kupa motorky

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
DeeJay3
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: kupa motorky

Príspevok od používateľa DeeJay3 »

do motorky s vodicakom pocitam 3000-3200 ak sa mi podari tak aj viac ale chcem aby sa mi do toho voslo uz vsetko co k tomu patri.....a nechcem taku co sa mi hned rozpadne...a jj supersport ked si pozries na

Kód: Vybrať všetko

http://yamaha-yzf-r6.autobazar.eu/?page=2&stby=madefrom&desc=true
tak tam su krasne Yamahy YZF-R6 600...nemam odjazdene nic ale velmi ma to laka....naco je autoskola?....a ziadne ze si kup slabsiu a potom predaj a kup silnejsiu nechcem :roll: ....potrebujem aj nejake poistenie k tomu?....takze ked ju vytiahnem na plno da mi len 25kw?... potom sa da "odskrtit spät?"....neviete mi odhadnut cenu?....vela otazok ja viem :? ...ale velmi chceeeem :oops: :smt006
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

ako rozhodnut sa musis ty sam, su to tvoje peniaze, ale nemyslim si, ze je to vhodna motorka pre zaciatocnika
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

do 3200 sa mozno vojdes, 150 vodicak, min 2500 na masinu, 300 na oblecenie, 100 na poistku, nejake drobne na uvodny servis...

ale ak mas 20 a na supersporte, resp. na motorke si este nejazdil, daj si ju zaskrtit na tych 25, zda sa to, ale na zaciatok to bude prekvapivo moc... pred kamaratmi budes rovnaky macher s R6, ale aspon budes mat vacsiu istotu, ze sa niekde nevysekas... a nevrav mi, ze nie, lebo keby si o motorkach aspon co-to vedel, nepises sem taketo otazky a uz vobec nepises, ze chces minimalne 600ccm, z coho predpokladam, ze na tom chces lietat... okrem toho, na autoskole ta jazdit na supersporte nenaucia... tam budes rad, ak vobec zvladnes nejaku jawu 250... supersporty sa uplne inak ovladaju, su omnoho citlivejsie na zakruty, na plyn, na ovladanie, a okrem ineho aj na servis... dalej si vobec rozmysli, ci chces supersport... spravis s tym 60km trasu a tvoje krize budu plakat, nehovoriac o rukach a nohach z tych nasich ciest...

tak aspon vela stastia...
DeeJay3
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

chcem lietat ale nerozbit sa...kolko vytiahne max taka uskrtena 600-ka yamaha co som pisal vyssie??..poistka sa plati ako casto.... nvs kolko priblizne to zaskrtenie stoji...cital som na inom fore ze sa to na SR vsade nerobi mozno na paru miestach a uz vobec nie (teda este menej) zapisat to do TP...ale uz ked chcem motorku tak aby bolo vsetko v poriadnu....vraj si ju davali zaskrtit do ciech a tam ju treba prepisat na niekoho ineho a zapisu ti to aj do TP...je to pravda?
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Odškrtiť sa to samozrejme dá, ako vravím je to banalita. V autoškole ťa naučia jazdiť na motorke, ale ako píše RATZI, nie na superšporte. Na takej motorke musíš vedieť sakra jazdiť, klopiť a pod. veci, lebo to nieje nejaká JAWA v autoškole. Tie motorky sú riadne jedovaté, tak aby ti nevyletela z pod zadku. Tých 25kW ti bude na začiatok až, až, aj na tom sa dá vysekať.

Dbaj na servis, lebo tie motory sú nonstop vytáčané do nepríčetna.

Keď už sa rozhodneš pre nejakú, tak choď s niekym kto sa do motoriek vyzná, lebo ak kúpiš nejakú vybúranú, tak už ju nikdy do kopy nedáš. Môže mať skryvený rám, okuliare atď. A na také inzeráty, že: motorka bola jemne padnutá, mala menené len kapotáže, ani nereaguj. Väčšinou sú to kvalitne rozsekané kusy.

