NÁBOR BOL OFICIÁLNE SPUSTENÝ! MOŽNO SA STANEŠ ADMINISTRÁTOROM PRÁVE >TY< !Nakoľko návštevnosť našich herných serverov stále stúpa, rozhodli sme sa usporiadať nábor nových administrátorov. Vyberať sa bude veľmi jednoduchým spôsobom. Vo fóre Nábor administrátorov si založíte vlastné vlákno(tému), do ktorej napíšte Vaše meno v hre, vek, Vaše steam ID (ak máte), koľko hrajete CS, koľko hrajete u nás, prečo práve Vy, a niečo o Vás. Pre demonštráciu pridávam príklad:
Meno: Jozko_852
Vek: 23
Steam ID: STEAM_0:1:123456
Koľko hrám: 4 roky
Koľko hrám na HW.sk: 2 mesiace
Prečo práve ja: Mám skúsenosti s adminovaním z iných serveroch, viem si zachovať chladnú hlavu, mám veľa trpezlivosti,...
Niečo o mne: Som z Banskej Bystrice, venujem sa Umeniu a rád počúvam rockovú a modernú hudbu.
Administrátor sa do vlákna vyjadrí, a dá hlas, buď ÁNO (chce hráča v admin teame), alebo NIE (nechce hráča v admin teame). Keď bude mať hráč po skončení náboru viac ÁNO ako nie, stane sa trial adminom na skúšobnú dobu 30dní. Ak sa osvedčí, stane sa plnohodnotným adminom.
Prajem veľa šťastia!!!
http://hardwar.sk/component/content/art ... istratorov
AUTO BUNNY HOP ZAPNUTÝ!
Nakoľko vypnutie auto bunny hopu mohlo byť akokoľvek spravodlivé, odniesla si to návštevnosť. ABH Na deathrun serveri bol opäť zapnutý! Enjoy it!