(este jedna otazka, ako sa vola web, kde su scripty a podobne, v headeri maju taku chilli papriku
WP sablona - zmena headeru,footeru,faviconu..
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
WP sablona - zmena headeru,footeru,faviconu..
zdravim, mam WP sablonu, avsak ked chcem cez ftp zmenit,vymazat,upravit header alebo style.css tak to nejde, da sa to teda nejako zmenit alebo len pred nahodenim sablony? vdaka
(este jedna otazka, ako sa vola web, kde su scripty a podobne, v headeri maju taku chilli papriku
)
-
audiotrack
VIP
Re: WP sablona - zmena headeru
čo znemená že to nejde? Na googli som našiel kopec návodov ako upravovať WP témy
Myslíš Hot Scripts?PhYs0c napísal:este jedna otazka, ako sa vola web, kde su scripty a podobne, v headeri maju taku chilli papriku
-
DjBass
Darca
Ide to zmeniť aj vtedy, ak je šablóna už nahodená. Pravdepodobne niečo nerobíš správne, skús si prečítať iný návod.PhYs0c napísal:da sa to teda nejako zmenit alebo len pred nahodenim sablony?
-
PhYs0c
King
diky chrono, daval som to do googlu a nenaslo a teraz hned prve
noo, asi precitam navod, nerobil som to podla ziadneho navodu, len som to jednoducho chcel zmazat zo servera a nahrat tam zmeneny subor ako pri klasickej statickej stranke, vyzera to tak ze to nepojde tak lahko
//autoeditácia príspevku (27 Okt 2010, 9:55)
takze header siel zmensit cez administraciu WP, ale nakopirovat novy nemozem, a taktiez by som chcel zmenit text vo footeri ale nwm ako, vie niekoto poradit?
noo, asi precitam navod, nerobil som to podla ziadneho navodu, len som to jednoducho chcel zmazat zo servera a nahrat tam zmeneny subor ako pri klasickej statickej stranke, vyzera to tak ze to nepojde tak lahko
//autoeditácia príspevku (27 Okt 2010, 9:55)
takze header siel zmensit cez administraciu WP, ale nakopirovat novy nemozem, a taktiez by som chcel zmenit text vo footeri ale nwm ako, vie niekoto poradit?