Uškrtená v pohode ide aj 170 km/h, takže nieje to sranda. Väčšinou sa motorky dávajú robiť do CZ, lebo u náš to robí pramálo ludi a je problém zo zápisom do TP.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

si vyrataj - za material par korun za vacsi restriktor, pripadne kruzky do karbecu, robota tak na hodinku a pol, tak cojaviem 80e-100e? daju ti aj papier, s ktorym pojdes na stk...

skrtena 600 ti tak 220 da urcite, toho by som sa nebal...

podla mna ti toto bude stacit:

// inak ja som pokukoval par tyzdnov po tejto, ale vyzera to tak, ze z rodinnych dovodov budem musiet pockat do jari, aj tak si robim zalusk na dalsiu generaciu...
http://yamaha-yzf-r6.autobazar.eu/600-id1851724.html ak chces, cinkni tam, vyzera to na dobru kupu, chalanisko sa s babou stahuje do bytu, nema ju kde mat...
DeeJay3
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

wauw krasna motorka...vazne nadhera.... :shock: aj ja cem taku :( ak ta teraz obehnem? :oops: ...a to zaskrtenie je len koli policajtom?...alebo koli mojmu bezpeciu? :D ...neviem ci by som to isiel dat spravit az do ciech ak by sa u nas nedalo...nevie niekto o servise kde to robia zo zapisom do TP ?....co suvisi zo servisom...servisna prehliadka alebo naolejovat a ja neviem co v garazi??...ako casto chodite do servisu vy?...a este otazka cim mam zacat skor?....kupou motorky alebo vodicakom?....
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Kvôli tomu, že vodičák máš do 25kw a motorka má v papieroch 93kW. Čiže podla policajtov, nemáš čo na 93 kilowattovej motorke hladať.
DeeJay3
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Clean_Up napísal:Kvôli tomu, že vodičák máš do 25kw a motorka má v papieroch 93kW.
nieje vodicak od 21r neobmedzene?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

obehni, mne sa zase farba nepaci... a do jari tam aj tak uz isto nebude... to zaskrtenie je hlavne kvoli tvojmu bezpeciu, ale vyzaduju to aj policajti...

u nas je so skrtenim problem, to aj clean pisal, ak si ochotny brat z ciech, chod si tam vybrat, dohodni sa s majitelom, nech ti ju da zaskrtit a mas vybavene... u nas sa len papiere prepisu...

servis nic, klasika benzin olej, kazdych 500km mazat retaz a popri tom menit, co sa vyserie - loziska, sviecky, gumy, atd.... do servisu sa s motorkou nechodi, motorka sa servisuje doma :D
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Kúp motorku z CZ ktorá je na CZ papieroch a v CZ ti ju aj priškrtia + zapíšu do TP. Tu na SVK už len prihlásiš, ako každú inú motorku a budeš už mať v TP aj 25kW. :wink:

Hladaj tu: http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/

Od 18 rokov max. do 25kW, po predložení dvojročnej praxe neobmedzene, alebo od 21 rokov.
DeeJay3
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

s cim mam zacat?..motorka alebo vodicak?...odskrtit sa to potom da znova iba ak v CZ?...pisal si je to koli bezpecnosti aj koli policajtom....preco?....ved budem mat 21 vodicak na neobmedzenu kubatru ....nie?...
dakujem za stranku :P
Clean_Up napísal: Od 18 rokov max. do 25kW, po predložení dvojročnej praxe neobmedzene, alebo od 21 rokov.
takze ak mam v marci 21 mozem si spravit vodicak potom a vsetko v pohode s policajtmi...iba ak tak ta bezpecnost moja :D ??
este som cital take ze: ak si robil vodicak predtym ako bol schvaleny zakon tak mas neobmedzene inak az od 2013 roku ked zacne platit zakon (alebo nieco podobne nepametam si)...blbost?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ja este poradim sauto.cz a yauto.cz :)
DeeJay3
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

je pravda ze ak nebodaj nespravim vodicak na motorku vezmu mi aj ten na auto????
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ano
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

ale iba ak nespravis test. To spravi kazdy deges
DeeJay3
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

testy su rovnake ??..alebo ine?...daju sa niekde pozriet?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

pozri do temy o vodicaku, je tam viac stranok s aktualnymi testami...
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

http://www.vodicak.sk/testy.php

Máš tam aj časový limit.
DeeJay3
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

diky chalani :) ... a este radu....viete poradit ktore s tychto znaciek su najlepsie alebo usporiadat ich nejako podla spolahlivosti yamaha honda suzuki kawasaki a ktore typy z tychto znaciek by som si mal pozerat
Napísať odpoveď