graficka karta:velky problem (8800GT)
-
Smoake
Star
- Kontaktovať používateľa:
graficka karta:velky problem (8800GT)
Dobry den,
v poslednej dobe mojej grafickej karte ASUS Nvidia EN8800GT 512MB DDR3 zacalo poriadne preskakovat.
Problem sa prvykrat objavil pri hrani hry FlatOut Ultimate Carnage na full HD rozliseni.Hru mi nahle zaseklo po zapnuti hry, na displayi sa vytvorili ciary, nepomohlo nic len restart.NO pri nacitani Wndowsu ciary, alebo inac povedane artefakty nezmizli.Vymontoval som teda graficku rozobral vycistil zlozil a zamontoval(myslel som si ze sa prehriuala) a isla normalne az do doby ked som zase spustil hru, alebo urobil nejaky narocnejsi ukon na graficku kartu.Kartu som znovu cistil rozobral zlozil dal som ju dokonca do druheho PCI-Ex v doske naistaloval nove ovladace a vsetko.Den pri normalnom pouzivani slo vsetko ako malo no po dni ked som s obavami skusil spustit hru sa zase objavil problem, len s tym rozdielom ze uz mi ani Windows cely nenacita.
PROSIM POMOZTE SOM ZUFALY, karta ma stala pred troma rokmi skoro 9 tis. korun, neviem co mam robit,
Dakujem pekne
v poslednej dobe mojej grafickej karte ASUS Nvidia EN8800GT 512MB DDR3 zacalo poriadne preskakovat.
Problem sa prvykrat objavil pri hrani hry FlatOut Ultimate Carnage na full HD rozliseni.Hru mi nahle zaseklo po zapnuti hry, na displayi sa vytvorili ciary, nepomohlo nic len restart.NO pri nacitani Wndowsu ciary, alebo inac povedane artefakty nezmizli.Vymontoval som teda graficku rozobral vycistil zlozil a zamontoval(myslel som si ze sa prehriuala) a isla normalne az do doby ked som zase spustil hru, alebo urobil nejaky narocnejsi ukon na graficku kartu.Kartu som znovu cistil rozobral zlozil dal som ju dokonca do druheho PCI-Ex v doske naistaloval nove ovladace a vsetko.Den pri normalnom pouzivani slo vsetko ako malo no po dni ked som s obavami skusil spustit hru sa zase objavil problem, len s tym rozdielom ze uz mi ani Windows cely nenacita.
PROSIM POMOZTE SOM ZUFALY, karta ma stala pred troma rokmi skoro 9 tis. korun, neviem co mam robit,
Dakujem pekne
Re: graficka karta:velky problem (8800GT)
no nevyzerá to dobre tá karta už asi doslúžila
v prvom rade skús spustiť pc z inou
kartou a potom napíš
Máš dobre odvetrávaný case? Myslím že ide o prehrievanie. Mne sa to tiež stávalo až kým som si nekúpil nový vetrák.
-
Smoake
Star
skrinu myslim ze mam dost dobre odvetranu mam tri 120mm fany, takze v tomto problem nevidim, bojim sa toho ze ta karta dosluzila
nemam ako vyskusat ci je problem v karte alebo nie, nemam totiz nejaku inu
nemam ako vyskusat ci je problem v karte alebo nie, nemam totiz nejaku inu
-
uplink
VIP
Ak môžeš hoď sem fotku skrine a druhú s detailom na grafiku [otvorenú]
z odvetrávanín problém určite nieje a ani s prehrievaním to nebude pokial je chladenie na karte aktívne a funguje
skús požičať nejakú kartu od kamaráta a uvidíš či to je v karte ja si myslím na 90% že to je v karte
-
Smoake
Star
co doporucujete s tym urobit?
jedine zohnať inú grafu a vyskúšať.
-
hrban
Addict
očistiť starú zaschnutú pastu alkoholom/benzínom a nanes novú, ak si tak už neurobil
-
Smoake
Star
no pastu nemam, takze s tym uz asi nic nejdem robit.Zajtra pojde cely PC do servisu uvidime co mi tam povedia odbornici podla toho sa budem riadit.Vyzera to na novu grafiku co by ste odporucili? strop mam tak do 80€.Grafika moze byt aj pouzivana.
-
vendo
Guru
imo na 99% dosluzila karta/pamati na karte
servis/reklamacia na trojrocnu kartu nezaberu budes musiet vymenit
servis/reklamacia na trojrocnu kartu nezaberu budes musiet vymenit