mobilny internet vs. wifi
-
tomaxx_199
Medium Professional
mobilny internet vs. wifi
dobry vecer, oplati sa mi kupit mobil s wifi alebo do stareho aktivovat mobilny internet? a co je lepsie?
Re: mobilny internet vs. wifi
Samozrejme podľa toho na čo ho budeš využívať
wifi - nevýhoda že musíš byť stále v dosahu nejakej wifi siete, a pri mobilnom internete môžeš byť na nete hocikde, kde je pokrytie signálom, myslím (ak sa mýlim opravte). A ide aj o to či chceš investovať do nového mobilu alebo či chceš ušetriť?
Najlepšie by bolo keby si napísal na čo ten net budeš využívať
Najlepšie by bolo keby si napísal na čo ten net budeš využívať
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No tak logicky - kvôli tomu by si si musel kupovať nový stroj? Veď si len pekne aktivuj na starom mobilný internet a ešte aj ušetríš...
- Prílohy
-
- trolololol
- troll.jpg (6.16 KiB) 853 zobrazení
Riešenie.. kúp si mobil s wifi a zároveň si aktivuj mobilný internet.
Mobilný internet Ti umožní byť online takmer všade, kde máš pokrytie signálom (od GPRS na odľahlých miestach cez EDGE až po 3G, HSDPA v centrách)... a aby si neminul majland na prenos dát, budeš mať wifi, ktoré Ti zase umožní surfovať zadarmo všade tam, kde máš k wifi prístup (obchodné centrá, kaviarne, reštaurácie, letiská, domáca wifi sieť atď.)...
Vyber si, čo skôr využiješ.
Vyber si, čo skôr využiješ.
-
tomaxx_199
Medium Professional
a ako to je z rychlostou, cenou? a ako to je s dostupnostou u wifi, ked pojdem von, do mesta moze tam byt nejaky hotspot?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tak nikto ti presne nepovie ako to mas s dostupnostou wifi hotspotov, to zalezi od konkretneho mesta a taktiez rychlost toho hotspotu neni rovnaka vsade ako aj rychlost mobilneho netu...napr. urcite budes mat rychlejsi net v centre blavy ako v centre filakova
Kup si wifi a ser na to.
mal som mobil s internetom v nom, bolo to super na wc si rano precitat spravi. wifi mam, mobil nepodporoval. sem tam som net zapol mimo domu. teraz co mam druhy mobil a ma wifi, idem odhlasovat net, kedze v byte mam dosah..
teda zalezi od miesta vyuzitia..
teda zalezi od miesta vyuzitia..
-
tomaxx_199
Medium Professional
no ja teraz uvazujem ci kupim ten o2 internet alebo cely novy mobil nejaky dotikovy s wifi . teraz mam mobil taku novu vysuvacku a displej tam je mali ale zase kupit o2 internet mi pride lacnejsie.
tomaxx_199.. a keď kúpiš mobil s wifinou.. budeš sa mať kde s ňou pripojiť? 
-
tomaxx_199
Medium Professional
tak to neviem ale urcite sa daco vo vzduchu najde, ale myslim ze tu po meste mozem normalne sa napojit na wifinu (na prowidera) sa tam prihlasim a ide, ale nwm ci to mozem lebo som prihlaseny aj tu doma no nwm jak by to islo keby boli tam dvaja