuje PC ako W7
sidney147
Novice
Novice

kamoš : MSI vx600
ja : ASUS K70ID-TY040
ale co ma na tom najviac s*re je ze som si kupoval hrací notebook...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Takze tvoj notebook:
17,3 "HD + ColorShine s LED podsvietením, lesklý
Rozlíšenie: 1600 x 900 bodov

Kamosov:
15,4" WXGA Glare TFT LCD
Rozlišení: 1280 x 800
Formát: 16:10

Na ako rozliseni hrajes ty a na akom on ? kedze vacsie rozlisenie znizuje fps.
A notebooky nie su na hranie, zbytocne kupovat notebook na hranie a hlavne tie specifikacie na tvojom notebooku su prilis slabe na 17". Ten procesor je uz vykopavka.
sidney147
Novice
Novice

nastavenia sme si dali obaja rovnake rozlisenie mame 1280x720
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak potom tazko povedat. Tvoj by mal mat vyssi vykon. Moze to robit aj windows. Skusil by som obidve vedla seba na xp-cku. Mozu to robit aj ovladace alebo nejake spustene procesy na pozadi. Napr. antivirus.
sidney147
Novice
Novice

pravdepodobne to bude tym windowsom... mozno to skusim s Xpckom ako vravis . strasne moc dakujem za pomoc
Rion
Expert
Expert

Presne tak ide tam o rozlíšenie, možno sa to nezdá ale aj keď som si pripojil na môj PC 17" monitor tak bol v hre jednoznačne svižnejší a bral menej výkonu ako keď som si pripojil 19" monitor ;)
Hrací notebook má trošku inú cenovú kategóriu ;) V dnešnej dobe musí mať herný NB procesor najmenej Intel i5, tá karta čo máš ty je osekaná verzia, môže sa ti zdať ale grafiky GT310 a GT320 sú robené skôr na kancelárske účely ako na herné, od GT330 by sa už niečo o hrách dalo hovoriť ale stále to nie je ono.
Gothar
Moderátor
Moderátor

No ja mam tiez notebook a s najnovsimi ovladacmi a 8600 GT mi to robi to iste - v exterieri vsetko v pohode, ale ked vojdem niekam kde je viac postav, tak mam z toho powerpoint :)
Rioon napísal:GothaR: ja viem ale tu ide o to že ťa napríklad pošlú vybrať za chlapíkom peniaze a samozrejme, keď s tebou dohovoria tak vytianu zbraň a snažia sa ťa zabiť, čo sa im väčšinou nepodarí. Keď si zoberieš že sú takýto 3, tak by bolo lepšie aby tam bola nejaká zápletka a nie len chladnokrvné zabitie. :) Toť asi jediné veci čo mi na tom vadí ;)
No zapletky obcas su, ale keby bola zapletka pri kazdom queste, tak by to tiez nebola velka zabava, proste nieco ide lahko a nieco nie, rovnako ako v reali :) Proste mne to pripada vsetko pekne logicke, niekto sa da ukecat, niekto nie a ak tymto myslis tie nedoplatky pre Wranglers, tak tam na mna nikto netasil zbran, 2ch som presvedcil, ze je lepsie neodporovat, ale zenska si nedala povedat, tak dostala plazmou medzi oci :D
Rion
Expert
Expert

GothaR: no v podstate áno, uvidíme aké to bude v meste
Každopádne ma napadlo porovnať úroveň detailov,
prvý obrázok je na low, 800x600 a druhý je 1280x1024 full ultra :)
Prílohy
porovnanie.jpg
Gothar
Moderátor
Moderátor

No v meste je to trochu otrava, lebo musis behat medzi roznymi ludmi a neda sa cestovat cez mapu, to ide iba medzi vzdialenejsimi miestami. Ale zas sa da pekne naexpit bez zbytocnych investicii (teda aspon ja som sa zaobisiel bez zraneni a vacsej strelby). A bol som velmi milo prekvapeny, pretoze sa stacilo len tak zakecat v nejakom podniku a bola z toho hodina hrania bez pocitu zbytocneho natahovania casu.
Dědek Kostěj
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dědek Kostěj »

potreboval by som pomoc s problemom v Stripe, ohladom odovzdavania platinum chipu housovi/yes manovi. bacha, asi tam su nejake spoilery:
ziskam platinum chip od caesara, a potom ak ho dam mr. housovi, alebo mr. housa zabijem, poviem Yes Manovi nech ma caka v lucky 38 a pojdem tam za nim, vzdy sa stane nasledovne: ked dojdem do toho poschodia "penthouse", tam kde sidli mr. house, tak sa zacierni obrazovka, potom sa znova rozsvieti, zmizne mi komplet cely HUD a nemozem nic robit, nemozem chodit, nemozem otvorit inventory, nic. mozem sa len obzerat okolo seba. sedim za compom 5 minut, obzeram sa okolo seba, ci sa nieco nezacne diat, nedeje sa vobec nic, skratka ma to tam necha zamrznuteho na mieste. a stane sa to alebo potom, ked dam Mr. Housovi ten chip a on mi povie, ze sa s nim mam stretnut v basemente ci co, alebo vtedy, ked mi yes man povie, aby som sa s nim stretol u mr. housa v lucky 38. vie niekto pomoct?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Male info: ak si kupite Fallout cez xzone, tak dostanete Mentats zdarma :D
http://www.xzone.cz/fallout_newvegas.php3
Lama
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Lama »

niektore veci su tam dost absurdne :lol: .Som sa vybral na do hôr a nasiel som mrtveho muza,obleceny ako neaky bezdak ale ked som ho prehladal nasiel som unho bazooku co striela mini atomovky :shock: :D
Napísať odpoveď