Kult Hakoveho Kriza 2
-
Romanko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Kult Hakoveho Kriza 2
Viete o tom nieco??som cital ze to je ale aj zakazane..
-
r3sp3ct
Light Professional
Pomaly a ešte raz... o čom píšeš... ja som žiadnu recenziu nevidel... a aj keby som videl film ignorujem... 1čka bola Kultová... môj najobľúbenejší film spolu s Krstným otcom... a myslím, že pokračovanie nie je na mieste... American History X je v top 250 na IMDB a je to klasika.... veľmi silný film... pokračovanie by bolo len komerčné a nezáživné ako to bolo aj pri iných filmoch...
-
r3sp3ct
Light Professional
Sa mi páčila pasáž ako sa na začiatku hral ten zápas a on si dal dole tričko (nebojte žiadne teplé riadky) a surovo mal ten hákový kríž na tele... a ako vyhrali
potom bol silný moment na konci keď sa mu podarilo bracha zbaviť vplyvu náckov a na konci ho ten neger zabil.
a ako bežal koniec filmu a ten chlapec citoval niečo... už si presne nepametám čo, ale kto to videl vie o čom píšem, ako boli tie zábery na more a pláž... niečo o nenávisti...
Tento film som mal najpr v ten shitnej 619 MB verzii nejaký TV-Rip, a neskôr po EN v DVDripe a ten istý DVDrip použili aj CB na CZ verziu, čize mám aj po EN aj po CZ, musím ohodnotiť, že dabing bol celkom dobrý...
P.S. : zmeňte niekto názov témy, chcel by som o tomto filme podebatovať, o 1tke samozrejme...
Tento film som mal najpr v ten shitnej 619 MB verzii nejaký TV-Rip, a neskôr po EN v DVDripe a ten istý DVDrip použili aj CB na CZ verziu, čize mám aj po EN aj po CZ, musím ohodnotiť, že dabing bol celkom dobrý...
P.S. : zmeňte niekto názov témy, chcel by som o tomto filme podebatovať, o 1tke samozrejme...
Re: Kult Hakoveho Kriza 2
jeRomanko napísal:Viete o tom nieco??som cital ze to je ale aj zakazane..
Pointa filmu je taka, ze nech je to co ako "nazi" robil akokolvek spravne, opodstatnene, atd..., musi na to zabudnut lebo system je silnejsi.. odkaz tohto filmu vlastne je, ze odpor proti tomuto skazenemu systemu je marny.. a tak by sa na tom mali vsetci vykaslat a dozit zivot v stade pokojne ako ostatne ovce blablabla...
Dvojka vyjde asi na jesen a malo by to byt o odplate negrom za smrt mladsieho brata..
Dvojka vyjde asi na jesen a malo by to byt o odplate negrom za smrt mladsieho brata..
-
r3sp3ct
Light Professional
Hmm,, písal som, že ten film budem Ignorovať, ale keď tam bude hrať E. Norton tak si to kuknem... ten ujo má charizmu... uvidíme... ale fakt som o tom ešte nič nečítal... a to sledujem filmy a veci okolo toho často...Aryan Angel napísal:Dvojka vyjde asi na jesen a malo by to byt o odplate negrom za smrt mladsieho brata..
Nejaké info : http://asymptomatic.net/2003/03/17/148/ ... -x-part-2/
Moja naj scénka z 1čky :
//obrazky davaj do prilohy
Obaly na DVD
http://www.edward-norton.org/ahx/ahxgal7.html
-
lekoklatik
VIP
[quote="Lola24"][/quote]A ako sa k tomu príspevku vyjadruješ ty? 
lama2d : a ja som dokonca ešte k tomu počul, že jednotka sa nedostala na trh kompletná t.j Derek zabil vrahov svojho brata... no a pod. kekeciny
Nuž , a preto neverím ani tomu, že American History X 2 bola niekedy natočená
A dôvod, že bola príliš násilnícka , no : ) to by na trhu nebol ani jeden horor prípadne thriller, že
Nieje možné, aby veľkospoločnosti ako Warner, Paramount prípadne Dreamworks natáčali rozpočtovo dajme tomu 20 mil. USD filmy v našom prípade pokračovanie megaúspešneho filmu skôr, ako by ich scenár prešiel rukami kompetentných
Pokiaľ sa však preukážeš dôveryhodným zdrojom , budem rád za debila ; )
V takomto prípadne to pokladám za absolútny Bullshit
Nuž , a preto neverím ani tomu, že American History X 2 bola niekedy natočená
A dôvod, že bola príliš násilnícka , no : ) to by na trhu nebol ani jeden horor prípadne thriller, že
Nieje možné, aby veľkospoločnosti ako Warner, Paramount prípadne Dreamworks natáčali rozpočtovo dajme tomu 20 mil. USD filmy v našom prípade pokračovanie megaúspešneho filmu skôr, ako by ich scenár prešiel rukami kompetentných
Pokiaľ sa však preukážeš dôveryhodným zdrojom , budem rád za debila ; )
V takomto prípadne to pokladám za absolútny Bullshit
-
NuSuey
Professional
hahar3sp3ct napísal:Hmm,, písal som, že ten film budem Ignorovať, ale keď tam bude hrať E. Norton tak si to kuknem... ten ujo má charizmu... uvidíme... ale fakt som o tom ešte nič nečítal... a to sledujem filmy a veci okolo toho často...
Nejaké info : http://asymptomatic.net/2003/03/17/148/ ... -x-part-2/
Moja naj scénka z 1čky :
//obrazky davaj do prilohy
Obaly na DVD![]()
http://www.edward-norton.org/ahx/ahxgal7.html
This is the second part of my essay, not a hint at sequel. There is not and will not be a sequel to American History X.
JE TO LEN DRUHY DIEL TEJ ESEJE KTORU TAM MA NAPISANU
sw33k K+
-> inteligentny nazor
-
axxis
Addict
Ty si to zas vystihol.Aryan Angel napísal:Pointa filmu je taka, ze nech je to co ako "nazi" robil akokolvek spravne, opodstatnene, atd..., musi na to zabudnut lebo system je silnejsi.. odkaz tohto filmu vlastne je, ze odpor proti tomuto skazenemu systemu je marny.. a tak by sa na tom mali vsetci vykaslat a dozit zivot v stade pokojne ako ostatne ovce blablabla...
s tou dvojkou,to sa mi nejak nezda...pochybujem o tom,ved jednotka mala dost jasny koniec,ale s tou pomstou co tu niekto pisal by sa mi to pacilo este viac
nech si nemyslia negri ze vyhrali
inak tento film je jeden z mojich najoblubenejsich a pozerala som ho stale dookola(hlavne tie brutalne sceny) pokial brat nestratil DVD 
-
NuSuey
Professional
budem citovat jeden zdroj:
omg..
spammeri
Nieje ziadny American History X 2, ani nic podobne..ani sa na ziadnom takom filme nepracuje.. kriste boze.. nabuduce tu rozoberajte kde zije santa claus..There is no sequel to American History X.
There is no movie where Derek gets upset at the blacks in the school for killing his brother - it would be incongruous to the character that he had become and sidesteps the entire premise and meaning of the film.
What I mean to say here is that you've completely missed the intention of the movie. Killing is specifically not something that Derek would do at this point, and you can infer that from the construction built by every line uttered in the movie. The cycle can't end unless Derek stops it, even if his loss is something as painful to him as his own brother. If Derek doesn't stop the cycle, then does the movie even have a point other than depicting various racially-driven physical confrontations?
omg..
spammeri
-
P3Bo
Guru wannabe
Videl som tento film zaposobil na mna ale mam z neho silne nerealny pocit . Hlavne to presvedcenie derekovho brata par vetami ze to na com vyrastal cely zivot nebolo spravne . Cely ten film vlastne z minuty na minutu zmenil farbu z bielej [rasistickej ] na ciernu [nerasisticku ] s tym ze nechaval vsetko co sa hovorilo na zaciatku za sebou . Zachranil to len zaver ktory dokazal ze nie je mozne byt uplne [ne]rasistom . Proste niektore veci sa uz nezmenia a takyto ludia sa uz do spolocnosti nezaradia.
Cawte chalani..ja som pozeral stoho ukazku takze 2 je.. ale nepustia ju do Europy..myslim si ze preto lebo ten ukazka bola v titulkach ale same vulgarne slovo a moc take fasisticke
Neviem no ale pozrel bi som si to
Neviem no ale pozrel bi som si to